Rulez Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Tylko, że na najważniejsze góry Pienin nie da się wjechać, tylko po schodkach na nóżkach:D Najwyższa góra Pienin to Wysoka, a tam da się podjechać prawie pod szczyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Słowacja dróżka jest nudna, chyba, że ktoś lubi 10km płaskiej jak deska szutrówki. W dodatku na kawałku tej ścieżki, nie pamiętam dokładnie ale chyba z 500m, jest znak nakazujący prowadzenie rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ale ja tam nigdy nie prowadzę A ja zaczynam szykować łydy:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a przewidziane są jakieś trasy dla emerytów i niepełnosprawnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Jeśli myślisz o sobie, to co ja mam napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 To bedzie nas co najmniej trzech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Skarpeta wisi kochani http://www.forumrowerowe.org/topic/60604-zlot-lista-uczestnikow/ Także od razu po choince albo i wcześniej kasiorke nie na browarka a na zlocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No to trzeba w niedługim czasie wyskakiwać z kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Kurcze strasznie szybko trzeba się zdecydować. Żebym to ja wiedział co będzie w czerwcu Czy szef da urlop, czy nie będzie z niczym kolidować Dużo bardziej odpowiednia wydaje mi się wpłata w formie zaliczki, np 10 zł, która w przypadku niepojawienia się idzie w ręce schroniska. Ale bezzwrotne 50 zł to już "sporo", ciężko planować weekendowy trip pół roku wcześniej...przy takim rozwoju sytuacji nie pozostaje mi chyba nic jak znaleźć sobie nocleg na własną rękę. Na nagrody oczywiście się dorzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Już wyjaśniłem w głównym wątku i napisze tutaj. 15 STYCZEŃ TO NIE JEST OSTATECZNY TERMIN ZAPISÓW TYLKO DATA KIEDY MUSIMY WPŁACIĆ ZALICZKĘ 20% ZA CAŁE SCHRONISKO ! ! ! JEŻELI WPŁACI 23-25OSÓB LUB ZNAJDZIEMY CHĘTNEGO KTÓRY ZAŁOŻY WIĘKSZA CZĘŚĆ KASY NA REZERWACJĘ(pisze to całkiem poważnie, zwrot natychmiast jak wpłaci 25 osó TO WPIS O DACIE 15STYCZNIA ZNIKNIE I BĘDZIEMY PRZYJMOWAĆ WPŁATY NA BIEŻĄCO. Liczę jednak, że ponownie staniemy na wysokości zadania i uda się sprawnie zorganizować zapisy. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzala4 Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czy to ma byc weekend z 11-13 ? Prosze nieeee. Zbiega to sie ze Skadnia w Sopocie a niestety jako reprezentant klubu z Pomorza musze jechać na wszystkie wyścigi znajdujące sie blisko mojego miejsca zamieszkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czyli Prezesie bilety moge bookingowac? Z ta 20% rezerwacja mysle ze nie bedzie problemu. A gdie odzew w narodzie....? Mamy juz konkrety! strzala4 przenies sie na ten czas na poludnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Wszem i wobec ogłaszamy, że bilety, rezerwacje i urlopy można planować! Termin nie ulegnie zmianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Czy to ma byc weekend z 11-13 ? Prosze nieeee. Zbiega to sie ze Skadnia w Sopocie a niestety jako reprezentant klubu z Pomorza musze jechać na wszystkie wyścigi znajdujące sie blisko mojego miejsca zamieszkania. chcialo byc sie Pro to teraz trzeba cierpiec... Kaska pofrunie na poczatku grudnia jak sie znowu rozmnozy na polskim koncie Ogladalem i sprawdzalem i chyba jednak zrezygnuje z Ryan'a. Zdzieraja straszliwie, kapitaliscizapyzialeichoczy Takze pozostaje Wizir i Easy... Moze przygodzi sie frunac razem 1415chris? Ciekawe ile rowerow moga zapakowac na raz do tego samego samolotu? Ponownie pytanie do Prezia: pobyt do poniedzialku rana zalatwiac samemu czy mozesz szepnac slowo Gospodarzom? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Ogladalem i sprawdzalem i chyba jednak zrezygnuje z Ryan'a. Zdzieraja straszliwie Może wyruszyć z odpowiednim wyprzedzeniem ...rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Mozesz zaplanowac dluzszy urolop, surrey hills to zarabista gratka jak na herbaciarnie, mozemy przed zlotem troche rozprostowac stare kosci 5* nie mam ale 'polska goscinnosc' gwarantowana. Ja tez pisze sie na poniedzialek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Może wyruszyć z odpowiednim wyprzedzeniem ...rowerem hehe... Ale tylko wtedy jak sam do mnie dojedziesz i zrobimy te traske w duecie Mozesz zaplanowac dluzszy urolop, surrey hills to zarabista gratka jak na herbaciarnie, mozemy przed zlotem troche rozprostowac stare kosci 5* nie mam ale 'polska goscinnosc' gwarantowana. Ja tez pisze sie na poniedzialek. hmmm... Osobiscie preferuje Peak District ale nie mowie nie. Sie zobaczy jak bede stal z dluzszym urlopem. Szefostwo sie wlasnie zmienilo i moze nie byc tak wyrywne do dawania wolnego... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 A może by obgadać temat transportu rowerów ze ... złodziejami, jak to mówi niemiecka reklama biura podróży "jedź do polski, twój samochód już tam jest" Głupi żart odpukuję w nie maalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Masz poczucie humoru Rulez, niech Cie swinia powącha Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Tja... i nastała cisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Czy na podane konto mozna robic przelewy przez paypal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Spoko Lookas, wszystko w swoim czasie ja zapłacę najpewniej w grudniu, bo teraz to kompletnie nie mam za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Lookas, dopiero listopad, nie każdy planuje wypad na weekend w góry z prawie rocznym wyprzedzeniem , więcej się ludzi określi z czasem Ja wpłacę za nie długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Tja... i nastała cisza... zaczęliście o pieniądzach to i dziwu nie powinno być, że ludzie się nie odzywają postanowiłem olać sprawy uczelni, najwyżej sesja mi się przedłuży i wpłacę w grudniu jak Mikołaj przyjdzie chyba, że można w towarze?? to mogę wam i dziś coś wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 ale ten termin wybitnie nie pasuje wszystkich studentom to jest srodek sesji! Nie lepiej byloby to zrobic na poczatku lipca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.