Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Mistrzowski refren i to wyciszenie przed końcem Tom Odell - I Know Pan wokalnie trochę w stylu Garou ( nie przepadam, ale coś tam miał nawet fajnego ) :Jack Savoretti - Greatest Mistake Trochę mi to przypomina Green Day ( czyli niby nie moja bajka, choć ze 2 -3 utwory mi się podobały ) :Biffy Clyro - Instant History Pani z Paramore ( znam tylko nazwę, a twórczości nie ), bo lubię synkopowane rytmy i trochę zalatuje mi szeptuchą Hayley Williams - Simmer Na koniec Pani, której fanem nigdy nie byłem, ale ma kilka bardzo dobrych utworów ( imponująca lista muzyków w poniższym ) :Florence & The Machine - Patricia PSSobek82 Podawaj tytuły, bo jak linki wygasną, to nie będzie wiadomo czego słuchałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 (edytowane) 10 minut temu, KrissDeValnor napisał: Trochę mi to przypomina Green Day ( czyli niby nie moja bajka, choć ze 2 -3 utwory mi się podobały ) :Biffy Clyro - Instant History Jakoś mi to nie przypomina Green Day - tych miłych, dobrze ułożonych, czasem niby refleksyjnych ale jednak pozytywnie nastawionych, energetycznych, poprawnych chłopców z wolnomyślnego Berkeley. W Kaliforni nikt nie wchodzi w takie klimaty bo oni uważają, że w gruncie rzeczy tam jest najlepiej na świecie a kto tego nie rozumie to zrozumie po jakimś czasie Bo generalnie wierzą w człowieka a od roboty mają imigrantów których hurtowo kochają Edytowane 27 Marca 2020 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Wokal mi się lekko skojarzył, a Ty jak zwykle doszukujesz się, no właśnie, czego ? Z innej beczki.The Fearless Flyers - Daddy, He Got a Cessna Nie ulega wątpliwości, że Thile jest sterowany przez kosmitów, co potwierdza tu :Vulfpeck & Chris Thile - Dean Town Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 8 godzin temu, KrissDeValnor napisał: Wokal mi się lekko skojarzył, a Ty jak zwykle doszukujesz się, no właśnie, czego ? Niczego, rozmawiam po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Urocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Suchałem tego przed pierwszym poczęciem dziedzica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 28 Marca 2020 Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 Zaczęło się od hery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Swego czasu był takie w niektórych kręgach kultowy- Kaliber 44 z tym. Tak dla przypomnienia o co chodzi... Tu całkiem udany i na czasie remake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Marca 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Plus y mynus - zawsze mnie to rozwalało Teraz niektórych 500+ rozwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Marca 2020 Udostępnij Napisano 29 Marca 2020 Plus minus to wychowało mnie haslo- "czy plus czy minus zawsze Alpinus".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2020 Tak na czasie - tytuł i wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Marvel83' - Synthetic Nights So Below - Visions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Lalalalalalalala Tool - Vicarious Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Po wysłuchaniu tego utworu wyrosła mi broda , pojawił się kilt i Guiness w szklanicy Antti Martikainen -Lords of Iron Po czasach zafascynowania grungem dalej lubie od czasu do czasu wrócić do tej muzyki. Pearl Jam-Sirens ( przepiękne po prostu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Jest to mój pierwszy post na forum, więc witam wszystkich taką piękną kompozycją Astora Piazzolli w wykonaniu wciąż mało u nas znanej norweskiej wokalistki Sissel (nazwisko trudno zapamiętać). Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez marvelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2020 Tom Waits to taki brzydki facet, co potrafi pisać takie piękne piosenki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 25 Kwietnia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 4 Non Blondes - Superfly W ogóle, to ile osób zna coś poza "What's Up" ? Obstawiam, że niewiele, a szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Bass Astral x Igo - Bikini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2020 Rusko - Cockney Thug Rusko - Lions Paw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Sobek, pierwszy kawałek Rusko, wrzucam na jeden z podjazdów na Radunie. Nadaje się idealnie. Żeby nie było: Talking Heads - Psychokiller Tool - Sober Jack Whyte - Would You Fight For My Love? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 Zapraszam na 10-minutową podróż z Susanne Sundfor (warto dotrwać do końca): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 5 Maja 2020 Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 19 Maja 2020 Udostępnij Napisano 19 Maja 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 21 Maja 2020 Udostępnij Napisano 21 Maja 2020 https://bieszczady.land/artysta-ktory-przyjechal-do-bieszczad-za-pozno-zloty-chlopak-ktory-nie-zdazyl-sie-zestarzec/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi