1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nabial, do you want to talk about it??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Taa i najlepiej gdyby wszystkie szlabany były otwarte na czas zlotu Szczególnie te zielono białe - wśród bujnej zieleni Świetny kolor jak na szlaban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Na drugim planie Wysoka : Jaworki w Nocy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Klaniam, Nie wiem jak tam z trudnoscia okolic Szczawnicy ale niezwykle milo wspominam Karpatke 2007 gdzie zrobilismy na przekor czasowi oraz wynikom wjazd i zjazd z Palenicy wraz z Grabarzem. Pamietam tylko dym walacy z tylnego kola Graboskiego i okrzyki jakiegos obywatela: "Panie! Rower sie panu pali!" No i potem ta jedyna w swoim rodzaju gra kolorow na zjaranych tarczach Oj! Juz mnie piety zaczynaja swedziec... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ale z Palenicy, to raczej na czymś cięższym niż maszyny do XC zjeżdżają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Na zdjeciu wyglada bardzo spoko, az z ciekawosic zrobie picture moich lokalnych podjazdow, zeby zobaczyc jak to sie ma 'jedno do drgiego'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ale z Palenicy, to raczej na czymś cięższym niż maszyny do XC zjeżdżają hehe... Mysmy jechali na Inbred'ach. Obaj z plecakami 25 litrow na plecach, na oponach 2.1 cala i z amorem odpowiednio 125mm Grabarz i 130mm ja. Bylo rokendrolowo. Jeden z Wroclawiakow ktory przyjechal do bazy wczesniej i dowiedziedzial sie o naszym zjezdzie pognal ze swoja maszynka - Spec Enduro - na wyciag na Palenice aby tylko zaliczyc zjazda Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ten odcinek co na fotce, jest łatwy , ale zaraz za zakrętem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 No tak mysle bo juz myslalem ze moge rozpiac moje stare miesnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Rulez Ja o niczym innym niż o Beskidzie Sądeckim nie myślę. Ostatnio byłem tam, gdzie mówiłeś, czyli pod wysoką - akurat jechałem sobie z Obidzy na Palenicę - miny ludzi, jak widzieli mnie walczącego z grawitacją - bezcenne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 na pewno będzie OK. , gdybym nie był, to bym nie polecał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Czyli rozumiem że trasy zlotowe Palenicę obejmują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 To blisko z Durbaszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 To może jakieś zakłady kto będzie pierwszy na dole z Palenicy:D? Stawiam dychę na Roberta! Co do zlotu, na pierwszym mnie nie było więc tego nie mogę sobie odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja bym postawił na DAMIAN24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ktoś coś wspomniał o nagrodach/upominkach. Za co będą przyznawane? Będą jakieś zawody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Taaa, będzie nagroda za najefektowniejszą glebę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 nie denerwuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ktoś coś wspomniał o nagrodach/upominkach. Za co będą przyznawane? Będą jakieś zawody? Na 1 zlocie odbyło się losowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dla tych ktorzy pierwsi wplacaja pierwszenstwo w wyborze lozka Przelew zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Co do nagród nadal jestem za losowaniem. Ciastkorz to czy dobrze dobrze podjadę to się okaże nawet jeśli umiem długo i równo to nie wystarczająco szybko więc chyba troszkę mnie przeceniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Co do nagród. Zobaczymy ile ich będzie i poza standardową loteria "grupa trzymająca władzę" lub całość zlotowiska przyzna kilka nagród np. za największy hardkoor, najlepsza gleba, największy pechowiec itp. Jeśli chodzi o zapisy. Jeżeli okaże się, że na ostatnią chwilę będzie nam brakowało do 80miejsc to te miejsca oddamy zaprzyjaźnionemu forum. Także zapraszam serdecznie do jak najszybszego rezerwowania. Co do wyboru miejsc w pokojach nie mamy niesttey pokojów 2osobowych ale są trójki więc w miarę możliwości pary dostana te pokoje. Reszta zostanie przydzielana podobnie jak w zeszłym roku. Ja osobiście jestem za jak najwiekszymi pokojami bo tam zawsze była najlepsza zabawa . Jeżeli macie znajomych którzy też chcieli by się pojawić na Zlocie to zapraszamy. Uczestnik Zlotu nie musi być forumowiczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Pewnie nikt nie będzie chciał być ze mną w pokoju, bo chrapię i mówię przez sen:D No ale po co ja to mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ja bym postawił na DAMIAN24 Rulez nie stawiaj na enduraków bo jeżeli przyjadą nasi bracia downhillowi(ci co w zeszłym roku) to nas wykoszą... a może sam wezmę rower DH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.