Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Panowie za mile spędzony weekend, szczególne Bóg zapłać dla lokatorów z pokoju 108 za pomoc w naprawie koła(jest prawie jak nowe) i lokalsa ze Szczawnicy który poprowadził nas w sobotę naprawdę ciekawą, enduro trasą :) Na samą Radziejową(Przez Palenicę i Przechybe) dotarło chyba 12 osób czyli jakaś 1/4 :)

Jeżeli mamy być ze sobą szczerzy to było kilka niedociągnięć szczególnie jeżeli chodzi o organizację jazdy, ale chyba trudno zapanować nad tak liczną grupą rowerzystów.

Plan wykonany w 100%, nowa obręcz zakupiona :)

Dosłownie kilka zdjęć(pięć) ze zlotu i troszkę więcej z dojazdu do niego, jakby kogoś interesowało

http://picasaweb.google.pl/kubus181818/ZlotFrOrg#slideshow/5482326714388832466

Do następnego!

właśnie wróciłem do domu:) było hiper mega z######iście... Radziejowa miażdzy:D Dzięki Uszolot za poprowadzenie na Radziejową i cierpliwe czekanie na zamykających stawkę:)

Zdjęcia juz się ściagają na hdd, wkrótce będą udostępnione.

Ahoy!

I ja wróciłem do domku z moimi kompanami!

Jak było :)? Ano było cacy.

Dzięki wszystkim za dobre humory nawet u tych którzy jechali kilkaset km żeby polatać jeden dzionek, dzięki dla wszystkich za piękną traskę i za niesamowitą atmosferę którą stworzyliście!

To czego się baliśmy jakiś czas temu czyli pogoda jak widzieliście była pierwsza klasa. Powodzie, osunięcia ziemi, zawalone domy o których tak było głośno - czy ktoś to widział.

Każdy Zlot nas i Was czegoś nowego uczy. Wiemy jakie pytania zadawać przy wyborze lokalu, wiemy że to Wy tworzycie atmosferę.

Liczę, że nie był to ostatni Zlot a każdy kolejny będzie jeszcze lepszy.

Czego brakowało ano nici porozumienia ze schroniskiem ale to i tak ugraliśmy na swoją nutę np. transport na górę i przechowalnia rowerów.

Czego było w nadmiarze hehe słońca które momentami miałem wrażenie, że robi to specjalnie. Jak można się poparzyć od słońca jadąc środkiem lasu.

Na chwile obecną czekamy na Wasze relacje fotograficzne i filmowe. Lada chwila przyznane zostaną zaszczytne tytuły jak w ubiegłorocznym Zlocie :).

A co przyniesie rok 2011 hehe o tym się już dowiecie wkrótce. Impreza w nieco odmiennym charakterze. Mam pewnego pomysła :) ale to po wstępnych konsultacjach.

Pozdrawiam!

Marcin

Wszystkim Forumowiczom i osobom im towarzyszącym za obecność i współtworzenie II zlotu Forumrowerowego chciałbym serdecznie podziękować, nie mogąc się doczekać jednocześnie zlotu następnego, na którym obecność swoją już dziś deklaruje :)

Kureskoepicko było :D

Za rok trzeba będzie na tydzień przyjechać :)

Zuchy moje drogie! :)

Otooz pragne podziekowac za tlusta wyrype w Durbaszkowym skansenie :D

Dla tych ktoorych nie bylo to garsc przymiotnikoow : mega, tlusciutko, goraco, podjazdowo, woodkowo, browarowo, kielbasowo, zjazdowo, snake'owo, piwkowo na szlaku, za######ioaszczo z buta pchaniowo i jeszcze raz MEGA :D

Marcinello ponownie kawal trudnej organizacyjnej roboty odwalil, schronisko fakt,, lekko aspoleczne... ale dalismy rade :D

dla chetnych .gpx do pobrania.. i cooz.. jak zaraz rozpoczniemy wspominki to sie zacznie :)

ps. co to @@@###$$$ bylo ze "schronisko mlodziezowe wiec nie ma browaroow"... :D

http://tiny.pl/htk2x

Heh, i ja po 10 godzinach tułaczki dojechałem nach hause :)

Oprócz faktu alkoholfrei schroniska było klawo jak cholera - super traski, nieziemskie widoki i ludzie tworzący świetną atmosferę, a nawet glebę udało mi się zaliczyć (choć nie na rowerze :) )

Dla wszystkich wielkie GRACIAS i do zobaczenia gdzieś na ścieżkach :D

Hej kolego Szoppers!

Co to za psiakrewka wynalazek .gpx??? Czym to sie gryzie bo wlasnie przeinstalowalem winde i ... amba...

Nie mozna bylo tego w jakims chrzescijanskim formacie zapodac :) ???

Szacunek...

I.

.gpx to najbardziej popularny pliczek do podgladu smieci z nawigacji.. moge podeslac gbd.. albo najlepiej nakleje slad na jakis ogoolny portal.. daj mi chwilke ;P

a tego gpxa mzoesz jak wykurujesz noge mozesz wrzucic do navi i pognac naszym tropem :D

:) ja juz tez w domciu wkoncu dotarlismy (z postojem u cioci DANUSI :D:):D )

wielkie dzieki dla szefa organizacji wiadomo kogo:P !! dzieki dzieki wszystkim za dobra zabawe wrecz Z A C N A !! co tu duzo pisac szoppers przymiotnikowo okreslil to najlepiej jak mogl!

ja dodam tylko ze pomimo 480km dojazdu, godzinnego podejscia z TAKIMI WIELKIMI TORBO-PLECAKAMI itp. to i tak sie oplacalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. a piwa nie bylo bo to byl Górski ośrodek szkolno - wypoczynkowy Młodzieżowego Domu Kultury !! :D :D :P :P :P ale kto by sie tym przejmowal ....! zawsze mozna wypic wodke z kieliszka zrobionego z szyjki od butelki po wodzie mineralnej, zapijajac to woda z kranu wymieszana z power rade'em :P :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...