1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Z tego co rozumiem to termin zostal juz ustalony i chyba nie ma sensu wiecej na ten temat dyskutowac. Co do studentow, pare stron wczesniej padlo kilka 'porad' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Chodziło mi, że po "żarcie" o złodziejach nastała cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Przerwę tą ujmującą ciszę Ciekawie będzie, mam do schroniska ok 5 kaemów, a na zlot pojadę z pełnym wyposażeniem - w końcu nieczęsto ma się jakieś większe spotkanie na własnych śmieciach. No to jeszcze ja zapodam żarcik: Przychodzi koń do baru, barman się pyta: - Wszystko OK? - Tak, wszystko gra - No to wynocha z mojego baru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Czy to oznacza, że na zlot zapraszasz tylko osobników z problemami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Żeby nie było: Ten kawał był na rozweselenie tegoż tematu: Proszę go nie brać do siebie:D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie, no wszystko ok ale zaczalem sie zastanawiac czy to miejsce (5km od Ciebie) jest dobrym rozwiazaniem he he he (joke) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A czemuż by nie? A do tego nie 5 tylko 7:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A nie to całkowicie zmienia postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Jeszcze a propos schroniska: Jak się uda, to jeszcze w tym roku mogę podjechać, i porobić kilka dodatkowych zdjęć, w tym specjalnie dla kolegi Ivana ten zjeździk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A jak mozesz to dla mnie zrob ten 'podjezdzik' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nakręcę vida z kamerki na kierze:D Tu macie z maratonu - niestety nie widać tego nachylenia. Podjazd jest do wyjechania, ale mając 40 km na nogach to już takie łatwe nie jest:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Zapowiada sie fajne dymanko, juz psychicznie zaczynam sie przygotowywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Trzeba mieć dobry podjazd na start Do schroniska Orzeł też było całkiem słusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 tia, na 29" i kasecie 11-32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nabial, wszyscy wiemy, że piłujesz formę z fachowym planem treningowym , wyrobisz się do tego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 tylko sie nie zdziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Czy cos pominalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Klaniam, No terenik zacny A tu tyle miesiacow jeszce czekac trzeba To co z tym PayPal'em kolego Lookas? Bo puscilbym kesz juz teraz-zaraz... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Z tego co mi powiedziano to paypal odpada przy tym koncie, chociaz nie widze problemu powiazania go z paypalem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Nie pali sie, nie piekarnia. Nie teraz to na poczatku grudnia sie wykosztuje... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Ostatecznie poprosze moja mame o przysluge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Spoko , generalnie jest tam łatwiej niż w Sowich, największy szok przeżyłem jak prawie pod szczytem Wysokiej (gdzie nachylenie takie , że trudno się na nogach pieszo utrzymać) widziałem dwie dziewczyny które taszczyły "górale" z błotnikami , bagażnikami itp, nie wiem jak dały radę utrzymac się z tym złomem na pochyłośći Ale chyba się karniemy na słowacką stronę, oraz w pobliskie Beskidy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Rulez nie wazne, dawaj te dziewczyny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Robi się coraz bardziej ciekawie Nabiał, a duże kichy nie podjeżdżają lepiej przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Dla Nabiala ważne, żeby żadnych mostków z betonowymi barierkami na zjeździe nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.