Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki wszystkim za ZLOT :icon_wink:

Mi Szczerbowi i cuberiderowi udalo sie jakos doczlapac do lodzi, chociaz z malymi przygodami :icon_wink:

Atmosfera na zlocie cos niepowtarzalnego i na pewno nie zabraknie mnie na nastepnym (ktos musi ubezpieczac tyly podjezdzajacych :icon_lol:)

• Mod Team

.gpx to najbardziej popularny pliczek do podgladu smieci z nawigacji.. moge podeslac gbd.. albo najlepiej nakleje slad na jakis ogoolny portal.. daj mi chwilke ;P

a tego gpxa mzoesz jak wykurujesz noge mozesz wrzucic do navi i pognac naszym tropem :icon_lol:

Tiaaa.... Wychodzi na to jaki przedpotopowy jestem :voodoo: Myslalem ze to jakies zdjecia a tu jakis Wynalazek Diabelski i Sztuczki Kuse... GPS :icon_wink:

Szacunek...

I.

edyta

Prezesie? To potomstwo tak sluzy czy poprostu zdjecia wyszczuplaja? Wygladasz jak pol siebie sprzed roku :icon_wink:

Mega wypas, ten zlocik. Ja starałem się wykorzystać pobyt na jazdę i trochę nakręciłem km w terenie. Najfaniejszy był nocny wypad, adrenalina skakała co chwilę, a każdy ruch w krzakach dawał mega dopalacz na podjazdach, zwłaszcza po dyskusji o niedźwiedziach :icon_wink:.

Wielkie dzięki dla Uszolota za sobotnią wycieczkę i za pokazanie żółtego szlaku, którego nie mogliśmy odnaleźć :icon_wink:

I my w końcu dotarliśmy  Zlot jak najbardziej udany, dzięki uczestnikom i super atmosferze.

Trasy hardcore :icon_wink: jak dla takich co to tylko po nizinach jeżdżą i upał niemiłosierny.

Warto było, wrażenia niezapomniane. Dzięki pomyleniu szlaku stworzyliśmy podgrupę i świetnie się bawiliśmy złorzecząc na upal i popijając zimne co nieco tu i tam 

Dzis po szybkiej ewakuacji ze schroniska ( kiedy majac na plecach plecak i dwie torby mój sztywniak jechal w dol prawie jak full ) pojechaliśmy na Slowacje po musztarde

Za rok na pewno przyjedziemy ale w drodze do domu powstał mały pomysł co by jakiś mini zlot zorganizować np. w sierpniu albo wrześniu??

Ps. Dzieki kilku osobom np. Janislaw czy Szoppers zostaliśmy wprowadzeni w stan szoku i doceniliśmy Fulle przy zjazdach. Wrazenia nieocenione!!:icon_wink:

Pozdrowienia i dzięki jeszcze raz.

Zdjęcia soon.

Dziękuję Wam za niezapomniane chwile. Do zobaczenia. Z niektórymi pewnie już niedługo - dzięki wielkie dla towarzyszy z grupy poznańsko-wrocławskiej; za świetny klimat od samego Dworca Głównego w Pozku. Wielki szacun dla towarzyszy z ekipy Radziejowej. Dla uczucia za######iaszczej wartości każdego obrotu korbą warto było. I oby więcej takich braków osunięć ziemii; z tych dwóch najwiekszych ze spadochronem można było skakać :icon_wink:

a ja się czuję jakbym miał z pięć dych na karku, tłuste dupsko i brzuch od siedzienia przed tiwi i watę w nogach :icon_wink:

chiba nigdy nie byłem tak bliski zgonu od 30km wycieczki :icon_wink:

było miło spotkać mnóstwo ludzisków w róznym stopniu zaawansowania tej samej choroby co u mnie (mówie o pociągu do dwóch pedałów oczywiście...)

szkoda jeno że poprzednia ekipa nie była tak liczna jak zeszłom razom.

warto było pokonać te 2 tysiące km, zapierdzielać jak kot z pęcherzem i wrócić padniętym do domu :icon_lol:

Aaaaaaaa i ja jeszcze chciałem podziękować Wszystkim za umożliwienie podjechania Hiluxem pod Durbaszke ;).

Zlot w sierpniu/wrześniu TAK POWSTAŁ TAKI POMYSŁ ! ! ! Nie będzie to na taką skalę jak właśnie zakończony Zlot ale wyryp w mniejszym gronie prawdopodobnie rejon Zlotu I czyli Sowie z bazą w Orle. Inne propozycje mile widziane.

Kilka Naszych Fotek. Podobno mamy gdzies je w jednym miejscu zebrac ale na razie nie wiwdze gdzie wiec wklejam TU.

Jeszcze raz wszystkim wielkie DZIEKI!! warto bylo sie Piec na sloncu i zalewac Potem:)

http://picasaweb.google.com/111030349314813894146/Zlot#

ps Marcin juz mozesz Nas wpisac z Malzonem na ten mini zlot. Wlasnie mialem proponowac Szlak Orlich Gniazd.

Co tu dużo mówić (pisać) - było za######iaszczo. ;) Tego oczekiwałem po tym zlocie - świetni ludzie, piękne trasy - mega atmosfera. :D

Wielkie podziękowania dla wszystkich zlotowiczów. Jeszcze większe dla Uszolota, który przegonił nas po genialnej trasie. :thanks:

Wczoraj udało mi się zajechać do domu w 3 godzinki. Jechałem przez Nowy Targ - zero korków. Żyć nie umierać.

Liczę na to, że uda się zorganizować jakieś mini zloty wcześniej niż za rok.. W te wakacje chciałbym trochę poganiać tu i tam po górach, a pewnie znajdzie się takich osób jak ja więcej. :)

Do ponownego zobaczenia :)

no to kiedy mam przelać kasę na następny zlot ??

nasze fotki się obrobią do jutra i podamy je ogółowi do wglądu :D, wykonane "małpkami" wymagają małych korekt, zwłaszcza ale niektóre są ciekawe...

teren prześliczny i ciekawy, sobota (po 57km przełomu Dunajca w piątek) i ten podchodo-podjazd :( zmasakrowały co nieco mnie ale warto było wytrwać dla widoku z wieży i zjazdów, zresztą szybko przeszło zmęczenie i w trzeci dzionek zaliczyliśmy jeszcze Gubałówkę.

Czekam na filmiki itd, proponuję jak ostatnio zorganizować osobny temat z LISTĄ LINKÓW do fotek.

Mnie z zagadek zlotu najbardziej trapi: co ustrzelona zakonnica zrobiła z moim korkiem od roga, albo gdzie jej utknął, czy nadal jest "zawsze dziewicą" ??

hahaha :D to polonez mojego kumpla bartka :D wjechaliśmy nim o 3 rano i stąd taki szok jak rano sie wszyscy pobudzili co ten poldek tam robi :D potem był zjazd nim (10 min.) przez który nie załapałem sie na wyprawe zlotową :D poldek w sobote podjechał 2 razy, to lepszy wynik niż mój bo ja tylko raz :D niebawem filmik ze zjazdu poldkiem na YT :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...