DAMIAN24 Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Zastanawiam się teraz nad kupnem Fox-a Talas-a 150 RLC i nie wiem czy wybrać tańszą i trochę cięższą(ok. 200g) wersje 2009 czy wersje 2010 z tłumikiem FIT. Tu nasuwa się pytanie czy tłumik FIT nie jest za bardzo wylajtowany i nie upośledza pracy amortyzatora? Chcę odchudzić rower ale nie kosztem czułości i pracy. Miał ktoś bezpośrednie porównanie zwykłego tłumika z FITem i może porównać ich prace?
Housik Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 z góry powiem że są różne opinie jedym sie wydaje że praca jest upośledzona jednym że lepsza. Ja bym na to kichał i kupił zwykłego. Z reszta Sam brałem teraz F120 wybrałem RLC 08 aha no i znajać życie to w enduro/am ma sie zwykle wysszko po odkręcane (każda regulacja) mylśe że szukać w miare taniego kupić i sie cieszyć z Foxa, a jeśli chcesz faktycznie szkukać tych minimalnych różnic to polecam Ci SAMEMU testować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.