kasini Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 witam zaczynam sie troche bawic w street/dirt aktualnie poszukuje ramy do 450 pln tyle ze nie jestem pewny czy rama ma byc pod wolnobieg czy przerzutki... chcialbym wykonywac takie triki jak manual, bunny hop czy wheelie i chcialbym tym rowerem takze jezdzic na codzien. W tej kategori cenowej ciezko dostac jakas fajna ramke z hakiem, ale za to latwo dostac streetowa. Ramka musi spelniac 1 warunek pod amortyzator 1 1/8 nie wiem co bedzie pasowac do mojego stylu jazdy
adii22 Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 Dartmoor TWO6PLAYER - miałem okazję na niej chwilę jeździć. Generalnie jest ok, ale to nie moje klimaty, aczkolwiek po mieście się świetnie jeździło "na przełaj" (czyt. schody, lekkie murki i inne chodniki - wszystko jak najszybciej), lepiej niż na A2 (tak dla porównania ze sprzętem do XC), który jednak w terenie zostawia w tyle Dartmoora Mogę polecić. PS-jeździłem na niej z SrSuntour XCR 100mm LO - taki jak mój, moim zdaniem na początek się nadaje. http://cokupic.pl/opinie/Dartmoor-TWO6PLAYER/b358b368c81832cc - tu masz o niej opinie
Seele Napisano 6 Listopada 2009 Napisano 6 Listopada 2009 dartmoor two6player 2009 polecam ,sam mam taką ,cena bardzo mała a i wszystko na dość wysokim poziomie, jest lekka jak piórko ,geometria może być.
kasini Napisano 7 Listopada 2009 Autor Napisano 7 Listopada 2009 octane one void czy prodigy 9.81 ? i jak myslice czy nowy ns bitch 2009 w 2010 gdzies tak w lutym stanieje tak do 500-550 pln ?
C00BA Napisano 7 Listopada 2009 Napisano 7 Listopada 2009 ns nie stanieje do 500zl, chyba ze uzywka. Wez void, prodigy sie lamie na spawach
kasini Napisano 8 Listopada 2009 Autor Napisano 8 Listopada 2009 ponoc na 9.81 ridera latwiej sie wykreca triki niz na voidzie mimo ze ma lepsze geo i krotszy trojkat... Ile w tym prawdy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.