Mod Team KrissDeValnor Napisano 18 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Jak przymkniesz oczy, to będą tancerki Może być ? PS muzyka też fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) Mam ścieżkę dźwiękową z tego filmu w telefonie, wraz z płytoteką ZZ TOP jest u mnie w pod playlistą "Drive" czyli muzyka na długie trasy Samochodem i samotne, bez paplającego pasażera (-ki) Edytowane 18 Lutego 2023 przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) Agnes Obel - Fuel To Fire (Official Video) Riverside · Agnes Obel Edytowane 18 Lutego 2023 przez marvelo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danieckki Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Ja jak pewnie każdy zaliczyłem już jazdę z hard rock metal workout playlist, ale ostatnio dla odmiany przetestowałem parę kawałków z gatunku muzyki klasycznej i siada jak złoto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Lucie Horsch, Thomas Dunford - Marin Marais KALEO "Save Yourself" (LIVE at Fjallsárlón) KALEO - brake My Baby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Fazil Say - Suite Española No. 1, Op. 47: V. Asturias "Leyenda" (Albeniz) Fazıl Say plays Scarlatti: Sonata in F minor K. 466 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 (edytowane) @marveloprzejrzałem wszystkie Twoje posty - będzie sporo nowej muzy do posłuchania - dzięki. Ciężko się zrewanżować. Wygląda na to że masz większą wiedzę muzyczną ode mnie ale postaram się czegoś poszukać. Ponieważ były zarzuty pod Twoim adresem że spamujesz Sissel tym razem wrzucę ją ja Ale tak bardziej na "popowo". Tej chyba nie było. (Utwór Fire in Your Heart - duet z Placido Domingo) Edytowane 5 Marca 2023 przez chrismel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 (edytowane) Cieszę się, chrismel, że moje propozycje muzyczne komuś się podobają i że trafiłem w końcu na osobę o podobnej wrażliwości muzycznej do mojej. Jeśli chodzi o Sissel, to jest to artystka bardzo wszechstronna i potrafi się odnaleźć nie tylko w klasycznych, sakralnych czy "pościelowych" (jak to określił jeden z kolegów) klimatach, ale też właśnie w muzyce bardziej popowej czy nawet w żywiołowej muzyce folk. Choćby tutaj: SISSEL & The Chieftains - Love, Will You Marry Me + Riverdance (Live 1997) Na taką propozycję bez wahania odpowiedziałbym: Tak. :-). I jeszcze taki mały bonus - ten mały, pulchny, uśmiechnięty bobas to Sissel jakieś pół wieku temu: A tak poprawnie wymawiamy (trudne) nazwisko Sissel: Edytowane 5 Marca 2023 przez marvelo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 she sell something 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 A to mnie zaskoczyłeś z tą wymową jej nazwiska. Nie zastanawiałem się nigdy nad tym ale w życiu nawet nie zbliżyłbym się do poprawnej wersji Teraz w najbliższym czasie będą wrzutki ode mnie specjalnie dla Ciebie. Mam nadzieję że w końcu trafię choćby na jeden utwór albo lepiej wykonawcę o którym nie słyszałeś. Wiem że szanse są małe ale próbujmy. Na początek coś na wesoło: Alibabki - Rosołek: A teraz już bardziej na poważnie: Alison Krauss & Union Station — "Down to The River to Pray" Annmarie O'Riordan - This Story I Tell You is True Aoife Ni Fhearraigh - Caitlin Triall Arcady - The Rocks of Bawn Avon Faire feat. Cait O'Riordan - Skye Boat Song To tyle na literkę A. Wrzutka będzie codziennie - czyli mam prawie miesiąc szans na zaskoczenie Cię czymś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Na dziś wy starczy 😘 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 (edytowane) @marvelo- stwierdziłem że nie będę jednak silił się bardzo na oryginalność i zaproponuję też wykonawców (lub nietypowe utwory w ich wykonaniu) których być może inni nie znają a zainspirują ich do posłuchania czegoś innego. Dziś literka "B". Beyoncé - Ave Maria Brigham Phillips - The Flower of Magherally Blackmore's Night - Under A Violet Moon Bonnie Raitt - I Can't Make You Love Me Belinda Carlisle - Adi Shakti Edytowane 6 Marca 2023 przez chrismel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 6 Marca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 (edytowane) Cara Dillon - As I Roved Out Trudno mi wybrać jeden utwór z jej repertuaru. Wybór padł akurat na ten bo jest na A więc na liście wyświetla mi się jako pierwszy. Carly Simon - Coming Around Again Cathie Ryan - I'm Going Back Cecile Corbel - Arrietty's Song Celtic Woman - The Whole Of The Moon Pojawi się później oryginał ale jak dojdziemy do "W" Christopher Tin Conducts "Baba Yetu" Cusco - Montezuma Edytowane 7 Marca 2023 przez chrismel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Dolores Keane - Storm In My Heart Donna Taggart - Jealous Of The Angels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Eivør - Trøllabundin Erutan - Itsumo Nando Demo EPICA - Rivers Ella Roberts - The Bonnie Banks of Loch Lomond 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Susanne Sundfør - 'alyosha' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastard83 Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Faryl Smith - The Way Old Friends Do Gary Stadler - Fairy Nightsongs Garou - Seul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Hans Zimmer - You’re So Cool (True Romance) Heather Dale - The Maiden and the Selkie Il Divo & Céline Dion - I Believe in You Ten utwór na pewno wszycsy znają ale musi się tu znaleźć - 1,2 mld wyświetleń na YT. Israel Kamakawiwo'ole - Over The Rainbow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 13 Marca 2023 Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Jean Siberry - Calling all Angels Judy Collins - Wild Mountain Thyme Josh Groban - You Raise Me Up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Kate Bush - Mná na hÉireann Karen Matheson & Cara Dillon - The Diamond Ring Katherine Jenkins - Jealous Of The Angels Kathleen MacInnes - Oran na Cloiche Krypteria - Liberatio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi