next Napisano 6 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2018 Gabrielle Walter-Clay & Common Thread- That Groove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 21 Lipca 2018 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Dave Brubeck "Take five" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Miles Davis "So what" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez SoloTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Sierpnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Nighthawks-The Secret Loneliness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Hetman - Porwany za młodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Noel McLoughlin "The star of the county down" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 10 Sierpnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2018 Normalnie żeś mnie sprowokował tym jesiennym ( już - nie za wcześnie ? , chociaż wczoraj widziałem w pewnym miejscu dywan z jesiennych liści... ) klimatem durnykocie ! Tak ? To masz za swoje : Critters Buggin - Raimondi Tu jest wersja koncertowa, którą mam jeszcze na VHS : https://www.youtube.com/watch?v=pSeSx03ZQXg&t=29m16s Dla odmiany i na pobudzenie - super bębniarz Stanley Randolph i świetna wokalistka Elise Testone :#VFJams LIVE! - Stanley Randolph ( utwór "Honey" autorstwa The Brandon Brown Collective feat. KiKi Kyte ) Idąc za ciosem - wybitni muzycy : Jeff Beck, Vinnie Colaiuta i młoda basistka Tal Wilkenfeld w kompozycji autorstwa Billy'ego Cobham'a - StratusJeff Beck - Stratus Live SoloTM Tina S ma też fajny cover Steve'a Vai - For The Love Of God, ale pewnie słyszałeś : https://www.youtube.com/watch?v=nJi8iSpzq9I PS Miałem przygotowanych kilka sentymentalnych utworów wklejonych w edytorze już jakiś czas temu, ale w związku z powyższym nadal czekają na swoją kolej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 12 Sierpnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Kriss, Raimondi ciekawe, nie powiem. Jesienne klimaty mówisz? Airbag- Colours ( "teledysk" taki se ,ale to nie jest Official Video ). Kapela jest w mojej Czołówce Zespołów . Bębniarz na przebudzenie? Proszzzzzz Gavin Harrison z Porcupine Tree " Anesthetize". Długi kawałek, ale zrywa tapetę ze ściany. Wybitni muzycy? Bóg Bluesa - B.B King i jeden z najbardziej niedocenianych gitarzystów- Richie Sambora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Nigel Kennedy & Kroke Band & Natacha Atlas "Ajde Jano" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek63 Napisano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Od tego numeru zaczęła się moja miłość tego tria.Konkretnie od płyty Hemispheres rok 1978. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2018 George Harrison "My Sweet Lord" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eazy Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafikas Napisano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 ogólnie lubię wszystko co mnie dobrze nastraja i napędza do życia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 16 Września 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Minimalistyczny pod względem muzycznym, ale w prostocie tkwi jego siła : Metronomy - The Look Niesamowicie energetyczny kawałek Little Dragon - Runabout ( Live 2011 - First Fridays @ Natural History Museum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 16 Września 2018 Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Ja już sam nie wiem co już tu wrzucałem , a co nie. W każdym razie dawno nic tu nie pisałem , także wrzucę tylko to , co ostatnio mi wpadło No i ostatnio kupiłem sobie płytę lady pank Także takie klasyki jak Stacja Warszawa , Kryzysowa narzeczona , Zawsze tam , gdzie Ty i inne , które mocno przypominają mi dzieciństwo , a za razem ciągle są świeże. No i mega mi się jedzie z Lady Pank w W124 Można powiedzieć , że jestem spełniony w tym przypadku @Kriss - Od Ciebie też czasem coś podpatrzę , co potem u mnie leci Teraz jest podobnie W moje gusta również się wpasowują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Września 2018 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Taki powrót do starej szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastek Napisano 30 Września 2018 Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Ja nie wrzucę konkretnego utworu, po prostu polecę wam radio Plus. Sporo fajnych, starszych utworów z polski i zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 3 Października 2018 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 mój idol i absolutny mistrz człowiek, którego śmierć była ostatnim występem. nie mogę się pogodzić z tym, że już go nie ma i że nigdy nie słyszałem go na żywo. wychowałem się na jego szaleństwie jak i doświadczyłem prawdziwej dojrzałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Track Napisano 18 Października 2018 Udostępnij Napisano 18 Października 2018 (edytowane) W dniu 20.08.2018 o 02:46, Track napisał: Edytowane 18 Października 2018 przez Track Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infernal1995 Napisano 19 Października 2018 Udostępnij Napisano 19 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 20 Października 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Steve Wilson Pariah live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 11 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2018 Wcześnie się robi ciemno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 24 Listopada 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 27 lat temu zmarł jeden z najbardziej ciekawych wokalistów naszych czasów. Zapalcie lampkę dla Freddiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi