miciu22 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 To chyba Ciebie Grabarz widzialem przy moscie w Kroscienku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Moi Drodzy... Przykro mi, ale mojej osoby również nie będzie albowiem na drodze ku szczęściu stanęła szaleńcza i nieokiełznana Mmmeszzzka!!! Gryzoń to tak zwyrodniały; nie zna litości - nie wie co to współczucie Mnie już nic nie pomoże. Nie podjadę z parkingu, nie obronię się przed oskarżeniami o przywłaszczenie siana forumowiczów... Żegnajcie. Na zawsze pozostaniecie w moim sercu. Z powagą odzwierciedlającą imię moje - piotrulek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ktoś wie czy ta trasa: http://goo.gl/Q4CN jest przejezdna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Jakby ktoś jeszcze szukał głupszych powodów to informuje, że Piotrulek jest chory i właśnie jest na etapie zmiany lekarza . Piotr powiedz, że to żart bo ludzie są w stanie Ci uwierzyć . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dla tych co chcą uniknąć zalanych terenów Jasła: http://goo.gl/FxQR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Moi Drodzy... Przykro mi, ale mojej osoby również nie będzie albowiem na drodze ku szczęściu stanęła szaleńcza i nieokiełznana Mmmeszzzka!!! Gryzoń to tak zwyrodniały; nie zna litości - nie wie co to współczucie Mnie już nic nie pomoże. Nie podjadę z parkingu, nie obronię się przed oskarżeniami o przywłaszczenie siana forumowiczów... Żegnajcie. Na zawsze pozostaniecie w moim sercu. Z powagą odzwierciedlającą imię moje - piotrulek84 Jakby ktoś jeszcze szukał głupszych powodów to informuje, że Piotrulek jest chory i właśnie jest na etapie zmiany lekarza . Piotr powiedz, że to żart bo ludzie są w stanie Ci uwierzyć . Pozdrawiam! A juz Rawicz 5 minut po tym poście został wycięty z mojej trasy piotrulek84 przejdzie nowatorską terapię leczniczą na II Zlocie, odechce mu się zartować w taki sposób Piszecie o upale, a u mnie wczoraj ostrzał był najpierw mały kaliber później się zaczęło oby nie spotkało nas coś takiego na trasie, bo kask może nie wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Już wstałem i mówię - to był tylko głupi żart Taka mała parodia. Mam nadzieję, że Iwan się nie obrazi. Za karę się pewnie okaże że podjazd na schronisko to 450m w pionie po metrowych kamulcach. Daid - jak żyje gradu takiego nie widziałem. Wczoraj kolegów z firmy pozalewało (w Kostrzynie Wlkp). Porządki po zalaniu to nic dobrego. P.S. Wstążkę "ostatnie pożegnanie" robiłem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Mam malutką prośbę, ktoś mógłby odsprzedać złotą spinkę SRAM? W mojej oraz sąsiedniej mieścinie już nie ma :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Gdybym był na zlocie, to miał byś u mnie gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Orientuje się ktoś może co do kosztów dodatkowego noclegu, czy będzie kosztował tak samo atrakcyjnie, czyli 20 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 ja już mam, a czy wy macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 pewnie... jutro o 3 pobudka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja juz zatankowalem Fure otworzylem drugie piwo.. i jeszcze nie wpakowalem roweru, betow itp do auta jutro o 3 pobudka Ziom co tak wczesnie? z Lubina o 3ej? chcesz otwierac schronisko? A3ka chyba da rade a wlacha.. o ktoorej jutro jakies wstepne podjezdzanko w grupie? (nie_do_schroniska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ziom co tak wczesnie? z Lubina o 3ej? chcesz otwierac schronisko? A3ka chyba da rade a wlacha.. o ktoorej jutro jakies wstepne podjezdzanko w grupie? (nie_do_schroniska) o 5 mam byc u Marcina w Rawiczu dlatego tak wczesnie podjezdzanko pod sklep po zaopatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 No właśnie, jak się pojawię ok 18-19 w schronisku to wypada już mieć zaopatrzenie na ognisko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Gdyby ktoś miał drugą lampkę na tył i wziął ze sobą, byłbym zobowiązany...za cholerę swojej nie mogę znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Gdyby ktoś miał drugą lampkę na tył i wziął ze sobą, byłbym zobowiązany...za cholerę swojej nie mogę znaleźć. ok, lampka spakowana, nawet baterie wymienione zglos sie jutro bo ja na pewno nie zapamietam nicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 tą wage zeby sobie rowery powazyc weźcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Kurde, a ja sie spoznilem i dojechalem do Szczawnicy po 22. Na noc zostaje w jakims hoteliku, a z ranca pod Durbaszke - bede tak kolo 9-10. Tylko nie jedzcie w gory beze mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ponawiam prośbę - odkupię złotą spinkę SRAM :-) Będziemy koło 10 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 10 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Cos się znajdzie n4k5. Od pamiętnego maratonu w Lesznie nie rozstaje się ze spinką i noszę ją w portfelu . Jak nikt nie będzie miał zapasu puszcze Ci swoją. My jutro wylatujemy o 5 z Rawicza i liczę, że ok 6:30 wpadniemy na A4 we Wrocku. Pierwszy postój na 241km A4 a później po zjeździe w rejonie Katowic. Jakby ktoś chciał dołączyć to mkniemy całą kawalkadą w tym niebieska kluska czyli moja omega b kombi , żółte szaleństwo czyli A3 Daida, lecąca strzała z zablokowanym pedałem czyli corolla Szoppersa i nie zawsze cuore ######vo czyli palio Inferka . W Rudzie Śląskiej dołączy Qba ktory ma pojazd bliżej nie zidentyfikowany, generalnie mechanik mówił, że kiedyś to był przystanek a teraz chyba mondeo. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Życzę wszystkim Zlotowiczom pięknej,kolarskiej pogody,ciekawych tras i mnóstwa dobrej zabawy.Niech Wam rowerki dobrze służą i czekamy na długą relacje po powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ja planuję przyjazd w porze mocno obiadowej . Swoją droga, to mam wolne miejsca na pokładzie, bo wykruszyła się ekipa. Jadę przez Kielce, Kraków, więc jeżeli komuś po drodze, to śmiało pisać, najlepiej na tel 888 207 280. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 ja tez zycze takiej zabawy wszystkim jak na poprzednim zlocie !!! teraz juz tylko 3 dni i pojawia sie wesole posty :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 dla mnie II oficjalny zlot forum rowerowe.org sie już zaczął, za parę godzin będę wdrapywał się na Durbaszkę P.S. parę godzin mnie nie było i juz kłamstwa na mój temat... nie mam żółtego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.