Patryke Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Już o tym Poldku krążą legendy Zlot bardzo udany, super pogoda, ekipa i wbrew upalnej pogody można było skorzystać z leczniczych właściwości błota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Pochwalony! Postanowiłem zakończyć pracę na dziś i skrobnąć kilka ciepłych podziękowań: MarcinGoluch Za przednią inicjatywę; Mojej Białce Za to, że cierpliwie to wszystko znosi; Lookas Za wystrzeliwanie tylnym kołem kamieni w mój kask; Szeffer Za planowanie tras, nawet tych pod slicki; Baran Za wytłumaczenie pasterskim psom, że on jedyny uzurpuje sobie prawo do owiec, ale z niego nie skorzysta; Janisław Za komfortowy, szybki i ekonomicznie korzystny transport do checze; Moim Pozostałym-Trzem Towarzyszom z Trasy (wybaczcie, że nie potrafię wymienić z nicka/imienia) Za pseudo-rekreacyjne trasy z przygodami i stratami tak w ludziach, jak i sprzęcie; Kierownikowi Schroniska Za przychylne nastawienie do nas; Gimnazjalistkom Za moralne reprymendy; Paniom z Kółka Różańcowego Że z odwagą i grzechem w oczach spojrzały na Wynurzającego Się Z Wody; Miejscowym Góralom Za przyjazną i bezinteresowną pomoc i serdeczne nastawienie do ceprów; Karczmarzom Za brak krzywego spojrzenia z powodu braku napiwków; GT Że wybacza błędy i chroni przed skutkami brawury; Przyczepce Że dała się zgubić "tylko" 8 razy; PKP Za to, ze mogą być jeszcze gorsze; Mapie Że nie przeszkadzała w szukaniu szlaku; Izotonikom Że skutecznie pracowały tylko w wybranych obszarach; Szefowi Że mimo wszystko nie odwołał z urlopu; Woblerom Że pozwoliły o sobie zapomnieć; Pieniądzom Że nie "wyszły" wszystkie; Pogodzie Za poddanie nas srogiej próbie; Organizmowi Że mimo wieku i regularnego zaniedbywania dał radę; Poduszce z pierza Że niemal mnie zabiła; Piwu Że skutecznie odkwaszało; DaVinciemu Że wymyślił rower; Górom ...że są; I Wszystkim tym, którzy byli, nie byli, których nie wymieniłem, choć powinienem Za to, że swoją (nie)obecnością pomogli stworzyć miłą atmosferę; Ooooooo! Ja chcę jeszcze raz! POSTRO! Gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A my dziekujemy ci Grabarzu za pochowanie nas w swym pokoju w środku nocy naszej pierwszej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A my dziekujemy ci Grabarzu za pochowanie nas w swym pokoju w środku nocy naszej pierwszej ... Buhahahahahahahhahahahahahhaha!!!!! To chyba oczywiste. Pseudonim (nie tylko artystyczny) zobowiazuje Po raz ktorys juz z kolei SZLAG !!!! Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Ivanie żałuj bo było grubo, czasami isostarowo zwłaszcza na zjazdach Jednak toast za twe kulasy był przy ognisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ehhhh... Pewnie ze zaluje I to jak JASNY SZLAG... Podziekowal za dobre slowo i spelniony kielich. Aktualnie udalo mi sie ponownie opanowac Pierwszy Stopien Doswiadczenia w Chodzeniu. Znaczy sie nie przewracam Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 ivanie toast byl nie jeden za Ciebie !! i obys na nastepny raz takich numerow nie wywijal :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Dejot rlz ^^ Złocisty trunek i chaust nikotyny postawi każdego na nogi ;P Oj jest czego żałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 zjazd poldkiem a niebawem krotka chwila z grila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Cześć wszystkim Zlot był fajowski. Szczególnie podchodzenie z rowerem i 20kg plecakiem pod schronisko w czwartek przed północą Ale jakoś dałem radę z Ukaszem. Nawet krowa w ciemności udająca niedźwiedzia, nie zdołała nas zawrócić z drogi Było super, pogoda dopisała, towarzystwo również (inaczej być nie mogło ). Poniżej podaję linki do archiwów ze zdjęciami z mojej małpki Hasło do archiwów jest jedno i brzmi "kierownik" (bez "" oczywiście ). Part 1 http://www.sendspace.com/file/quzm2n Part 2 http://www.sendspace.com/file/wxjj1r Part 3 http://www.sendspace.com/file/j42w02 Dzięki wszytkim za mile spędzone chwile. Szczególnie Grabarzowi za schronienie pierwszej nocy Pozdrowiam Kierownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 hehe poldon daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 kerownik jakis problem z wypakowaniem plikow ?? albo ja nie umiem tego zrobic przosze o instrukcje obslugi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 kerownik jakis problem z wypakowaniem plikow ?? albo ja nie umiem tego zrobic przosze o instrukcje obslugi :P Musisz je zapisac, nie otworzyc i pozniej rozpakowac za pomoca zipa albo rara. Oczywiscie bedzie krzyczal o haslo, ktore kierownik podal wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 no i wsisko robilem tak ja napisales tylko ze zamiast haslo krzyczy ze plik uszkodzony a u ciebie normalnie ? p.s. a dokladnie bledow jest 163 pobieram raz jeszcze moze cos sie zle pobralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 jak znam kierownika to na pewno zrobił to specjalnie, dla podkręcenia atmosfery ... im dłużej czekasz tym bardziej cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 ta na pewno !!!!!!! aaa nie chce dzialac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 no u mnie tez cos nie halo z tymi pliczkami, wywala bląd zamiast okna z hasełkiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 u mnie też:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 no u mnie tez cos nie halo z tymi pliczkami, wywala bląd zamiast okna z hasełkiem :/ Program 7-Zip rozpakuje bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Nie wiem pysiaki co zle robicie ale u mnie winrarem 3.80 smiga jak talala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 U mnie Panowie działa bez problemu, rozpakowuje winzipem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 moje turbo fociaki robione małpką są tu Fotki II zlot FR w jeden dzionek trochę rozmazane bo obiektyw z nienacka pokrył się mazią z trasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Zaraz sprawdzę. Po 15:00 wszystko działało normalnie... Sprawdziłem każde archiwum. Jak będą problemy wrzucę jeszcze raz na inny serwer. Sprawdziłem, u mnie działa... Chyba niektóre progrmay sobie nie radzą. Użyjcie "7zip" - z nim działa. Link do pobrania "7zip" tutaj: http://sourceforge.net/projects/sevenzip/files/7-Zip/4.65/7z465.exe/download Miłego oglądania i czekam na Wasze zdjęcia Pozdrawiam. A... zdjęcia Ukasza też rozpakujcie "7zipem". Hasło do jego archiwum to "Ukasz" A... zdjęcia Ukasza też rozpakujcie "7zipem". Hasło do jego archiwum to "Ukasz" Hasło do archiwum Ukasza to "ukasz" (z małej litery) a nie "Ukasz". Sorry za zamieszanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 a zapomniałeś hasło do pliku to ukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 15 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Chyba warto wybrać się na kolejny zlot ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.