Gość Napisano 29 Września 2019 Udostępnij Napisano 29 Września 2019 Firestarter- The Prodigy czy Maria Magdalena-Sandry w jego wykonaniu...,zresztą kupę fajnych tematów ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Października 2019 Udostępnij Napisano 4 Października 2019 (edytowane) Idealny podkład muzyczny przy serwisowaniu sprzętu. Do tego chłodne piwko i można od stojaka nie odchodzić. Generalnie jestem rockowy, ale High-Tech Minimal techno jest świetne. Edytowane 4 Października 2019 przez TheJW 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 5 Października 2019 Udostępnij Napisano 5 Października 2019 Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2019 1997 rok....wtedy Artyści potrafili śpiewać. Perfect Day -Lou Reed z przyjaciółmi. Sting - My One and Only Love z filmu Leaving Las Vegas ( nota bene przepięknie smutny film ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 11 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Godzinę temu, durnykot napisał: .wtedy Artyści potrafili śpiewać. i grać Moje ulubione: "A Night In London" Knopflera - trochę klimatycznie, wspominkowo i czadowo. Polecam cały koncert. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt80 Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Odpowiednie, na odpowiedni klimat;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Października 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2019 Tak się bawią emeryci Głosu czasami brakuje ale werwy pozazdrościć. To samo sto lat wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 15 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 (edytowane) A mnie, jak już muszę kręcić w warunkach indoor, lubie melodyjny black metal. Szybki i rytmiczny pozwalający pracować "na kadencji" ;-) Na ten przykład ciekawy cover: Edytowane 15 Grudnia 2019 przez KNKS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2019 The Weeknd - Blinding Lights (Audio) YOTA - Limelight She Don't HRZN - All I Have The Night Game - The Outfield (The Midnight Remix) Submotion Orchestra - Angel Eyes Submotion Orchestra - Hymn for Him Phaeleh - Should Be True Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 My Riot - Sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Na rozjazd babcia Tina, Greenday, cokolwiek, na cooldown Lady Gaga z Tonnym Bennetem ale na interwały coś soczystego : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 (edytowane) b. fajny koncert Alice, generalnie super dzwiek jak na live i z yt -> Alice Merton live vom Southside Festival 2019 Edytowane 23 Grudnia 2019 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 23 Grudnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Ostatnio wpadło mi w ucho :Dua Lipa - Don't Start Now Fajny bujający bas, no i głosowo jest dość mocna Niedawno odkryłem dzięki pewnej grze :ODESZA - A Moment Apart , oraz :Charlotte Gainsbourg - Deadly Valentine Znowu fajny bas Przed chwilą przypadkowo trafiłem na coś, co spodobało mi się kilka lat temu :Santigold - Disparate Youth Dobry beat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2019 Godzinę temu, KrissDeValnor napisał: Niedawno odkryłem dzięki pewnej grze : Może pykniemy jakieś multi? Dzis u mnie: Tesseract - Sonder Masvidal - Mythical Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2019 STACHURSKY - DOSKOZZZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajonc Napisano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 27 Grudnia 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 The Pocket Queen - This is America Wystarczy obejrzeć kilka filmików, a nawet jeden wystarczy, żeby stwierdzić, że to jest jej nie tyle zawód, co wielka pasja - po prostu sprawia jej to niesamowitą radość, czy jak to się dzisiaj mówi "fun", a przy tym udziela się to również jej widzom ( takie mam wrażenie ). Tu w utworze Super Bad ( James Brown ) : Chyba w głębi duszy do takiej muzyki mi najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkg Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Na wieczór .... https://www.youtube.com/watch?v=XXI-1XKzDA8&list=RDXXI-1XKzDA8&start_radio=1&t=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 No to wrzucę, tak na szybko wybrane: no i to co słysząc postronni uciekają po czosnek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 (edytowane) @Janu_sz Deicide to już chyba nawet mnie przerasta ;-) No dobra Cannibal Corpse przerasta mnie jeszcze bardziej ;-) Sepulturka jest cool. @Janu_sz Masz ode tu mnie ;-) Edytowane 30 Grudnia 2019 przez KNKS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Oj, dużo tego jest, o wielu zapomniałem, bo już nie słucham jak kiedyś jako nastolatek... Obituary, Acid Drinkers, House of Pain... Te klimaty też. No a na AC/DC się wychowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 Coś z łagodniejszego nurtu. i ciut cięższego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalr75 Napisano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2020 W dniu 31.12.2019 o 12:42, Janu_sz napisał: bo już nie słucham jak kiedyś jako nastolatek A ja wciaż, mimo że juz po 40-stce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi