Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kurcze... A może by tak jakiś mniej oficjalny wrzesień? Ktoś był? Potrafi podać przybliżony kosztorys?

Prawdopodobnie 10Lipca polecimy z większą ekipą na ową traskę. Ktoś chętny?

Napisano

JA! JA! JA!

ale będzie można katapultować się przez kierę?;>

Hehe żyć pełną piersią i pęcherzem :D

dejocie mój idolu :D

Napisano

hm, 420km w 1 stronę, to trochę dużo dla mnie, jak na 1 dzień. Myślałem raczej o weekendzie.

A może jakieś spotkanie na weekend w g. Świętokrzyskich, albo Jura? Lokalizacja bardziej sprawiedliwa, dojazd z każdego miejsca Polski podobny i mniej kłopotliwy...

Napisano

Prawdopodobnie 10Lipca polecimy z większą ekipą na ową traskę. Ktoś chętny?

To trochę dla mnie za szybko niestety...

Żadnych kosztów, żadnych planów. Po prostu chcemy polecieć w kilka osób i tyle.Jedziemy tam na jeden dzień czyli od rana do wieczorka i wracamy.

poza tym na jeden dzień raczej nieopłacalnie...

hm, 420km w 1 stronę, to trochę dużo dla mnie, (...)

zważywszy, że mam do pokonania wielokrotność w/w dystansu...

Liczę jednak na to, że zdacie relację z rekonesansu.

Napisano

Kurcze... A może by tak jakiś mniej oficjalny wrzesień? Ktoś był? Potrafi podać przybliżony kosztorys?

Grabarzu, około 20-22 sierpnia tam właśnie będziem lecieć:

http://www.singltrekpodsmrkem.cz/pl/uzivatelsky-ucet

Znaczy planujemy postój po polskiej stronie w Świeradowie, ale smerany singielek też jest w planach do zaliczenia.

Na razie jest nas już 2 z Kwidzynia, to w razie chęci możesz dołączyć.

Napisano

Jnisław daj wiecej szczegulow?

ps na naszych sztywniakach damy rade za Wami?:thumbsup:

chyba ze planujecie kameralna wycieczke to sorki za smialosc:)

Napisano

Wygląda, że będzie nas więcej w tych okolicach, bo też planuję tam wyskok pod koniec sierpnia. Nie widzę żadnego problemu z ewentualnym połączeniem sił.

Napisano

Tomek, jeszcze będziecie musieli na nas czekać :D

Na razie to jest szkic tylko, żeby sobie mniej więcej dni wolne rozplanować - w moim wypadku krócej jak 4 dni się nie opłaca, dlatego planuję czwartek-niedziela lub piątek-poniedziałek. Resztę czyli noclegi rozkmini się w drugiej połowie lipca, pewnie padnie na jakieś agro albo pensjonacik.

Co do samej traski to podstawowe info jest tutaj, po więcej odsyłam do bB

Napisano

oczywiscie ze bedziemy czekac...:D juz ja was znam ROBOTY!!:)

Ja tez chce na kilka dni zeby pojezdzic na maxa i miec czas na okrapiany wieczorek itp:)

ps jak bedzie pogoda to w ten weekend bede w Twoich rejonach posmigac.

No i piekny szlak!!! Mysle ze w sam raz na sztywniaczka:) Tylko opony wymienie bo juz slick-i sie zrobily i piaste bo nie przezyje kolejnych podjazdow.

To Ja i moj Małzon bedziemy na 98%.

Napisano

Grabarzu, około 20-22 sierpnia tam właśnie będziem lecieć:

http://www.singltrek...zivatelsky-ucet

Znaczy planujemy postój po polskiej stronie w Świeradowie, ale smerany singielek też jest w planach do zaliczenia.

Na razie jest nas już 2 z Kwidzynia, to w razie chęci możesz dołączyć.

Na chwilę obecna niczego zawodowego w kalendarzu nie mam, więc jest nadzieja... Gdyby jeszcze udało się na 5 dni (2 w podróży, 3 jazdy), to wówczas byłbym bardziej zmobilizowany;)

ps na naszych sztywniakach damy rade za Wami?:yes:

Dacie radę!

• Mod Team
Napisano

Tomku jaki to sztywniak :( Na zlocie było dwóch szaleńców na pełnych sztywniakach i dawali radę :kiss: Co do tego "zlotu" to idealnie nakłada mi się termin z mazovia24, więc odpadam :yes:

Napisano

Yani to moowisz ze dopiero w sierpniu sie tam wybieracie? Obczaimy w takim razie z Prezesem traske i gdzie zimne piwo leja :( i w sierpniu sie do Was podlacze.. akurat mam wolny weekend ;P podkocze z wro w podskokach..

a tymczasem zapraszam w sobote tutaj :)http://mtb.webworld.pl/?expander=5:38:2 rok temu byla epicka mgla na sniezniku i snieg :D --> dla tych co nie do koncze kojarza staty to nasza legendarna zlotowa wycieczka miala ok 38km i 1600 w pionie a ta ma 44km i 1700 w pionie na czas ;) wiec troche sie wypoci :confused:

ps. Warszaffiacy do tego czasu niech sie zaopatrza w kaski :) bo o ile pierwsze 5 przejazdoow bedzie dla rozeznania trasy to mysle ze kolejne 10 zrobimy na czas ;) i przegrany stawia obiad :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...