morganfriman Napisano 5 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 http://mikemusic.wrzuta.pl/audio/7wXzuSlCPF3/emancipator_-_first_snow nawet bardzo daje rade!! ja od siebie dam: http://www.youtube.com/nypel22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 6 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ja słucham Hip Hopu , lub bardziej rapu . Słucham tylko i włącznie Polskiego do roku 2005 max , może nie wliczając w to Elda , ostrego i piha . Głównie ciągle leci mi w głośnikach Kaliber 44 i Paktofonika , niekiedy starsze kawałki Rycha i Enteria . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaarth Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Rock, wszystkie odmiany metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supergdynia Napisano 7 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 (edytowane) http://hulkshare.com/lw3tx8m9s4tg Do posłuchania Dr.DRE (FT.Jay-Z & Kanobby) Under Pressure POLECAM! tip:przesłuchać całe:) Edytowane 7 Lipca 2010 przez supergdynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sEs Napisano 10 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Ja słucham Hip Hopu , lub bardziej rapu . Słucham tylko i włącznie Polskiego do roku 2005 max , może nie wliczając w to Elda , ostrego i piha . Głównie ciągle leci mi w głośnikach Kaliber 44 i Paktofonika , niekiedy starsze kawałki Rycha i Enteria . Ja bardzo podobnie tylko nie przepadam za Tede i Peją (dla mnie ten typ to jakieś nieporozumienie,chodźby za to go nie lubie Link, brak mi słów,patrząc na ten "teledysk" na którym środkowym palcem wymachują dzieci to mi się coś skręca w środku ), bardzo często słucham Eldoki,dizkret-a,pezet-a,mes-a,fokus-a,łony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookiquartz Napisano 11 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 ja tam mixtape prosto 600v i peji od chyba 5 roku życia brat słuchał to ja też ;p anty tede ! .::SLU::. ja tam mixtape prosto 600v i peji od chyba 5 roku życia brat słuchał to ja też ;p anty tede ! .::SLU::. http://www.youtube.com/watch?v=gPZJrGKxk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HkwadratC Napisano 12 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Ja słucham Hip Hopu , lub bardziej rapu . Słucham tylko i włącznie Polskiego do roku 2005 max , może nie wliczając w to Elda , ostrego i piha . Głównie ciągle leci mi w głośnikach Kaliber 44 i Paktofonika , niekiedy starsze kawałki Rycha i Enteria . Kto to ten Enteria??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 13 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 HkwadratC Eternia miało być , szybko pisałem i literówkę zrobiłem . To album Elda dość stary ale poziom trzyma niezły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HkwadratC Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 HkwadratC Eternia miało być , szybko pisałem i literówkę zrobiłem . To album Elda dość stary ale poziom trzyma niezły . Ma swój klimat, dobre płyciwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuka Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ja głównie staroci 70' 80' 90' oraz trochę popu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 gothic, gothic electro, alternative, rock, trip-hop, metal, industrial metal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 (edytowane) A ja się zakochałem ostatnio w Tori Amos, np kawałek Bliss, Sugar, Winter.. Najlepszy jest koncert z hard rock cafe. Najwięcej post-rocka, ale pewnie 2% osób wie, co to ;] Edytowane 25 Lipca 2010 przez GdyniaBiker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 25 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 ale pewnie 2% osób wie, co to ;] mogę spokojnie sie do tych 2% zaliczyć Tori jest świetna, mimo, że do jej słuchania potrzebuje zazwyczaj odpowiedniego nastroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Słuchajcie każdemu polecam indiański zespół ALBORADA !!! Ja jeżdżę z tym na okrągło ostatnio:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 (edytowane) mogę spokojnie sie do tych 2% zaliczyć Tori jest świetna, mimo, że do jej słuchania potrzebuje zazwyczaj odpowiedniego nastroju. Kurczę, widzę, że moglibyśmy pójść na.. rower biorąc pod uwagę profil forum, tylko daleko trochę Szkoda Pogadałbym sobie z kimś gustopodobnym i zorientowanym. Edytowane 26 Lipca 2010 przez GdyniaBiker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 GdyniaBiker - a będziesz na tegorocznym Castle Party w Bolkowie (w najbliższy piątek)? Pod względem muzycznym na pewno by Ci sie tam spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Do jazdy rowerem mam swoja ulubiona listę, z którą się nie rozstaje i nie wyobrażam sobie samotnej jazdy bez tego. Składa się z różnych wykonawców: Metallica, Rammstein, Pearl Jam, 3o seconds to mars, Bullet for my valentine,P.O.D, SOAD i kilka innych. Do samochodu mam podobną składankę ale już w domu przy lampce wina lubię Massive Attack, Portishead, Bliss czy Cat power. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy96 Napisano 28 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja ulubiłem sobie Sabaton . Baardzo podoba mi się ich muzyka - teksty jak i same brzmienia. Poza tym bardzo lubię LP, SOAD, P.O.D., Serj Tankian'a, Fort Minor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pshemekXC Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 West Coast Rap- The Game, Snoop Dogg, Ice Cube, Xzibit i inni, najlepsza muza B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwaku Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 starego, zapomnianego, mało znanego rocka europejskiego, z końcówki lat 60 i początku 70, ostrego gitarowego grania, w typie Leaf Hound, Andromeda, Czar, Toad, Iron Claw, Norman, T2, Virus, itp I klasyki rocka Led Zeppelin i Black Sabbath itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowiec1929 Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Green Day , Linkin Park , U2 , Nickelback ; ) Oprócz tego hip hop ogólnie Pewnie Wam sie nie spodoba ;d Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez Arkowiec1929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephistofeles Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Głównie Linkin Park, do tego soundtracki (Star Wars, Homeworld 2 itd. ). Ostatnio wzięło mnie też na słuchanie Yes'ów, których albumy stopniowo zapełniają mi wolne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Swego czasu byłem ostodoksyjnym śmierć metalowcem . Z czasem zmiękłem i zrozumiałem, że są inne brzmienia. Aktualnie na tapecie: Anathema, Paradise Lost, Amon Amarth, Slayer, Portishead, Massive Attack, Mike Patton, Nine Inch Nails, Kult, Armia ale i Miles Davis i Depeche Mode (do 93'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orba Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Długo by pisać a lista ciągle zmienna aczkolwiek do szybkiej jazdy nie ma jak Green Day, Interpol, Turboweekend.... http://www.youtube.com/user/orba1980 ps. jeśli nie można wklejać linku proszę o moderację postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Długo by pisać a lista ciągle zmienna aczkolwiek do szybkiej jazdy nie ma jak Green Day, Interpol, Turboweekend.... http://www.youtube.com/user/orba1980 ps. jeśli nie można wklejać linku proszę o moderację postu. najss. link podchodzi pod Radiohead nawet. hmm widze ze podalas link do swojego profilu. biorę sie za przesluchiwanie bo sporo znam a sporo chetnie poznam a to odemnie http://www.youtube.com/user/nypel22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi