Blakeburn Napisano 27 Października 2014 Napisano 27 Października 2014 W sumie dobre na rower https://www.youtube.com/watch?v=KhralB8bCL8 Cytuj
GileSimon Napisano 28 Października 2014 Napisano 28 Października 2014 Dobry polski rap nie jest zły: Cytuj
bbt Napisano 4 Listopada 2014 Napisano 4 Listopada 2014 Dobre kawałki swoją drogą, ale jak ja nienawidzę piosenek, w których są dźwięki klaksonu, sygnałów ostrzegawczych (karetki itp.), no nie mogę A tak poza tym to coraz bardziej przekonuję się do słuchania tego, co playlista każe Cytuj
parmenides Napisano 13 Grudnia 2014 Napisano 13 Grudnia 2014 (edytowane) playlista na dzisiaj: Joe Henderson Lush Life Charlie Haden i Egberto Gismonti In Montreal Steps Ahead Magnetic Celibidache dyryguje Brahmsa i Dworzaka teraz gra Brahms pod Celim. Edytowane 13 Grudnia 2014 przez parmenides Cytuj
drezyna Napisano 16 Grudnia 2014 Napisano 16 Grudnia 2014 Job for a Cowboy - Sun Eater soli♪ne granie Cytuj
Pedziwiatr Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 Adele - Someone Like You Gym Class Heroes - Stereo Hearts Cytuj
rodszyld69 Napisano 17 Grudnia 2014 Napisano 17 Grudnia 2014 Nie wiem czy już było ale mi sie spodobało AronChupa - I'm an Albatraoz Cytuj
Smykum Napisano 2 Stycznia 2015 Napisano 2 Stycznia 2015 No to dziś niestety w deszczu 25 kilometrów przy dwóch kawałkach bo są ... Cytuj
ishi Napisano 4 Stycznia 2015 Napisano 4 Stycznia 2015 (edytowane) leniwa niedziela > Skream - Rutten Rusko - Jahova Edytowane 4 Stycznia 2015 przez ishi Cytuj
ishi Napisano 23 Stycznia 2015 Napisano 23 Stycznia 2015 Prod Greg Packer - You're the One z wokalem Conrada na wejściu...clasico dobrego flowa Cytuj
parmenides Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Jak co rano w niedzielę słuchałem audycji 200 kantat Jana Sebastiana Bacha przygotowanej przez Prof. Mirosława Perza w PR2. Wspaniały jest ten cykl. Pierwszy raz usłyszałem to antenie radiowej dwójki wiele lat temu. Potem była długa przerwa, a od roku lub dłużej jest nowa edycja tego cyklu. Nowa iedycja ilustrowana oczywiście nowymi nagraniami kantat: Suzuki, Gardiner. W poprzedniej serii królował Leonhardt/Harnoncourt oraz Herreweghe. Teraz słucham płyt, które niedawno kupiłem: - "Chiaroscuro" - Ralpha Townera i Paolo Fresu - ECM 2085. Piękna spokojna konwersacja gitary klasycznej, 12-strunowej i barytonowej z trąbką i skrzydłówką (czyli flugelhornem). Przepiękne granie. - "Travel Guide" Ralpha Townera, Wolfganga Muthspiela i Slavy Grigoryan. ECM 2310. Trzy różne gitary, trzy różne style, całość bardzo spójna. - Giya Kancheli "Themes from the Songbook" w wykonaniu Dino Saluzziego (jeden z moich ukochanych artystów, mistrz bandeonu), Gidona Kremera (skrzypka, który zawsze czaruje, nawet 4 pory roku w Jego wykonaniu są odkryciem ) oraz Andrei Pushkareva na wibrafonie. ECM 2188. Do tego jeszcze nowa płyta Diana Krall Verve 0602547017772(86 ) - nudna, ale jak zwykle u Krall świetne aranże, ciepły głos i tym razem zabrała się za popularne piosenki. Mimo nudy, a może to efekt nowości - podoba mi się. Na leniwe wieczory w tej aurze dobrze wchodzi. Dwa wydania - tańsze pl kosztuje grosze - poniżej 40 zeta. I wciąż podsłuchuję płytę, którą kupił mój syn: Jack White "Lazaretto". XLCD 645. Ogień! Bardzo polecam! pozdr PS. Jestem raczej z tych porąbanych muzycznie ludzi, którzy słuchają non stop. I nie cierpię słuchawek… Na dodatek audiofil, kolekcjoner, cyklista... Cytuj
Sansei6 Napisano 8 Lutego 2015 Napisano 8 Lutego 2015 Świetnie... i pozazdroscic, że możesz sobie pozwolić bez słuchawek.... Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 16 Lutego 2015 Mod Team Napisano 16 Lutego 2015 Katatonia - Ashen David Gilmour-Then I Close My Eyes. Brak słów..... Cytuj
venar7145 Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Ja mam ostatnio wkrętę na jakieś epickie nuty z chórami (polecam kanał Pandora Journey i EpicMusicVn na youtubie). Ew. gatunek dubchestral, dla zupełnej schizy Np. polskiej produkcji - Instrumental Core. Cytuj
parmenides Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Kanta BWV 159 Jana Sebastiana Bacha "Sehet, wir gehn hinauf gen Jerusalem" w interpretacji Gustava Leonhardta i Nikolausa Harnoncourta z pięknymi głosami Tobiasa Eiwangera, Paula Eswood, Kurta Equiluz i Maxa van Egmonda oraz chórem Collegium Vocale z Gandawy. Kantata napisana na niedzielę po Środzie Popielcowej przez JS Bacha 27 lutego 1729 roku. Cytuj
ishi Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Dziś tak o... Pati Yang - Higher Perception Layo & Bushwacka - Sleepy Language Tricky - Evolution Revolution Love Submotion Orchestra - Thousand Yard Stare https://www.youtube.com/watch?v=TFxQkgeWCC4 Cytuj
Niska88 Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Ja ostatnio (prawie w pętli) słucham Becka. I to zarówno nowych jak i starych albumów. A kawałka Blue Moon mogłabym słuchać cały czas Cytuj
ishi Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Ja ostatnio (prawie w pętli) słucham Becka Jak Beck to tylko LOOSER! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi