fotobiker Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 Wczoraj kupiłem trenażer i po pierwszej jeździe od razu zaczęło mnie wkurzac jakieś trzeszczenie.doszedłem w końcu że dźwięk wydobywa się z miejsca gdzie rower mocuje sie do trenażera(zacisk tylnego koła)znacie jakie może sposoby aby temu zapobiec ? dodam ze jest to trenażer Elite Crono Fluid
General Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 Wczoraj kupiłem trenażer i po pierwszej jeździe od razu zaczęło mnie wkurzac jakieś trzeszczenie.doszedłem w końcu że dźwięk wydobywa się z miejsca gdzie rower mocuje sie do trenażera(zacisk tylnego koła)znacie jakie może sposoby aby temu zapobiec ? dodam ze jest to trenażer Elite Crono Fluid Mocniej dokręć.
fotobiker Napisano 4 Listopada 2009 Autor Napisano 4 Listopada 2009 dokręciłem-aż za mocno i ta tuleja wyszła i zakleszczył się w zacisku,teraz nie wiem kompletnie jak ją zdjąć,macie jakieś pomysły ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.