Szoppers Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 I link z mapka http://tiny.pl/htk26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 link do moich skromnych 189 fotek http://picasaweb.google.com/104404674422220537770/IIZlotDurbaszka# parę jest nieostrych, ale warunki były niesprzyjające jeszcze raz wielkie dzięki za super weekend! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolan86 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dzieki wszystkim za ZLOT Mi Szczerbowi i cuberiderowi udalo sie jakos doczlapac do lodzi, chociaz z malymi przygodami Atmosfera na zlocie cos niepowtarzalnego i na pewno nie zabraknie mnie na nastepnym (ktos musi ubezpieczac tyly podjezdzajacych ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 .gpx to najbardziej popularny pliczek do podgladu smieci z nawigacji.. moge podeslac gbd.. albo najlepiej nakleje slad na jakis ogoolny portal.. daj mi chwilke ;P a tego gpxa mzoesz jak wykurujesz noge mozesz wrzucic do navi i pognac naszym tropem Tiaaa.... Wychodzi na to jaki przedpotopowy jestem Myslalem ze to jakies zdjecia a tu jakis Wynalazek Diabelski i Sztuczki Kuse... GPS Szacunek... I. edyta Prezesie? To potomstwo tak sluzy czy poprostu zdjecia wyszczuplaja? Wygladasz jak pol siebie sprzed roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczerb Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Impreza absolutnie boska, ale za krótka Wcale się nie chciało na niziny wracać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Mega wypas, ten zlocik. Ja starałem się wykorzystać pobyt na jazdę i trochę nakręciłem km w terenie. Najfaniejszy był nocny wypad, adrenalina skakała co chwilę, a każdy ruch w krzakach dawał mega dopalacz na podjazdach, zwłaszcza po dyskusji o niedźwiedziach . Wielkie dzięki dla Uszolota za sobotnią wycieczkę i za pokazanie żółtego szlaku, którego nie mogliśmy odnaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 I my w końcu dotarliśmy Zlot jak najbardziej udany, dzięki uczestnikom i super atmosferze. Trasy hardcore jak dla takich co to tylko po nizinach jeżdżą i upał niemiłosierny. Warto było, wrażenia niezapomniane. Dzięki pomyleniu szlaku stworzyliśmy podgrupę i świetnie się bawiliśmy złorzecząc na upal i popijając zimne co nieco tu i tam Dzis po szybkiej ewakuacji ze schroniska ( kiedy majac na plecach plecak i dwie torby mój sztywniak jechal w dol prawie jak full ) pojechaliśmy na Slowacje po musztarde Za rok na pewno przyjedziemy ale w drodze do domu powstał mały pomysł co by jakiś mini zlot zorganizować np. w sierpniu albo wrześniu?? Ps. Dzieki kilku osobom np. Janislaw czy Szoppers zostaliśmy wprowadzeni w stan szoku i doceniliśmy Fulle przy zjazdach. Wrazenia nieocenione!! Pozdrowienia i dzięki jeszcze raz. Zdjęcia soon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 I ja też wróciłem Proponuję aby linki do wszystkich fotek/galerii dawać w 1 wątek Było genialnie !!! Kolega Putin z pogodą się sprawdził na następny zlot też go wynajmę Jeszcze raz wielkie dzięki dla "Mistrza Kierownicy" za transport plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dziękuję Wam za niezapomniane chwile. Do zobaczenia. Z niektórymi pewnie już niedługo - dzięki wielkie dla towarzyszy z grupy poznańsko-wrocławskiej; za świetny klimat od samego Dworca Głównego w Pozku. Wielki szacun dla towarzyszy z ekipy Radziejowej. Dla uczucia za######iaszczej wartości każdego obrotu korbą warto było. I oby więcej takich braków osunięć ziemii; z tych dwóch najwiekszych ze spadochronem można było skakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulex Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 A i ja się muszę dołączyć do wszelkiej maści i treści podziękowań za miłą atmosferę i ogólnie za wszystko . Mam nadzieję, że na następny zlot pojawię się już na dłużej a nie tylko na dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 a ja się czuję jakbym miał z pięć dych na karku, tłuste dupsko i brzuch od siedzienia przed tiwi i watę w nogach chiba nigdy nie byłem tak bliski zgonu od 30km wycieczki było miło spotkać mnóstwo ludzisków w róznym stopniu zaawansowania tej samej choroby co u mnie (mówie o pociągu do dwóch pedałów oczywiście...) szkoda jeno że poprzednia ekipa nie była tak liczna jak zeszłom razom. warto było pokonać te 2 tysiące km, zapierdzielać jak kot z pęcherzem i wrócić padniętym do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Jeszcze raz wielkie dzięki dla "Mistrza Kierownicy" za