waldek13 Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 Witam. Kolega sobie kupił tydzień temu rower MBIKE RENEGADE O.3 DISC, i dzisiaj sobie pojezdziłem i nawet nawet Ja mam swoj od 2 lat http://www.allegro.pl/item801854394_arkus_sport_405_ht_aluminiowy_bardzo_dobry_rower.html < coś podobnego i juz mi sie sypie i chce go przerobic na taki jak ten renegade I czy opyla się SR Suntour XCT V2 amorki i Rama alloy? Bo w zimie bede modyfikował rowerek. Moge wydać na amorki hmm 200-300 zł
C00BA Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 bez sensu... Polecalbym zebys doskladal, ten twoj sprobowal sprzedac, jeszcze raz doskladal i kupic podobniego mbike albo krossa v4.
adii22 Napisano 31 Października 2009 Napisano 31 Października 2009 Podpisuję się rękami i kołami pod postem C00By. Twój rowerek (jeśli tylko jest taki jak na tej aukcji Allegro), to makoresz. Sprzedaj, zjedz, przetop na monety, tylko zamień go na odrobinę gotówki i kup sobie coś w miarę normalnego. Kross Hexagon V3 - prawdę mówiąc, wyjdzie CIę taniej, niż udoskonalanie tego wynalazku.
Mod Team Puklus Napisano 31 Października 2009 Mod Team Napisano 31 Października 2009 Ja za 350 kupilem moją kochana meride co fakt to fakt na początku była nie ujezdna (dało sie jechać) ale majac kilka klamotów na stanie zaczela jeździc. Mając dobra rame czyli czyli solidny fundament mozna powoli zacząć coś buowac a nie ciagle mieszkac w baraku jezeli wiecie o co mi chodzi. Teraz jestem z niej zadowolony i z duma ujeżdzam tobie radze to samo. 300 + to co dostaniesz za rower ... szału nie bedzie ale na dobrą uzywke powinno być. Z czasem bedziesz miał dobry sprzet a jak chcesz na juz to wyskakuj z dwóch tysiakow i nie ma problemu
waldek13 Napisano 1 Listopada 2009 Autor Napisano 1 Listopada 2009 Ok dzięki wielkie za odpowiedzi Rower mam prawie taki sam jak na aukcji tylko inne naklejki i 2 lata temu była inna cena, jak ktoś chce kupować taki rower to odradzam. Cięzki jak ch..... Edit A jakis rower do 1000 zł dobry z tarczówkami ? I za ile ten rower mółbym sprzedać (stary)
blaze Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 Dobry rower do 1000 zł z tarczówkami to chyba firma Oksymoron robi takie.
C00BA Napisano 1 Listopada 2009 Napisano 1 Listopada 2009 wlasnie, sam komplet jednych z tanszych niezlych tarczowek to 1/3 twojej kwoty... A co do rowerow za 1000zl to masz pelno tematow, poszukaj. Twoj rower... moze ze 100-150zl bys probowal wyciagnac
Cox Napisano 20 Listopada 2009 Napisano 20 Listopada 2009 wlasnie, sam komplet jednych z tanszych niezlych tarczowek to 1/3 twojej kwoty... A co do rowerow za 1000zl to masz pelno tematow, poszukaj. Twoj rower... moze ze 100-150zl bys probowal wyciagnac http://www.allegro.pl/item814037945_nowe_hamulce_formula_the_one_przod_i_tyl.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.