borowka Napisano 7 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Ja słucham generalnie hip - hopu, reggae, trochę rocku... ogólnie wszystko co mi wpadnie w ucho. Nie lubię słuchać muzyki na rowerze, bo wybija mnie z rytmu. Może to jest spowodowane inna rytmiką każdej piosenki? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Rock i Metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vroobelle Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Reggae ragga dancehall, ogolnie wszystko co kojarzy sie z Vavamuffin (polecam), oprocz tego czasem jakiś rock albo metal fajny jak jest (tylko nie behemoth) to też można ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 punk rock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie mam sprecyzowanego nurtu muzycznego...słucham tego co mi sie podoba...od elektroniki, przez pop, rock po metal... A na chwilę obecną leci Lenny Kravitz z albumu Baptism...utwór 3 "Lady" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 A ja dla odmiany słucham eski Rock oczywiście :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrys128 Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Rock, Metal i czasem Blues Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Różnej muzyki zależnie od nastroju i klimatu Rock/Metal/Hard core/Industrial/Electro/Goa Trance/Punk Rock/Trip-hop/Ska/ Sporo tego łatwiej by było wymienić czego nie lubię słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek03170 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Czytam i nie wierze, U mnie w szkole chyba kilka/kilkanascie osob slucha rocku/metalu/punku. Widać rowerzyści znaja sie na muzyce Słucham metalu/punk rocka i tego co mi wpadnie w ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Różnie, zależy od sytuacji i nastroju:D ale generalnie muzyka klubowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phil Napisano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ja lubię muzykę starszą ode mnie Mam tutaj na myśli przede wszystkim stary rock. Pink Floyd (od Green Is The Colour po Comfortably Numb), Dire Straits (przede wszystkim takie kawałki jak What's The Matter, Baby), Genesis (Land Of Confusion itd.) & Phil Collins (zajedwabisty Easy Lover w duecie z Philipem Bailey'em). Z polskich zespołów to oczywiście Perfekt, kilka kawałków Dżemu i stare utwory Budki Suflera (Tyle z Tego Masz, Czas Ołowiu, Jolka Jolka itd.). A także ogólnie hiciorów z lat '60, '70, '80. Gust mam specyficzny, wiem. Ale nie potrafię znieść współczesnej muzyki. Takie trzydziestoletnie kawałki mają coś w sobie niezwykłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja w zasadzie tez podobnie czasami Dżem ale tylko z Ryśkiem, Dire Straits - klasyka podobnie jak Genezis czy Pink Floyd. Rowniez AC/DC jak najdzie ochota, Deep Purple - sporo tego, Robert Plant. Nie zapominać o Iron Maiden, czy Metallica bo na tym sie wychowywałem Generalnie to niewiele jest rzeczy ktorych nie lubie ale zdarzaja sie Po polsku lubie Kazika w różnych jego wydaniach , Lubie Grabarza, Lubie Anje Ortodox nawet ciezko wymieniac jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Gust mam specyficzny, wiem. Ale nie potrafię znieść współczesnej muzyki. Takie trzydziestoletnie kawałki mają coś w sobie niezwykłego. Oj tak Szczególnie POP, bo w Rock i Metal można znaleźć niezłe kawałki, które są w miarę nowe, ale i "zajedwabiste" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 http://pl.sonispherefestivals.com/2009/12/po-raz-pierwszy-w-historii-wielka-czworka/ Zorientowanym nie trzeba tłumaczyć rangi tego wydarzenia. Niezorientowanym wystarczy powiedzieć, że jest historyczne. I tak pewnie nie przyjdą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 15 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ale będzie wydarzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 17 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Szkoda ze ceny sa dośc nieprzystępne Niby nie dużo, ale liczac dojazd 2 bilety (panna) to sie robi ciekawa sumka ... Ale bedzie sie działo na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Od momentu wyjścia informacji myślę skąd znaleźć kawałek wolnego budżetu. Co do muzyki, to rock, metal, punk, punk rock, alternatywa i pochodne. Zespołów wymieniać nie będę bo jest tego sporo, jak kogoś interesuje to odsyłam tutaj: http://www.lastfm.pl/user/Grellenort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adq Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Ja słucham głównie metalu: Slipknot, Static X, Mushroomhead,i inne .... Polecam te kapele. Nie pogardzę jednak każdą inną dobrą muzyką. Nie przepadam za głupawymi kawałkami klubowymi albo totalnie zkomercjonizowanym kalpelami dance:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Trance, Electric to głównie, a z resztą to wszystkiego po trochu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojts Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ja słucham tej płyty: Sygnowano Fabryka Trzciny - super muzyka, polecam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 No ja tylko trance, ewentualnie niekomercyjne techno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juhu Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Mam tak samo jak borowka. Już myślałem, że tylko ja tak mam. Kiedyś na rowerku jeździłem z muzą w uszach. To raczej nie dla mnie. Podczas słuchania muzyki jestem za bardzo wyluzowany i mi się nie chce jechać Z tym rytmem jest coś na rzeczy. Złapałem się na tym, że próbowałem z rytmem piosenki schynchronizować kadencje. Jak trzeba było szybko pedałować to szybka piosenka nawet mi pomagała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 4 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 teraz robię playlistę nową i tam bedą znajdować jakieś rockowe/metalowe kawałki, bo one genaralnie są w podobnym tempie. Zobaczymy jak się to sprawdzi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakobs Napisano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Brutal death metal, grindcore, thrash itp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi