kociol2011 Napisano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Energy 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Od dawna nie słucham niczego podczas jazdy z obawy przed bydłem na trasie. Polecam za to : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smyq90 Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dance, house, trance, hardstyle, disco polo, muzyka klasyczna, różne gatunki metal/rock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodziatko Napisano 16 Maja 2013 Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ja uwielbiam jezdzic sluchajac James Morrisona. Ale to na dluzsze, spkojne trasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 23 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 W tym roku mija 30 lat od wydania pierwszego albumu Marillion "Script For a Jester's Tear" http://www.youtube.com/watch?v=KAA6PzWFWV8 i ostatniego studyjnego grupy The Police Słucham tych albumów już jakieś 29 lat. Kiedyś muzycy naprawdę potrafili grać. Oprócz tego w tym roku polski muzyk Michał "Jackson" Jackowski wydał album " Thriller" , a lokalna kapela JuTu wydała płytę pod tytułem "War".Pat"Poczochrany"Metheny razem ze swoimi kumplami wydał doskonały "Rejoicing" ,Miles Davis przepiękne " Quiet Nights" . Def Leppard ,na fali New Wave of British Heavy Metal wypuścił rewelacyjną "Pyromanię" ,a Iron Maiden "Piece of Mind" . W tym samym roku Dave Mustaine został wydalony z Metalliki - powodów nie podano,ale podobno pozostali muzycy byli zazdrośni o możliwości konsumpcyjne napojów różnych u Dave'a. Rok 1983 to był dobry rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brt0555 Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Ktos slucha smooth jazzu itp. ? Ja ostatnio podruzujac co prawda MPK przesluchuje Kenny'ego G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 27 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Rzuć uchem na niemieckiego trębacza Till Broenner, ciekawe są Spyro Gyra i Shakatak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajutrw Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zamykam oczy i jade!! http://www.youtube.com/watch?v=v5FHNC8fC7o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucaBrasi Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 (edytowane) A Drum'n'bass ? Słucha ktoś z Was tego gatunku? Edytowane 12 Czerwca 2013 przez LucaBrasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JasiekKaczyski Napisano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Coby dopasować się do etymologii nicka gramy dla Odyna Albo tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TechN9ne Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 http://last.fm/user/patrykwozinski tam mam dokładny gust muzyczny. Ogólnie polecam lastfm wszystkim, bo to fajna aplikacja. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bagins Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Pewnie mnie wyśmiejecie, ale gdy wybieram się na dłuższe wyprawy, na których nie zależy mi na jak największym tempie to zapuszczam jakiegoś audiobooka. Ostatnio, za sprawą serialu, słucham Grę o Tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blakeburn Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Ja generalnie nie słucham niczego podczas jazdy bo raczej źle by się to dla mnie skończyło. Mimo to polecam na równe tempo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 29 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Pewnie mnie wyśmiejecie, ale gdy wybieram się na dłuższe wyprawy, na których nie zależy mi na jak największym tempie to zapuszczam jakiegoś audiobooka. Ostatnio, za sprawą serialu, słucham Grę o Tron Nic śmiesznego, man. Książka rządzi w każdej postaci, również czytanej przez kogoś innego BTW niektóre audiobooki wynoszą lekturę na jeszcze wyższy poziom niż papierowy oryginał. Od takiego np. Wiedźmina nie mogłem się oderwać. Rzecz jest zrobiona po mistrzowsku. Niektóre rzeczy Lema też, z resztą przykłady można mnożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowacka Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociol2011 Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Hip-Hop Techno ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 http://www.lastfm.pl/user/aciek_l Dave Matthews Band są niesamowici. Solo na saxie tutaj absolutnie wymiata: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alicjajanas87 Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Kings of Leon - świetni na każdą okazję! Poza tym Depeche Mode, Bat For LAshes, Placebo, Coldplay... trochę by się tego znalazło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trasymasy Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ja ostatnio ten kawałek katuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benek196 Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ja głównie bluesa i rocka zespoły takie jak Dżem, Lady Pank, J.J. Band, IRA czy Gary Moore, Eric Clapton, Smokie, Queen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lazurx Napisano 28 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 ^Ja tam lubię Toola, ale to jak dla mnie jest lekko przekombinowane. Co za strata To był mój ulubiony wokalista. Wielki i niezapomniany. 15 jego najlepszych piosenek: 1. Man On The Silver Mountain (z Rainbow)[1][2] 2. Sixteenth Century Greensleeves (z Rainbow) 3. Stargazer (z Rainbow) 4. 5. Neon Knights (z Black Sabbath) 6. Children Of The Sea (z Black Sabbath) 7. Heaven And Hell (z Black Sabbath) 8. Die Young (z Black Sabbath) 9. Lonely Is the Word (z Black Sabbath) 10. 11. Falling Off The Edge Of The World (z Black Sabbath) 12. Holy Diver (z Dio) 13. Don't Talk To Strangers (z Dio) 14. 15. The Last In Line (z Dio) Hmmm bardzo mi się podoba gust forumowiczów... Trudno wybrać najlepsze, ale to kawałki które ostatnio najczęsciej "zapętlam" na rowerze ;D Iron Maiden - Mercenary (w sumie jak każdy inny ironów) Judas Priest - Bloodstained Gamma Ray - Rebellion in dreamland http://www.youtube.com/watch?v=BzSloRPDYTo Freedom Call album Eternity ( osobiscie najlepszy kawalek The eyes of the world Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faaabooo Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Rock, pop, rap generalnie wszystko co mi w padnie w ucho :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DepecheRobert Napisano 30 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Jesli o mnie chodzi to podstawą jest DEPECHE MODE,poza tym z gatunków muzycznych to dark elektro,gotyk,industrial.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakadu90 Napisano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Wiem że to dziwne że mężczyzna słucha takich rzeczy,ale ostatnio ten kawałek wpadł mi w ucho: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kociol2011 Napisano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Takie wakacyjne wpada w ucho : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi