gdy Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 witam, przy moim koncie widnieje status ostrzeżeń, szczerze mówiąc nawet nie pamiętam kiedy, jak i za co otrzymałem jakieś ostrzeżenia . czy jest jakaś szansa , żeby to usunąć ?
gdy Napisano 31 Października 2009 Autor Napisano 31 Października 2009 ok, może to już po terminie reklamacji ale do tej pory nie wiem za co je otrzymałem wieć może chociaż ktos mi to pojaśni . bo ostrzezenia za pisanie tematów w nie tych co trzeba topach są conajmniej dziwne. dodatkowo nie widziałem u nikogo innego paska "statusu ostrzeżeń" oprócz mojej osoby , ale to może dlatego , że nie czytuje forum zbyt szczegółowo . proszę o ustosunkowanie się ?
1415chris Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 To musiales niezle przeskrobac skoro tylko Ty masz ten pasek Jak mniemam pasek ostrzezen jest widoczny tylko dla wlasciciela konta, tez sie kiedys na tym zlapalem.
gdy Napisano 1 Listopada 2009 Autor Napisano 1 Listopada 2009 no narozrabiałem strasznie , tak, że nawet nie pamietam o co chodziło nie pomyślałem że tylko dla usera jest pasek widoczny, ale ze ,nie tępa dzida
Biera Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 pasek jest widoczny tylko dla właściciela, moderatorów i administratorów. Ty kilkukrotnie nie przestrzegałeś zasad pisania nowych tematów (kiedyś pkt 1, teraz 2 regulaminu). Po kliknięciu w ten pasek powinno się otworzyć okienko z zapisem za co dostałeś ostrzeżenie. mając tylko 10% nie masz się o co martwić, to jest bardziej informacja dla nas, gdybyś (teoretycznie) dalej nie stosował się do regulaminu.
wojtekkrakow Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 long long time ago i ja miałem jedno czyli 10% za nazwę tematu, a jakiś czas temu znikło i mam 0%
Root Admin Mieciu Napisano 1 Listopada 2009 Root Admin Napisano 1 Listopada 2009 w tej chwili poziom ostrzeżeń jest automatycznie obniżany po 90dniach, ale tak jak Biera napisał, to jest głównie info dla adminów i modów. Dzięki temu wiemy, czy mamy kogoś banować, czy kulturalnie prosić o poprawę zachowania
gdy Napisano 1 Listopada 2009 Autor Napisano 1 Listopada 2009 no to teraz mam jasność. jak człowieka przyciśnie to zapomina o regulaminie
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Listopada 2009 Mod Team Napisano 4 Listopada 2009 Auto Decrease Warning
Garp Napisano 10 Maja 2011 Napisano 10 Maja 2011 Ja u siebie klikam na czerwony pasek ze statusem ostrzeżeń i widzę poziom 2b, z datą 23 wrzesień 2010, bez możliwości podglądu za co to dostałem. Proszę o oświecenie mnie w tej kwestii.
Root Admin Mieciu Napisano 10 Maja 2011 Root Admin Napisano 10 Maja 2011 za łamanie regulaminu pkt 2b... czujesz się już oświecony? masz jak byk napisane. A wiesz czemu nie wiesz? bo nie czytałeś regulaminu forum przed rejestracją.
beskid Napisano 19 Czerwca 2011 Napisano 19 Czerwca 2011 Do administracji. Naprawdę przeginacie. Dostałem od Frania ostrzeżenie „Dwa ostatnie posty usunąłem. Proszę nie robić więcej OT, bo posypią się ostrzeżenia” i się zastosowałem. Napisałem jeszcze dwa posty o 13:57 wczoraj, dziś o 01:19 i w którym miejscu w nich kogoś obraziłem, że mam ostrzeżenie skoro rano jeszcze ich nie było?? Czy ta czerwona kreska zniknie kiedyś?? oraz ile mam procent tych ostrzeżeń bo muszę przytęperować język.
Root Admin Mieciu Napisano 23 Czerwca 2011 Root Admin Napisano 23 Czerwca 2011 przeczytaj regulamin forum. Był dostępny przed rejestracją.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.