lesiu13_z Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Witam, w związku ze stratą mojego dotychczasowego roweru zastanawiam sie nad kupnem nowego roweru crossowego. Znalazłem dosć ciekawą ofertę firmy Kross z posezonowymi zniżkami. Zarówno Crow Preria jak i Crow Fitness za około 1100zł Tu jest link do danych technicznych obu: http://www.kross.pl/porownaj.php?Page=578&grupa=519&grupa2=519&kod=2159&kod2=2157 Specyfikacja techniczna wyraźnie wskazuje na Prerie, ale z drugiej strony różnica w wadze jest olbrzymia na korzyśc Fitness stąd moje zapytanie co polecicie? A może jeszcze jakiś inny model innej firmy?
afly Napisano 5 Listopada 2009 Napisano 5 Listopada 2009 Jeżeli ważysz do 80kg to brałbym Crow Fitness głwonie ze względu na wagę, ponad 2,5kg mniej a to już swoje robi. Napisalem do 80kg ponieważ koła mają małą ilośc szprych, zapewne rower do jazdy po mieście i po asflacie, nie wiadomo jak koło się będzie zachowywało przy większej wadze i nierównej drodze (podatnośc na centrowanie).
rastatajm Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 Jeśli ta różnica w wadze jest prawdziwa to zdecydowanie bierz Fitnes. To kolosalna różnica w wadze i ma ogromny wpływ na zachowanie się roweru.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.