MarcinGoluch Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam po dłuższej przerwie! Ponieważ coraz więcej osób pyta o temat II Zlotu w 2010r kilka informacji. Planowana data to 4-6 lub 11-13 czerwiec 2010 czyli wekend wypadający podobnie jak pierwszy Zlot. Skłaniam się ku 4-6 ponieważ na 11-13 możemy mieć problem z lokalem. To już pierwszy wekend wakacji jak dobrze kojarze. Jeśli chodzi o lokale to padły 3propozycje: raz dwa trzy Ponieważ ja w tym roku nie bede miał zbytnio czasu żeby zająć się organizacją mile widziane osoby do pomocy . Tym którzy się już zgłosili serdecznie dziękuję. Mile widziani lokales z rejonów w/w miejscówek. Na chwile obecna to tyle. Pozdrawiam! Marcin P.S. Skłaniamy się ku noclegom budżetowym, lokale w stylu Gołębiewski odpuszczamy . Noclegi przekimamy oby się tylko na głowę nie lało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 tak! tak! tak! czyli jakoś w Pieninki celujemy bardzo dobrze... Jeśli potrzebujesz, bardzo chętnie Ci pomogę wsio doprowadzić na picuś glancuś Pisz na gg:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 A czemu nie Gołębiewski? Takie wypasione maszyny wszyscy mają i na lokalach będziemy oszczędzać A tak zupełnie poważnie to lokalizacja świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Poprawiłem linki, bo IPB nie znosi przecinków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 31 Października 2009 Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Według mnie lepiej by było wybrać schronisko, tak jak ostatnio. Ma to swój klimat oraz jest bliżej na szlaki, chociaż jakby wybrać miejscówkę w Szczawnicy czy Krościenku to dojazd lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 31 Października 2009 Udostępnij Napisano 31 Października 2009 wstepnie sie pisze ale czy pojade czas i przełożeni pokażą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Zapisy będą się odbywały tak jak na I Zlot, czyli wpłata oznacza rezerwację miejsca. Będą małe modyfikacje ale o tym wkrótce. Musimy się poprostu zabezpieczyć żeby znowu 20 osób w ciągu 3dni przed Zlotem nie zdekompletowało nam schroniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 31 Października 2009 Udostępnij Napisano 31 Października 2009 łokej , napisz jakiś mini regulamin ,żeby wszystko było jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Klaniam, Dobrze Prezes gada, sluchac Prezesa Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 31 Października 2009 Udostępnij Napisano 31 Października 2009 ta ostatnia miejscówka wygląda jak saloon z dzikiego zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 31 Października 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Klaniam, Najwazniejsze zeby nie lecialo na leb i zeby po trasie mozna bylo sie wyprysznicowac w niekoniecznie lodowatej wodzie Dodatki z cyklu Jimmy Pif-Paf mile widziane Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Ja mieszkałem tutaj, mieszkałem w oddzielonej cześci , ale własciciele przyjmują zorganizowane grupy (pokoje kilkuosobowe) cena- 2 lata temu była przystępna - polecam - fajna miejscówka oczywicie sam się piszę http://www.waligora.szczawnica.net/ Widok z okna : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Jaj! Wszędzie będzie fajnie, byle by z Wami Ja się oczywiście piszę i w ramach moich możliwości (tu już kontakt prywatny z Prezesem) będę starał się pomóc. P.S Będziemy znowu robili koszulki zlotowe? :D Ja bym chętnie się zaopatrzył w następną ze zlotu z tym, że już uwzględniając zawyżone rozmiarówki ^^ Rulez, ten ostatni widok z okna... aż chce się jeździć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Termin wypas, już po maturce więc na luźno będę mógł jechać i się zrelaksować. Na czym owa pomoc miała by polegać? Jak by co to wal na PW, zobaczymy co da się zrobić Dla miejscówka jest w sumie obojętna, byle góry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Klaniam, Wszystko bene. Ale to co zapodal Rulez odpada w przedbiegach. Maja tylko 50 miejsc noclegowych. Tepropozycje ktore Prezes umiescil powyzej maja mozliwosc zapakowania pod dach od 80 do 100 miesnia. A biorac pod uwage ze w zeszlym roku bylo nas prawie 7 dyszek nalezy planowac na okolo setke... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Rulez fajna miejscówka. na pewno skontaktuje się z właścicielami w tygodniu bo z tego co rozumeim 50miejsc to tylko w pierwszym obiekcie. Drugi obiekt jest połaczony i ejsli tam sa dodatkowe miejsca bylo by gicior! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 W drugim wielu miejsc nie ma, są tam 2 pokoje - 4 osobowy ( zmieści się 8 osób - na karimatach ) i 3 osobowy (też z 8 osób ) i świetlica- stołówka (no chyba, że tańszy nocleg w świetlicy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 1 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 no w tym roku bym się chętnie wybrał tylko że w planach też miałem mtbtrophy a widze ze terminy sie pokrywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Długo mnie tu nie było (dobrze że Robert mi podaje informacje) i wstępnie na tak, ale tyle czasu zostało, a ja tu usiłuję studiować... Jak mnie znów do szpitala nie pogoni to chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Oczywiście mam w planach następny Zlot, ktoś z Łodzi w końcu musi być ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 i ja zaryzykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Klaniam, Planujesz znowu jakies wystepy artystyczne i pokazy giecia kiery sila woli nabial Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 i ja zaryzykuje no murek - no fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 2 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 trwają już prace nad nowym programem artystycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Kilka rzeczy które udało mi się ustalić ośrodkiem w Szczawnicy. Dzięki Rulez za namiar! Nocleg 20zł, ilość miejsc w jednym domu 50, ilość miejsc w ośrodku 3domy dalej ok 50. Termin 4-6czerwiec wolny i obecnie zarezerwowany dla nas. Konieczność wpłaty rezerwacyjnej. Czekam jeszcze na uzupełnienie kilku kwestii i odpowiedzi od kolejnych ośrodków i zaczynamy zapisy. II termin niestety nie wchodzi w gre ponieważ większość ośrodków już ma jakieś obozy, kolonie lub czeka na przyjęcie większych grup wczasowiczów. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY ZDEKLAROWALI SIĘ POMÓC PRZY ORGANIZACJI ! ! ! Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.