Qba66 Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No właśnie, a ja nie mam mondeo tylko czarnego focusa mkII W końcu wyczekane. Dzisiaj w godzinach południowych - Durbaszko witaj! Do zobaczenia na zlotowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 ehhh czytam i zazdroszcze, podjazd na Radziejową od strony krościenka, extrema, część do wypchania, no ale ... udanej pogody, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Nie powiem, Janisław wiedział kiedy się wynieść w góry : http://www.tvn24.pl/-1,1660308,0,1,burze-nad-polska-ranni-ludzie--powalone-drzewa,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Przyjechałem wcześniej to i wróciłem wcześniej . Późno jest więc nie będę się rozpisywał - póki co of koz . Było (tzn. jeszcze jest) super i tyle. Parę fotek na zanętę i lulu. 1 2 3 4 5 6 P.S. Ostatnia fotka to nie rzeka tylko szlak rowerowy. Przynajmniej na mapie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 ta szlak rowerowy z Durbaszki do Szczawnicy , fajnie fajnie >> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Impreza była gruba, dzięki organizatorom i uczestnikom Garść moich fotek tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Impra jak się należy ! Drobne problemy z dotarciem i powrotem, ale co tam Kilka moich fotek http://picasaweb.google.pl/108820166494168296830/ForumRoweroweOrgIIZlot# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Coz dodac... Szlag by to trafil Wlasnie zaczynam pomalu chodzic bez kul... Znajome geby sie zalapaly, nieznajome tez Szlag, szlag, szlag, szlag... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 IvanMTB ja napisze, że szlag kogoś innego trafił i to mnie zatrzymało w Szczecinie ale faktycznie jak się patrzy na zdjęcia to aż człowieka nosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 no no, zdjęcia zajefajne, atmosfera musiała też taka być. żałuje że mnie nie było, ale terminu sesji się nie wybiera, a kiedyś trzeba zacząć się uczyć- jak się tego nie robi przez pół roku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Sądząc po fotach Tobo powinien zainwestować w UST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Wkrótce filmiki z kiery Yukon'a ze zjazdów np z Radziejowej Cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Dzięki Panowie za mile spędzony weekend, szczególne Bóg zapłać dla lokatorów z pokoju 108 za pomoc w naprawie koła(jest prawie jak nowe) i lokalsa ze Szczawnicy który poprowadził nas w sobotę naprawdę ciekawą, enduro trasą Na samą Radziejową(Przez Palenicę i Przechybe) dotarło chyba 12 osób czyli jakaś 1/4 Jeżeli mamy być ze sobą szczerzy to było kilka niedociągnięć szczególnie jeżeli chodzi o organizację jazdy, ale chyba trudno zapanować nad tak liczną grupą rowerzystów. Plan wykonany w 100%, nowa obręcz zakupiona Dosłownie kilka zdjęć(pięć) ze zlotu i troszkę więcej z dojazdu do niego, jakby kogoś interesowało http://picasaweb.google.pl/kubus181818/ZlotFrOrg#slideshow/5482326714388832466 Do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 właśnie wróciłem do domu:) było hiper mega z######iście... Radziejowa miażdzy:D Dzięki Uszolot za poprowadzenie na Radziejową i cierpliwe czekanie na zamykających stawkę Zdjęcia juz się ściagają na hdd, wkrótce będą udostępnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 wrociłem, było mega... dzieki wszystkim za sympatyczna atmosfere %%% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ahoy! I ja wróciłem do domku z moimi kompanami! Jak było ? Ano było cacy. Dzięki wszystkim za dobre humory nawet u tych którzy jechali kilkaset km żeby polatać jeden dzionek, dzięki dla wszystkich za piękną traskę i za niesamowitą atmosferę którą stworzyliście! To czego się baliśmy jakiś czas temu czyli pogoda jak widzieliście była pierwsza klasa. Powodzie, osunięcia ziemi, zawalone domy o których tak było głośno - czy ktoś to widział. Każdy Zlot nas i Was czegoś nowego uczy. Wiemy jakie pytania zadawać przy wyborze lokalu, wiemy że to Wy tworzycie atmosferę. Liczę, że nie był to ostatni Zlot a każdy kolejny będzie jeszcze lepszy. Czego brakowało ano nici porozumienia ze schroniskiem ale to i tak ugraliśmy na swoją nutę np. transport na górę i przechowalnia rowerów. Czego było w nadmiarze hehe słońca które momentami miałem wrażenie, że robi to specjalnie. Jak można się poparzyć od słońca jadąc środkiem lasu. Na chwile obecną czekamy na Wasze relacje fotograficzne i filmowe. Lada chwila przyznane zostaną zaszczytne tytuły jak w ubiegłorocznym Zlocie . A co przyniesie rok 2011 hehe o tym się już dowiecie wkrótce. Impreza w nieco odmiennym charakterze. Mam pewnego pomysła ale to po wstępnych konsultacjach. