Skocz do zawartości

[amortyzator] przedni jaki?

waldek13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Kolega sobie kupił tydzień temu rower MBIKE RENEGADE O.3 DISC, i dzisiaj sobie pojezdziłem i nawet nawet :)

Ja mam swoj od 2 lat http://www.allegro.pl/item801854394_arkus_sport_405_ht_aluminiowy_bardzo_dobry_rower.html < coś podobnego i juz mi sie sypie i chce go przerobic na taki jak ten renegade :D I czy opyla się SR Suntour XCT V2 amorki i Rama alloy? Bo w zimie bede modyfikował rowerek. Moge wydać na amorki hmm 200-300 zł

Napisano

Podpisuję się rękami i kołami pod postem C00By. Twój rowerek (jeśli tylko jest taki jak na tej aukcji Allegro), to makoresz. Sprzedaj, zjedz, przetop na monety, tylko zamień go na odrobinę gotówki i kup sobie coś w miarę normalnego. Kross Hexagon V3 - prawdę mówiąc, wyjdzie CIę taniej, niż udoskonalanie tego wynalazku.

• Mod Team
Napisano

Ja za 350 kupilem moją kochana meride :thumbsup: co fakt to fakt na początku była nie ujezdna (dało sie jechać) ale majac kilka klamotów na stanie zaczela jeździc. Mając dobra rame czyli czyli solidny fundament mozna powoli zacząć coś buowac a nie ciagle mieszkac w baraku jezeli wiecie o co mi chodzi. Teraz jestem z niej zadowolony i z duma ujeżdzam ;) tobie radze to samo. 300 + to co dostaniesz za rower ... szału nie bedzie ale na dobrą uzywke powinno być.

Z czasem bedziesz miał dobry sprzet a jak chcesz na juz to wyskakuj z dwóch tysiakow i nie ma problemu :P

Napisano

Ok dzięki wielkie za odpowiedzi :) Rower mam prawie taki sam jak na aukcji tylko inne naklejki i 2 lata temu była inna cena, jak ktoś chce kupować taki rower to odradzam. Cięzki jak ch.....

Edit

A jakis rower do 1000 zł dobry z tarczówkami ?

I za ile ten rower mółbym sprzedać (stary)

Napisano

wlasnie, sam komplet jednych z tanszych niezlych tarczowek to 1/3 twojej kwoty... A co do rowerow za 1000zl to masz pelno tematow, poszukaj. Twoj rower... moze ze 100-150zl bys probowal wyciagnac

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...