premier2 Napisano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Elo Ja jestem na TAK Premier2 zabierzemy się razem ? na tak, ale na co? Bo ja na 1 dzień nie będę jechał 900km . Zwłaszcza, że tyle robię przez cały tydzień na dojazdy do pracy . Chyba, że rozmawiamy o Jurze, lub Świętokrzyskim, ale o tym to już gadaliśmy na zlocie i ja chcę tam pojechać w lipcu i pewnie też w sierpniu. Wygląda, że będzie nas więcej w tych okolicach, bo też planuję tam wyskok pod koniec sierpnia. Nie widzę żadnego problemu z ewentualnym połączeniem sił. Sol, daj znać, jeżeli będziesz znać termin, może połączymy siły, jak czas pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 patrząc na ta Czeską trasę i że to jedyny singiel taki w europie i zainteresowanie nim (chociaż Wasze) wydaje mi się, że wypad tam w weekend może skończyć się jazdą w niekrótkim sznurku rowerzystów zastanówcie się nad środkiem tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ja chcę , ja muszę , ja jadę !!!!!!!!! Dzięki temu, że pewne osoby potrafiły zorganizować ten zjazd daliśmy radę stworzyć grupę w której panuje za######ista atmosferka. 10.06 to Pierwszy Dzień Mojego Urlopu, w drugim tygodniu chcę pośmigać w okolicach Karpacza (przełęcz Okraj, Karkonoska) i zrobić Śnieżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 coś chyba pomyliłeś z datą my tam jedziemy w 3.07 lub 10.07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulex Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Byłem wczoraj na Radziejowej i powiem wam, że macie szczęście że widzieliście wszystko z góry z tej wieży, bo teraz to tylko samobójcy tam wychodzą. Fotki wrzucę pod wieczór jak dostanę zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KasiaD Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Hej, nie wiem czy ktoś mnie pamięta, ale w końcu niewiele było kobiet jeżdżących na ostatnim zlocie już z nieciepliwością czekamy na kolejny zlot, a i w międzyczasie w planie jest Singltrek. Tak przy okazji, gdyby był ktoś zainteresowany KOSZULKAMI rowerowymi i nie tylko - zapraszam na stronkę http://www.inkdividual.pl/ - można zamówić tam sobie koszulki, bluzy, spodenki rowerowe itd. w wybranym przez siebie kolorach, bądź własną grafiką. pozdrawiam Kasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Pamiętamy pamiętamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ja niestety nie bylem ale patrzac na zdjecia zlotowe zapamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 No baa! Kasiu, oczywiście, że pamiętamy. Ciuchami jestem jak najbardziej zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 -------------------- Paulex Byłem wczoraj na Radziejowej i powiem wam, że macie szczęście że widzieliście wszystko z góry z tej wieży, bo teraz to tylko samobójcy tam wychodzą. Fotki wrzucę pod wieczór jak dostanę zdjęcia -------------------------- why ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Myślałem, że to "why"to do mnie ;p Swoją drogą.. jeden zlot rocznie to stanowczo za mało. Powinny być dwa - jeden na wiosnę, drugi latem czy coś w ten deseń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Ukasz - to wrzucaj bom ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kurczę Panie Paulex wrzucasz te foty ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 kobiety pamietamy aczkolwiek nie bylo okazji slowa zamienic ale po stroju kojarze taka blondynka chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Faktycznie, zaliczyliśmy dnia dzisiejszego m.in. Radziejową(a także Niemcową, Obidze, Durbaszkę ) i wieżą wygląda jakby miała bliskie spotkanie z predatorem. Jutro winny być jakieś zdjęcia, w każdym razie chyba piorun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Czekam na foty - przykra sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Czekam na foty - przykra sprawa http://picasaweb.google.com/111021899288553997444/20100621#slideshow/5485100530829425282 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 http://picasaweb.google.com/111021899288553997444/20100621#slideshow/5485100530829425282 :teehee: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 To w dziesięć osób nikt już tam nie wejdzie Czyli kto w sumie pisze się na dłuższy pobyt w Czechach? Ja chciałbym pojezdzić tam 3-4 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Zdrowo rąbnęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulex Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam witam już daje zdjęcie, żeby nie było:) A piorun rąbnął nieźle http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0417040454f37acb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 o kuuuu no to teraz przyznawać się kto ze zlotowiczów ostatni zdobywał Radziejową bo ewidentnie widać ze jakiś delikwent nie dostosował prędkości podjęzdzając Ps fajna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulex Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A pogoda średnia bo było nam zimno mokro bo padało wcześniej ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 u nas na zlocie mógł być jeden taki dzień dla równowagi bo przez cały czas było ponad 30stopni wyjątkiem była niedziela gdzie było trochę chłodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 padało wcześniej ;/ . Zawsze może być gorzej, my jechaliśmy w deszczu od Szczawnicy aż po Radziejową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.