Sobek82 Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 oczywista oczywistość, to co wrzuciłeś ma 35 lat , moje to electrowave 80's, czyt. powrót Z nowego albumu The midnight - Deep Blue Pozdrow'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czcibor Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 Klimchuk super, wychowałem się w tym czasie, to się przyjemnie słucha, ale czy taka muza ma przyszłość ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 jest na Spotify, więc ma przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam nadzieję że nie wyłączyliście po kilkunastu sekundach. Ten utwór powoli się rozkręca, ale potem to już aranżacyjny majstersztyk. Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czcibor Napisano 31 Sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2020 A to tak na pożegnanie wakacji, mało znane, a szkoda: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik9 Napisano 3 Września 2020 Udostępnij Napisano 3 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 A teraz ten sam zespół, ale z innego bieguna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Quixotic - Palms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czcibor Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Jeśli chodzi o Moody Blues, to uwielbiam ten utwór: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 6 Września 2020 Udostępnij Napisano 6 Września 2020 (edytowane) Też lubię ten utwór. Klasyczny Justin Hayward (w Moody Blues kompozytor zawsze śpiewał swój utwór, czy to Mike Pinder, Justin Hayward, John Lodge czy Ray Thomas). Ten jego ciepły wokal roztopił pewnie niejedno damskie serce, choć mi jako facetowi też się podoba. Miałem swego czasu prawie wszystkie ich płyty na kasetach (nagrywanych jeszcze z radia) i często męczyłem nimi innych na klasowych imprezach i osiemnastkach. Dlatego słysząc ten zespół zawsze mam miłe wspomnienia. Hayward przekroczył już siedemdziesiątkę, ale wciąż jest w dobrej formie i wciąż pisze ładne piosenki. Wciąż ma też świeże pomysły na stare utwory: Edytowane 6 Września 2020 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 8 Września 2020 Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Ollie Wride - Back to Life Alex - Game Over Jessie Frye & Ollie Wride - Malibu Broken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 10 Września 2020 Udostępnij Napisano 10 Września 2020 Gunship - Dark all day Gunship - Tech noir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 13 Września 2020 Udostępnij Napisano 13 Września 2020 (edytowane) I znów piękna piosenka od Sissel (parę dni mnie nie było, więc nadrabiam zaległości ;-) ). I jeszcze The Moody Blues. Edytowane 13 Września 2020 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 15 Września 2020 Udostępnij Napisano 15 Września 2020 Tak się kiedyś pisało przeboje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Września 2020 Udostępnij Napisano 18 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Września 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2020 50 lat temu zmarł Jimi Hendrix Pozostając przy klasykach Deep Purple-Perfect Strangers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czcibor Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Utwór na dziś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 21 Września 2020 Udostępnij Napisano 21 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czcibor Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Dzisiaj pierwszy dzień jesieni i zrównanie się dnia z nocą, a z nim arcydzieło muzyki elektronicznej: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 GUNSHIP - Art3mis & Parzival Pendulum wraca Pendulum - Driver Pendulum - Nothing For Free Pozdrowmusic'er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czcibor Napisano 22 Września 2020 Udostępnij Napisano 22 Września 2020 Lubię długie utwory.........: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 27 Września 2020 Udostępnij Napisano 27 Września 2020 Dwa piękne utwory grupy Abba i dwie piękne kobiety: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 28 Września 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Września 2020 34 lata temu zginął Cliff Burton. Dla tych "co nie znajo" Cliff był drugim basistą mało znanej grupy z nurtu metali ciężkich i metalurgii stosowanej ( i pierwszym jeśli patrzymy na wydane pełne albumy ) W 1991 roku zmarł jeden z najsławniejszych trębaczy jazzowych - Miles Davis Tu z mojego "NAJ" albumu Milesa utwór "So What" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 3 Października 2020 Udostępnij Napisano 3 Października 2020 (edytowane) Tą wokalistkę z Norwegii (ten kraj to kopalnie talentów muzycznych) już kiedyś przedstawiałem. Niesamowity głos. Edytowane 3 Października 2020 przez marvelo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi