Gość MichalzWarmiiMazur Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Witam serdecznie! Od wielu lat a konkretnie od 1998 roku marze o konkretnym rowerze. W chwili obecnej upatrzyłem sobie Fukona FX 2 czy jest wart zakupu mój budżet to 2500zł max 3000zł. Czy jest być może coś lepszego w tych granicach. Pozdrawiam
TocaS Napisano 28 Listopada 2009 Napisano 28 Listopada 2009 Raczej nie będziesz zawiedziony http://www2.giant-bicycles.com/pl-PL/bikes/model/yukon.fx.2/5748/39328/ musisz tylko wiedzieć do czego czy też do jakiego stylu jazdy rower ma służyć. Myślę tu też o tym czy na pewno tylna amortyzacja będzie Tobie potrzebna. Warto przed zakupem wsiąść na taki rower i przejechać się, m.in ważny jest też rozmiar ramy.
gdy Napisano 28 Listopada 2009 Napisano 28 Listopada 2009 ogólnie jako uzytkownik fx3 moge napisac , że jeździ sie zarąbiście. i z km na km coraz lepiej tylko waga fabrycznego jest troche wysoka. ale jak nie masz zamiaru walczyć o pudło tylko relaksacyjna jazda to polecam
amtbs Napisano 29 Listopada 2009 Napisano 29 Listopada 2009 Też wydaje mi się, że dobry wybór - 100 mm skoku w zupełności wysatrczy do rajdów po Warmii i Mazurach - piękne tereny do jazdy!
Pytanie
Gość MichalzWarmiiMazur
Witam serdecznie! Od wielu lat a konkretnie od 1998 roku marze o konkretnym rowerze. W chwili obecnej upatrzyłem sobie Fukona FX 2 czy jest wart zakupu mój budżet to 2500zł max 3000zł. Czy jest być może coś lepszego w tych granicach. Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.