PiterForce5 Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Niezle ich na tych hardtailach wytłukło... Najlepszy kolo na 4:37, po takiej glebie jeszcze wstał i chciał jechać.
ukaniex Napisano 6 Lipca 2010 Napisano 6 Lipca 2010 Czytam Wasze komentarze i mam wrażenie, że tylko ja jeździłem po górkach na za dużym, sztywnym uzbrojonym w Canti rowerze. Reszta tylko spręzynki i tarczki bo inaczej trasa za trudna?
Artro Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Z pierwszego filmu 4:40 najlepsze Jeszcze go zmieliło przez rower Ale wogóle, że na nich te gleby nie robiły wrażenia! Zauważcie, że każdy pierwsze to tylko patrzył czy rower sprawny i siu dalej
Artursx1 Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 jak oglądam ten film to widać że progres poszedł mocno w górę ;p U mnie w dość płaskim lesie są dużo trudniejsze trasy niż na mistrzostwach świata 1992 ;D ciekawe jakie trasy będą za 10 lat .
Micusek Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Piekny ten filmik, tam rzeczywiście jednego widziałem chyba z amorem Ale niktórzy to tam nawet cisnęli tylko się na koniec nie wyrabiali ;D Pewnie jakbym się cofnął z moim giantem chicago (sztywniak) to byłby tam jak znalazl do startowania ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.