transport plecaka Właściwie to byłem ja, a "Mistrzu" jechał ze mną Więc w sumie można tak powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Aaaaaaaa i ja jeszcze chciałem podziękować Wszystkim za umożliwienie podjechania Hiluxem pod Durbaszke . Zlot w sierpniu/wrześniu TAK POWSTAŁ TAKI POMYSŁ ! ! ! Nie będzie to na taką skalę jak właśnie zakończony Zlot ale wyryp w mniejszym gronie prawdopodobnie rejon Zlotu I czyli Sowie z bazą w Orle. Inne propozycje mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Kilka Naszych Fotek. Podobno mamy gdzies je w jednym miejscu zebrac ale na razie nie wiwdze gdzie wiec wklejam TU. Jeszcze raz wszystkim wielkie DZIEKI!! warto bylo sie Piec na sloncu i zalewac Potem:) http://picasaweb.google.com/111030349314813894146/Zlot# ps Marcin juz mozesz Nas wpisac z Malzonem na ten mini zlot. Wlasnie mialem proponowac Szlak Orlich Gniazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Właśnie - Jurę można by poeksplorować. Ewentualnie wschód - np. okolice Baligrodu. W sierpniu/wrześniu miałem też w planach wizytę w Świeradowie, w tym zaliczenie http://www.singltrekpodsmrkem.cz/pl/uzivatelsky-ucet Wrzucam więc też pod rozwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Co tu dużo mówić (pisać) - było za######iaszczo. Tego oczekiwałem po tym zlocie - świetni ludzie, piękne trasy - mega atmosfera. Wielkie podziękowania dla wszystkich zlotowiczów. Jeszcze większe dla Uszolota, który przegonił nas po genialnej trasie. Wczoraj udało mi się zajechać do domu w 3 godzinki. Jechałem przez Nowy Targ - zero korków. Żyć nie umierać. Liczę na to, że uda się zorganizować jakieś mini zloty wcześniej niż za rok.. W te wakacje chciałbym trochę poganiać tu i tam po górach, a pewnie znajdzie się takich osób jak ja więcej. Do ponownego zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Tutaj moje foty :-) http://picasaweb.google.pl/106170240704535093713/DurbaszkaIIOFICJALNYZLOTForumRoweroweOrg1113062010# Wyjazd był świetny, dzięki! Do zobaczenia na kolejnym zlocie, a może i wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wyjazd był fajny, czekam na następny Aha, i macie pozdrowienia od Odblaskowego Anioła ze Szczecina (może ktoś z Was go kojarzy), spotkałem go w Krakowie jadąc na zlot i chwilkę pogadałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 a tu fotosy odemnie http://img210.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=image036tcy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 czy zagadka II zlotu zostanie rozwiązana- czyj był polonez, który mimo zakazu wjechał pod schronisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Oj przepraszam, ale gdzie znajdował się zakaz? To nie był chyba tylko dojazd do schroniska. Oczywiście to nie był mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ros Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 czy zagadka II zlotu zostanie rozwiązana- czyj był polonez, który mimo zakazu wjechał pod schronisko? Podobno jednego z modów / admina, ale świadkowie szybko nabrali wody w usta (dosłownie)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 czy zagadka II zlotu zostanie rozwiązana- czyj był polonez, który mimo zakazu wjechał pod schronisko? Ja wiem, ja wiem, ale nie powiem Ciekawostka, to że wyjechał DWA razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 no to kiedy mam przelać kasę na następny zlot ?? nasze fotki się obrobią do jutra i podamy je ogółowi do wglądu , wykonane "małpkami" wymagają małych korekt, zwłaszcza ale niektóre są ciekawe... teren prześliczny i ciekawy, sobota (po 57km przełomu Dunajca w piątek) i ten podchodo-podjazd zmasakrowały co nieco mnie ale warto było wytrwać dla widoku z wieży i zjazdów, zresztą szybko przeszło zmęczenie i w trzeci dzionek zaliczyliśmy jeszcze Gubałówkę. Czekam na filmiki itd, proponuję jak ostatnio zorganizować osobny temat z LISTĄ LINKÓW do fotek. Mnie z zagadek zlotu najbardziej trapi: co ustrzelona zakonnica zrobiła z moim korkiem od roga, albo gdzie jej utknął, czy nadal jest "zawsze dziewicą" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 hahaha to polonez mojego kumpla bartka wjechaliśmy nim o 3 rano i stąd taki szok jak rano sie wszyscy pobudzili co ten poldek tam robi potem był zjazd nim (10 min.) przez który nie załapałem sie na wyprawe zlotową poldek w sobote podjechał 2 razy, to lepszy wynik niż mój bo ja tylko raz niebawem filmik ze zjazdu poldkiem na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.