Czcibor Napisano 3 Października 2020 Napisano 3 Października 2020 Pierwszy jej utwór, który zwrócił moją uwagę to: I tu niesamowity cower Depeche Mode, w jej wykonaniu: 1 Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 3 Października 2020 Mod Team Napisano 3 Października 2020 A propos Depeszy..... Nigdy fanem nie byłem, ale też nie byłem przeciwnikiem tej grupy. Ale koncertowe wykonanie "Enjoy the Silence" i "Should be Higher " powalają na kolana energią i magią. Dave Gahan chyba w szczytowej formie. Cytuj
marvelo Napisano 3 Października 2020 Napisano 3 Października 2020 Susanne Sundfor to nie tylko talent wokalny, ale i kompozytorski. Poniżej jej instrumentalny utwór, którego nie powstydziłby się najlepszy kompozytor muzyki klasycznej czy filmowej. Gdybym był jakimś sławnym reżyserem zamówiłbym u niej całą ścieżkę dźwiękową do filmu. Cytuj
marvelo Napisano 4 Października 2020 Napisano 4 Października 2020 A teraz trochę tureckiego rocka. Jest energia i charyzma. Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 7 Października 2020 Mod Team Napisano 7 Października 2020 @Czcibor, Devina już kiedyś wrzucałem, zresztą cały koncert jest niesamowity. Tu dla odmiany z genialnego "Casualties of Cool " z Che Aimee Teraz smutna wiadomość. Wczoraj w wieku 65 lat zmarł Eddie Van Halen. Wielka strata dla rocka. Wielka...... Cytuj
marvelo Napisano 10 Października 2020 Napisano 10 Października 2020 Sissel w duetach. Cudownie. Cytuj
Sobek82 Napisano 10 Października 2020 Napisano 10 Października 2020 Cyberpunk 2077 — Hole In The Sun by Point brake Candy Cyberpunk 2077 — Chippin’ In by SAMURAI FM-84 - Bend & brake GUNSHIP - Cyber City Cytuj
Czcibor Napisano 12 Października 2020 Napisano 12 Października 2020 W dniu 7.10.2020 o 19:55, durnykot napisał: Wczoraj w wieku 65 lat zmarł Eddie Van Halen. Wielka strata dla rocka. Wielka...... A tutaj solo Eddiego, przez które stał się nieśmiertelny, był prekursorem takiego grania, teraz każdy szanujący się gitarzysta, musi to umieć zagrać: Cytuj
derlis Napisano 18 Października 2020 Napisano 18 Października 2020 Słucha ktoś utworów w stylu Anjunadeep? Cytuj
marvelo Napisano 18 Października 2020 Napisano 18 Października 2020 To ta pani od "Bombonierki" (w duecie z Grzegorzem Turnauem), który to utwór chyba większość zna. Moim zdaniem jeden z piękniejszych polskich głosów żeńskich. Świetna barwa i dykcja. Cytuj
Sobek82 Napisano 28 Października 2020 Napisano 28 Października 2020 GUNSHIP - Black Blood Red Kiss (feat. Kat Von D) Monotematycznie Cytuj
marvelo Napisano 4 Listopada 2020 Napisano 4 Listopada 2020 (edytowane) "Oblivion" Astora Piazzoli to moim zdaniem jedno z najpiękniejszych tang, jakie kiedykolwiek skomponowano. Prezentowałem już tutaj ten utwór w interpretacji Sissel. Poniżej jeszcze dwie wersje - klasyczna i jazzowa. P.S. Nie mogłem się powstrzymać - jeszcze jedna genialna wersja: Edytowane 4 Listopada 2020 przez marvelo Cytuj
marvelo Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 Za chwilę będzie muzyka, ale najpierw tytułem wstępu, parę ciepłych słów od Sissel, z pieskami, w pięknych okolicznościach norweskiej przyrody. Cytuj
Sobek82 Napisano 9 Listopada 2020 Napisano 9 Listopada 2020 battle tapes last resort & spa The Fauns - 4am Essenger - "Empire Of Steel" (feat. Scandroid) GUNSHIP - CTHULHU (feat. Corin Hardy) Abradab Rahim Kleszcz - Szydło | prod. ViktorV | ARKanoid Pozdrow'er Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi