Mod Team KrissDeValnor Napisano 14 Lutego 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 The House Of Love - Shine on Morrissey - Irish blood, English heart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 1 Marca 2016 Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) Odkąd obejrzałem film nie mogę pozbyć się tego kawałka. Jest MEGA! CUTS - Bunsen Burner Edytowane 1 Marca 2016 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilov Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Oczywiscie rap rządzi , ale też nie pogardze popem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 10 Marca 2016 Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 http://youtu.be/PbX7BE-a5BQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Patrick Sweany - Them Shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Rota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Trochę rocka progresywnego.... Tony Patterson i Brendan Eyre "So Long The Day" z płyty "Northlands" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 30 Marca 2016 przez next Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 30 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Kaleo - Way Down We Go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertLange Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 7 Years Lukas Graham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolmark Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Taki trochę łatwiejszy utwór Dead Can Dance. Albo Laika Sona Jobarteh Dużo tego bym znalazł Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Kolmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belinda Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 The Doors Strange Days Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 9 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Richard Hawley - Welcome The Sun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Starożytny, klasyczny, piękny i niepokojący dram z Australii. To były czasy, aż się k... wzrószyłem. Miazga! Atom 1 - Imminent Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chaozz Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 ostatnio wróciłem do czasów swojego dorastania, czyli okresu życia który kształtował NAS jakimi jesteśmy obecnie. https://www.youtube.com/watch?v=zuuObGsB0No Potem było już tylko ciężej ale klimat musiał być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Ostatnio symfonie mocarta i papy haydna. na zachętę: mozart, symf nr 25, KV 183 Sporo też innego Haydna - utwory kameralne, oratoria: Pory roku, Stworzenie świata. https://www.youtube.com/watch?v=7kBmaPmR_Zg pozdr Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez parmenides Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Tym razem ja się cofnąłem do "młodości" i złożyłem takie coś Możecie mnie wyśmiać za to ale co tam https://www.youtube.com/watch?v=oMB5WVvUTNY Dostałem za to chyba za każdą piosenkę roszczenie o prawa autorskie więc później to usunę. Jak by komuś przypadło to pw. Edytowane 1 Maja 2016 przez Ychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatic724 Napisano 1 Maja 2016 Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitom30 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Słucham tego co wpadanie mi w ucho. Nie przywiązuję wagi do gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Porcupine Tree Arriving Somewhere But Not here oraz Anesthetize z genialną grą na bębnach Gavina Harrisona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) Kazik - Jeszcze Polska https://www.youtube.com/watch?v=9itfEdJG7ig Edytowane 17 Maja 2016 przez ishi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HansSolo Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi