Sobek82 Napisano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba153 Napisano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 Ja tam bardzo lubie szeroko pojęty rock. Bardzo dobrze się czuje w klimatach lat 80-90. Metal też bardzo lubię. Często też słucham punk rocka ;P Generalnie jestem fanem cięższych brzmień. Współeczesnego popu nie słucham w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 (edytowane) A ja kocham polską muzykę. Edytowane 8 Stycznia 2020 przez porywacz_zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 13 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Bo już gra w największej orkieście na świecie.Żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Niedawno odkryłem Black Pumas - Colors , a zaczęło się tak : https://www.youtube.com/watch?v=4TewtSGyOgE Poziom muzyczny i "duchowy" bardzo wysoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 25 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Takie coś . Zdziera włosy z klaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 25 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Teraz, durnykot napisał: Zdziera włosy z klaty Na dużą płytę ustawia się inną prędkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2020 (edytowane) A ja się pewnie narażę bo dziś (i często) w zupełnie innych klimatach : ) Ale uwielbiam Lady Gagę - i do Endurance z elementami Tempo i na wieczór z dziewczyną i szampanem. Po prostu uwielbiam piękne głosy : ) Co prawda widać, że Gaga wkłada duszę a Bennett na kompletnym luzie ale zawsze : ) Edytowane 25 Stycznia 2020 przez wkg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Stycznia 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Klimaty zupełnie z innej epoki. To się zawsze obroni. Ale trzeba dorosnąć, jak do golonki z chrzanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Tak przy niedzieli Jessy J - Lovesong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Black Pumas - Dirty Dirty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Wieczorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Taylor Swift - Lover Jeszcze tą usłyszałem w radio jadąc autem i podgłośniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Tak poza tym jestem zakochany w Synthwave od ponad roku Back To The 80's' | Marvel83' Edition | Best of Synthwave And Retro Electro Music Mix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 15 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 A bo takie mi znajomi na rower podrzucili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Od jakiegoś czasu słucham pewnej stacji na M, i wyławiam z niej różne rzeczy. Pierwsza ma fajną sekcję rytmiczną, a syntezator przywodzi na myśl np. "Ucieczkę z tropików" Marka Bilińskiego Fever The Ghost - SOURCE Drugi utwór też nawiązuje muzyczną stylistyką do lat minionych ( ostatnio nastała jakaś moda na to ) - wizualnie to obrazek horrorowo - komediowy :Karaś/Rogucki - Bolesne strzały w serce Teraz z nieco innej parafii, choć część również ze stacji na M Gitara w starym, dobrym stylu... Poznajecie Panią z teledysku ?Krzysztof Zalewski - Miłość Miłość Dalej o miłości ( gitary a'la The Shadows ) :Organek - Mississippi w ogniu ( ciekawe dlaczego taka pisownia ? ) : No i to, na co wszyscy czekamy ( na szybko migających obrazkach są nawet rowery ! ) :Organek - Wiosna PS Sypałbym dalej jak z rękawa, ale nie chcę zająć całej strony No dobra, dorzucę jeszcze to ( na uspokojenie ) :Clock Machine - Prognozy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Piękny spam Za Roguckiego +++ Zapomniałem o tym koniu, który mnie rozeeebał wizją dźwięku. Oraz za Clock Machine bo next było " Z Tobą lżej" dla mojej połówki dedykacja, a myślałem że Oni umarli. THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 22 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 und Bass Astral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Lutego 2020 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Nie jestem super fanem tej grupy, ale szacunek dla Davida Grohla za konsekwencję w działaniu . Foo Fighters "One Of These Days" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 25 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Łąki Łan - RAUT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oloa Napisano 29 Lutego 2020 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Grubson! <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 6 Marca 2020 Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Asphalt 8 Airborne SoundTrack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 27 Marca 2020 Udostępnij Napisano 27 Marca 2020 Rowerzdromuzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi