Marvel92 Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Witam. Dziś po przejechaniu 20 km leśnymi ścieżkami zauważyłem ze uszczelka w wyszła w prawego golenia. Próbowałem ją włożyć ale dalej wychodziła. co powiniemy zrobić ? oddać na gwarancje czy naprawić samemu ? co może być tego przyczyna ? Amor ma przejechane 1200 km.
manta980 Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Jezeli masz go na gwarancij nie ma nad czym sie zastanawiac.Idz do serwisu niech ci go naprawia...
MichalK Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Miałem XCR'a, i nic takiego się nie działo. Uszczelkę wyjmowało się ze znacznym oporem, więc nie ma mowy żeby wypadała w czasie jazdy. Jw oddaj do serwisu.
pawel1315 Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Miałem XCR'a, i nic takiego się nie działo. To, że u Ciebie się nie działo to nie znaczy, że tak jest we wszystkich xcr'ach. więc nie ma mowy żeby wypadała w czasie jazdy A jednak ... Daj na gwarancję, bo może to być jakaś wada fabryczna. Jeżeli jej nie posiadasz, no to najlepiej zapytać w serwisie czy to coś poważnego i jeśli nie no to samemu to zrobić. Wydaje mi się, że trzeba wyciągnąć golenie górne z dolnych i ułożyć uszczelkę na miejscu. Przyczyną mogą być zatarte golenie górne - niesmarowane, przez co zwiększyło się tarcie i podczas odbicia uszczelka wyskoczyła.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.