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 osunięcia ziemi(...) - czy ktoś to widział. Prezesie... jakbyś zjeżdżał z Radziejowej to byś widział a może i wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Wszystkim Forumowiczom i osobom im towarzyszącym za obecność i współtworzenie II zlotu Forumrowerowego chciałbym serdecznie podziękować, nie mogąc się doczekać jednocześnie zlotu następnego, na którym obecność swoją już dziś deklaruje Kureskoepicko było Za rok trzeba będzie na tydzień przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Prezesie... jakbyś zjeżdżał z Radziejowej to byś widział a może i wpadł Yep, ja mogę tylko dodać, że spodziewałem się, że z Cyrhli dojadę do Szczawnicy, ewentualnie dolecę (OTB i tym podobne). Ale nie że dopłynę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Zuchy moje drogie! Otooz pragne podziekowac za tlusta wyrype w Durbaszkowym skansenie Dla tych ktoorych nie bylo to garsc przymiotnikoow : mega, tlusciutko, goraco, podjazdowo, woodkowo, browarowo, kielbasowo, zjazdowo, snake'owo, piwkowo na szlaku, za######ioaszczo z buta pchaniowo i jeszcze raz MEGA Marcinello ponownie kawal trudnej organizacyjnej roboty odwalil, schronisko fakt,, lekko aspoleczne... ale dalismy rade dla chetnych .gpx do pobrania.. i cooz.. jak zaraz rozpoczniemy wspominki to sie zacznie ps. co to @@@###$$$ bylo ze "schronisko mlodziezowe wiec nie ma browaroow"... http://tiny.pl/htk2x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Ale z drugiej strony, jak sam sobie wywieziesz to lepiej smakuje:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Czerwca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hej kolego Szoppers! Co to za psiakrewka wynalazek .gpx??? Czym to sie gryzie bo wlasnie przeinstalowalem winde i ... amba... Nie mozna bylo tego w jakims chrzescijanskim formacie zapodac ??? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Heh, i ja po 10 godzinach tułaczki dojechałem nach hause Oprócz faktu alkoholfrei schroniska było klawo jak cholera - super traski, nieziemskie widoki i ludzie tworzący świetną atmosferę, a nawet glebę udało mi się zaliczyć (choć nie na rowerze ) Dla wszystkich wielkie GRACIAS i do zobaczenia gdzieś na ścieżkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Hej kolego Szoppers! Co to za psiakrewka wynalazek .gpx??? Czym to sie gryzie bo wlasnie przeinstalowalem winde i ... amba... Nie mozna bylo tego w jakims chrzescijanskim formacie zapodac ??? Szacunek... I. .gpx to najbardziej popularny pliczek do podgladu smieci z nawigacji.. moge podeslac gbd.. albo najlepiej nakleje slad na jakis ogoolny portal.. daj mi chwilke ;P a tego gpxa mzoesz jak wykurujesz noge mozesz wrzucic do navi i pognac naszym tropem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 ja juz tez w domciu wkoncu dotarlismy (z postojem u cioci DANUSI ) wielkie dzieki dla szefa organizacji wiadomo kogo:P !! dzieki dzieki wszystkim za dobra zabawe wrecz Z A C N A !! co tu duzo pisac szoppers przymiotnikowo okreslil to najlepiej jak mogl! ja dodam tylko ze pomimo 480km dojazdu, godzinnego podejscia z TAKIMI WIELKIMI TORBO-PLECAKAMI itp. to i tak sie oplacalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s. a piwa nie bylo bo to byl Górski ośrodek szkolno - wypoczynkowy Młodzieżowego Domu Kultury !! :D :P ale kto by sie tym przejmowal ....! zawsze mozna wypic wodke z kieliszka zrobionego z szyjki od butelki po wodzie mineralnej, zapijajac to woda z kranu wymieszana z power rade'em :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.