Skocz do zawartości

[rower] GT Aggressor XCR

tokarool

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałem sie dowiedzieć od expertów w tej dziedzinie, ile można zapłacić za ten rower GT Aggressor XCR znajomy kupił przejechał dwa razy (tak więc ciągle nowy), a teraz rower zbiera kurz. Mój post z powodu takiego iż kumpel zaproponował mi sprzedaż, a cenę mam zaproponować jednak cieżko mi go wycenić i tutaj zwracam sie z pomocą do was;)

Rower cześciej będzie używany w mieście czasami wypady w trudniejszy teren.

Napisano

Zero odpowiedzi tak wiec może moja odpowiedz na moje pytanie coś ruszy;) 400euro~~1700zł dużo, mało??

Podsyłam jeszcze specyfikacje sprzętu(w linku dokładniejsza;)):

Korba:Truvativ Firex 3.1 chainset with GXP BB

Widelec:Marzocchi 44TST2, 140mm travel, 15mm axle, adj rebound & lock-out

Rama:Superlight GT Triple Triangle frame, hydroformed & butted tubing

Przednie hamulce: Avid Juicy 3 hydraulic disc brakes, 185mm rotors

Przerzutki przód: Shimano Deore

Manetki: Shimano Deore Rapid Fire

DSCF5527.jpg

Napisano

1700zł za taki rower to cena bardzo okazyjna.

@manta980... W pierwszym poście masz linka do tego roweru z pełną specyfikacją.

• Hubs: Formula dc20/e37
  • Rims: Alex DP20 disc rims

Kaseta to zapewne deorka.

Napisano

cena jest bardzo dobra, ale czy ten rower nadaje się do miasta ?

nie lepiej kupić jakiegoś treka który jest przystosowany pod miasto a w terenie również da radę.

Napisano

cena jest bardzo dobra, ale czy ten rower nadaje się do miasta ?

nie lepiej kupić jakiegoś treka który jest przystosowany pod miasto a w terenie również da radę.

Dobrze by było jak by tookarol napisał co rozumie poprzez "trudniejszy teren", oraz jak często to będzie miasto, z wlasnego doświadczenia wiem że 28" cali po mieście to dużo większy komfort jazdy niż 26", a i do lasu da radę takim pojechać :)

Napisano

80% miasto(wypady asfaltowe;)) 20% las znaczy sie jakieś ścieżki w lesie (drogi, dróżki kamienie dziury itp;) No może tak jak piszecie lepszy byłby rower trekingowy tylko tak jak piszę mam okazję kupić ten rower;) chyba że macie jakieś propozycje rowerowe w podobnej okolicy cenowej?

• 2 tygodnie później...
Napisano

widziałem rower wygląda jak nowy;) jutro pójdę do sklepu dowiedzieć się czy da radę wymienić rower na inny tak więc mam pytanie do was jak mówicie który rower będzie lepszy na miasto ze strony HALFORDS(o ile w ogóle da radę wymienić)

Jak byście mieli problemy z zrozumieniem/przetłumaczeniem nazw podajcie a postaram się wyjaśnić:)

Ja rzucam propozycję ale zapewne tak na rowerach się nie znam jak wy;)

Boardman Performance Hybrid Bike Pro

cbPRO%20Road.preview.JPG

Boardman Performance Hybrid Bike Team

cbTeam%20Hybrid.preview.JPG

Napisano

widziałem rower wygląda jak nowy;) jutro pójdę do sklepu dowiedzieć się czy da radę wymienić rower na inny tak więc mam pytanie do was jak mówicie który rower będzie lepszy na miasto ze strony HALFORDS(o ile w ogóle da radę wymienić)

Jak byście mieli problemy z zrozumieniem/przetłumaczeniem nazw podajcie a postaram się wyjaśnić:blink:

Ja rzucam propozycję ale zapewne tak na rowerach się nie znam jak wy;)

Boardman Performance Hybrid Bike Pro

cbPRO%20Road.preview.JPG

Boardman Performance Hybrid Bike Team

cbTeam%20Hybrid.preview.JPG

No to GT w domu, teraz pytanie czy wymieniać go na BOARDMAna czy nie?? Doradźcie coś:excl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...