Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Elo

Ja jestem na TAK Premier2 zabierzemy się razem ?

na tak, ale na co? Bo ja na 1 dzień nie będę jechał 900km :). Zwłaszcza, że tyle robię przez cały tydzień na dojazdy do pracy ;) . Chyba, że rozmawiamy o Jurze, lub Świętokrzyskim, ale o tym to już gadaliśmy na zlocie i ja chcę tam pojechać w lipcu i pewnie też w sierpniu.

Wygląda, że będzie nas więcej w tych okolicach, bo też planuję tam wyskok pod koniec sierpnia. Nie widzę żadnego problemu z ewentualnym połączeniem sił.

Sol, daj znać, jeżeli będziesz znać termin, może połączymy siły, jak czas pozwoli

patrząc na ta Czeską trasę i że to jedyny singiel taki w europie i zainteresowanie nim (chociaż Wasze) wydaje mi się, że wypad tam w weekend może skończyć się jazdą w niekrótkim sznurku rowerzystów :D

zastanówcie się nad środkiem tygodnia

Ja chcę :D , ja muszę :D, ja jadę :D !!!!!!!!! Dzięki temu, że pewne osoby potrafiły zorganizować ten zjazd daliśmy radę stworzyć grupę w której panuje za######ista atmosferka. 10.06 to Pierwszy Dzień Mojego Urlopu, w drugim tygodniu chcę pośmigać w okolicach Karpacza (przełęcz Okraj, Karkonoska) i zrobić Śnieżkę :thumbsup:

Hej,

nie wiem czy ktoś mnie pamięta, ale w końcu niewiele było kobiet jeżdżących na ostatnim zlocie :)

już z nieciepliwością czekamy na kolejny zlot, a i w międzyczasie w planie jest Singltrek.

Tak przy okazji, gdyby był ktoś zainteresowany KOSZULKAMI rowerowymi i nie tylko - zapraszam na stronkę http://www.inkdividual.pl/ - można zamówić tam sobie koszulki, bluzy, spodenki rowerowe itd. w wybranym przez siebie kolorach, bądź własną grafiką.

pozdrawiam

Kasia

--------------------

Paulex

Byłem wczoraj na Radziejowej i powiem wam, że macie szczęście że widzieliście wszystko z góry z tej wieży, bo teraz to tylko samobójcy tam wychodzą. Fotki wrzucę pod wieczór jak dostanę zdjęcia

--------------------------

why ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...