kogutor Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Siemka zdejmuje z mojego roweru przerzutki sram 3.0 (przód) i sram sx5 (tył) wraz z manetkami i zastanawiam się ile to wszystko jest warte bo chce to sprzedać i zrobić single speed. Używane jeden sezon. przerzutka przód używana chodzi na allegro za 35 zł(bez manetek) ale tył nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manta980 Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To taki problem zobacz na allegro..poczytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Wystaw od złotówki to sie dowiesz ile to jest warte moja mała rada jak cena nie przekroczy 40zł szkoda sprzedawac bo to zaden pieniadz a komplet zmieniarek sie czasem nagle moze kiedys przydac. noo vhyba ze ci koniecznie brakuje 40zł no to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 3 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ok 150PLN za zestaw dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kogutor Napisano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 a dzięki to nie będę sprzedawał bo to się raczej nie opłaca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.