dobry Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Nie wiem czy było czy nie, nie miałem chęci szukać, a chciałem się podzielić znaleziskiem. Muszę przyznać to wygląda na czyste szaleństwo :-) Gleby, mimo, że kurde niebezpieczne, to jednak zabawne ...
1415chris Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 niezle, niezle , bylo wczoraj 'ciekawe linki i zdjecia] bekowe 2'
gdy Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 twardziele po takich glebach sie zbierali i dalej ogień. na sztywnych widłach i vałkach trzeba było miec stalowe cojones
foxiu Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 twardziele po takich glebach sie zbierali i dalej ogień. na sztywnych widłach i vałkach trzeba było miec stalowe cojones V-braki to dopiero w 1997 shimano wypuściło Wcześniej tylko Canti
Brooce Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Ciekawe jak często centrowali koła Myślę że koła się nie centrowały - a od razu "zwijały" w ósemkę
Klosiu Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Dla mnie mistrzowie, bez amorow i z prawie nie hamujacymi canti tak zjezdzac jak niektorzy z tych gosci... Zreszta teraz widac o ile jazda jest latwiejsza na rowerach z amorami - nawet dla bika XC ta trasa bylaby dosc latwa, a dla nich prawie nieprzejezdna. Swietny filmik.
manta980 Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Dobry filmik.Pokazuje jak technologie rowerowe poszły do przodu..Dla mnie to głupota teraz jechac na sztywniaku w taki teren a dla nich normalka... Ciekaw jestem jak z ich zdrowiem....stawy oooo az strach pomyslec
Klosiu Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Chyba nie bez powodu Ned Overend uznal sprawna amortyzacje za najwiekszy przelom w MTB
Patryke Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 A niektórzy mówią, że techniką jazdy można większość nadrobić, ale nie w tym przypadku
wojtekkrakow Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 Większość z Was na swoich fullach śmignęła by ich dziś na bezdechu Ale uczciwie trzeba przyznać, chłopaki mieli big cohones
Biera Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 mnie rozwalił koleś w 3:36 koło pogięte na maksa, ktoś go próbuje zatrzymać, a on nie zważając na nic twardo na tor:D
Zidentyfikowany Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 Dobre ujęcia są też przy 0:48 wku*wiony koleś rzuca rowerem 1:17, 2:31 nie idzie wyprostować to rzucamy bikem , 3:19, 3:40 xD
afly Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Obecnie jednak DH nie wydaję mi się aby było mniejszym wyzwaniem niż to przezentowane w filmie, "rowery" poszły bardzo do przodu bez porównania, ale również trasy stały sie bardziej trudniejsze, brawa za odwagę.
rockrider Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 O kurde ładny hardcore Na sztywniakach DH Mogli tak nie zacinac to by tyle gleb nie było - tylko te hamulce
Brooce Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Na sztywniakach DH ojj, tam... niektórzy (np Oleszkiewicz) całkiem ładnie cisną w DH na sztywniakach *polskim DH...
mati199 Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Tamtejsz trasa 'DH' wygląda jak dzisiejsza 'XC'
Klosiu Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 Zreszta zauwazcie, ze oni maja rowery w konfiguracji XC, wiec o downhillu (w dzisiejszym rozumieniu) ciezko tu nawet mowic. Wiekszosc ma noski, korby szosowe, a jak ktos ma zatrzaski, to przewaznie tez szosowe. A kolory i strojow, i maźniętych sprayem bikow zachwycaja .
Morox Napisano 8 Listopada 2009 Napisano 8 Listopada 2009 3:50 prawie wyszło 4:40 straszne OTB i złamana kierownica oO Brawa za odwagę
scyt Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 To były pionierskie czasy. Fakt, że teraz DH to ma tyle wspólnego z tamtym, że się jedzie w dół, ale respekt za odwage i styl. Romantyczne czasy. No i te kolory, drodzy koledzy i koleżanki, czemu teraz sie robią ubrań w takich kolorach?!
krakenFR Napisano 17 Listopada 2009 Napisano 17 Listopada 2009 Pięknie lądowali wszyscy przez kierownice.Troszkę chyba siodełka za wysoko mieli.
szaman Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Szacun dla nich na ht rzuca wszędzie gdzie sie da na wybojach popatrzcie dokładnie tam niektórzy chyba mieli amortyzator
grindz0ne Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 Na tym filmiku to istna rewia mody Niektórzy wyglądają jak by grali w Futbol amerykański Widać nawet namiastkę fulla z jednej ramy uczestnika tego morderczego maratonu Widać ze kiedyś nerwowo podchodzili do tego sportu ludzie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.