Patryke Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Patryke wywnioskowalem z Twojej odpowiedzi ze jechales obok i wkladalismy razem rowery nad glowy... a ja jechalem z Zakopanego i jakos Cie nie pamietam (a czwarty rower bym zapamietal) Nic nie ma znaczenia grunt ze jest taka metoda aby pospiesznym przewiezc rowery i miec je pod reka... (Polak to takie stworzenie ze jak przechodzi obok i mozna cos zlamac lub ukrasc choc lampke to nie przepusci okazji...) Prawde mowiac wolalbym powiesic na hak tam gdzie powinno byc jego miejsce i nie meczyc sie ale to niesty Polska... Spoko, pomyliłem Tomków Wtedy kiedy upychałem tak rowery to akurat wracałem z Bieszczad, rowery wsadzałem w Zagórzu. Pierwsza stacja, więc nie było problemów z upchnięciem. To raczej nie byłem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 jak możesz to weź Patryk te klucze, będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 "Fala tropikalnego powietrza znad Sahary dotarła do Polski. Synoptycy prognozują, że nawet przez następne pięć dni w całym kraju termometry będą pokazywać przynajmniej 30 stopni Celsjusza." Będzie pięknie ! Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Sahara Sahara, bloto sie znajdzie. Na zlocie niestety mnie nie bedzie, ale do piatku jestem w Kroscienku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Rozmawiałem z Lookasem i w rejonie Szczawnicy sauna jak cholera. Błoto, powodzie a co to takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jeszcze gdyby parking był przy schronisku ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja już się pogodziłem że raczej konno podjadę do schroniska Rulez, wybierasz się w końcu czy odpuszczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Chciałem być, niestety nie będę, ostatnim czynnikiem (choć może nie najważniejszym) jest brak parkingu przy schronisku, gdyby nie to to jednak bym się zameldował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ku...a Rulez gdzie masz problem bo delikatnie zaczyna mi brakować cierpliwości? Ludzie po 30km jechali z Wałbrzycha, teraz szykują się podobne dojazdy i nikt nie narzeka. Gdzie tkwi problem żeby 3km z parkingu dojechać do schroniska? Co jest kurcze 3rowery, tona ciuchów i kosmetyczka? Jak chcesz to Ci pomogę osobiście ale po jaki kij ferment i narzekania co drugą stronę? Chcesz bliżej parking zaparkuj na Homolach i płać za każdą godzinę. Miałem tego nie mówić ale usłyszałem temat który zwalił mnie z nóg. Po telefonie do schroniska usłyszałem od Kierownika, że są jakieś akcje sprawdzania mnie i Lookasa czy na pewno mamy rezerwacje, że ktoś dzwoni i nas lustruje po podejrzewa, że zachowaliśmy kasę dla siebie i zbieramy jakieś dziwne zaliczki. Sorry ale jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości zapraszam do mnie lub do Lookasa na gg, tel lub o inną formę kontaktu osobistego. Nie jesteśmy na forum od wczoraj, Zlot robimy po raz drugi ale po takich akcjach jak dziwne tematy wychodzą dalej naprawdę traci się chęci. Mamy zamiar dobrze się bawić i na chwile obecną nic i nikt nam tego nie zepsuje . Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jak chcesz to Ci pomogę osobiście ale po jaki kij ferment i narzekania co drugą stronę? I ja pomogę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Również chciałem się zabawić, ale pewne problemy zdrowotne, oraz to, że nie zdołałem zmienić auta na czas + kwestia parkingu przesądziły . Co do sprawdzania, ponieważ byłem na poprzednim zlocie, nie wątpię w uczciwość, a nawet część poprzedniego wpisowego przeznaczyłem dla ogółu Nie powiem, szkoda ... pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Chciałem być, niestety nie będę Słabo. Po Herbaciarzu (co to symuluje niby ból w kostce ) odpada kolejny rowerek który miałem nadzieję przetestować. No ale co się odwlecze... Marcin, takie czasy że najlepsze firmy padają, to nie dziwota że i Was sprawdzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Jak można wybierać się w góry pośmigać i marudzić na to, że podjazd jest do zrobienia. A graty przecież można podrzucić autem po cichaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja też mam informację, że mnie nie będzie , wczoraj zmarła osoba z mojej bliskiej rodziny >> w piątek pogrzeb i jakoś odchodzą mi chęci, żeby potem jeszcze jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Patysie zapodajcie prosze gdzie co i jak z koszulkami? bo sie zamotalem troche.. bylo glosowanie.. itp.. a wplaty i rozmary koszulek itp itd? czyzby juz mnie to minelo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Patysie zapodajcie prosze gdzie co i jak z koszulkami? bo sie zamotalem troche.. bylo glosowanie.. itp.. a wplaty i rozmary koszulek itp itd? czyzby juz mnie to minelo? Musi tak http://www.forumrowerowe.org/topic/70181-zlotkoszulki-zlotowe-lista-zamowien/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 heh ale smutasy tu się pojawiają ...cywilizację to ja mam na codzień, a 4 dni w lesie + rower to czysta przyjemnośc i nie ważne spanie na podłodze nawet 50km od parkingu, Marcin gratuluję spokoju ducha i jak wspominałem na nastepny rok trzeba ustalić twarde zasady pierw zbiórka kasy i zamknięcie listy potem rezerwacje i wybór obiektu ... a reszta niech spada ... Wprawdzie mój kumpel odpadł (sprawy rodzinne), ale chodź nie musiał to i tak kase przelał bo obiecał że pojedzie, a u nas słowo jest słowo i nie chciał robić kłopotu z rezygnacją, a tu kolesie mają problem z paroma metrami od parkingu, sraczką, powodzią w Warszawie i czymś tam jeszcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Prognozy zapowiadają świetne, ktoś chętny zostać dłużej? W poniedziałek po zlocie chciałbym zrobić tą trasę albo Magure Spiską. http://enduroriderz.pl/galerie/2008-05-03/pages/IMG_mapa.html Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Tyle, że ta trasa omija Radziejową, czyli jeden z najważniejszych punktów programu (i fajny podjazd), lipa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Musi tak http://www.forumrowerowe.org/topic/70181-zlotkoszulki-zlotowe-lista-zamowien/ Kurczaki.. niezly mam zaplon no cooz.. tym razem bez koszulki ps. Rulez co ty za fure masz ze sie ja na strzezonym boisz zostawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Radzę zabrać jakieś psikacze na owady - dużo much będzie. Dzisiaj podjeżdżałem jedną reką pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Lecę w kimę i za parę godzin w drogę Do zobaczenia na miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Radzę zabrać jakieś psikacze na owady - dużo much będzie. Dzisiaj podjeżdżałem jedną reką pozdrawiam pewnie i komarów... radziłbym tez zabrac wapno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ju? z Durbaszki w telegraficznym skrocie: Lookas podal dobre wspolrzedne pogody - zar z nieba okrutny, chmur nie widac. Przekretu nie ma-kiero schroniska czeka na zlotowiczow. Z Nowego Targu do samego schroniska jest jakies 50km. Ostatnie 3km musialem z przyczepka prowadzic. Pokoje OK. Przybywajcie bez marudzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ku...a Rulez gdzie masz problem bo delikatnie zaczyna mi brakować cierpliwości? Ludzie po 30km jechali z Wałbrzycha, teraz szykują się podobne dojazdy i nikt nie narzeka. Gdzie tkwi problem żeby 3km z parkingu dojechać do schroniska? Co jest kurcze 3rowery, tona ciuchów i kosmetyczka? Jak chcesz to Ci pomogę osobiście ale po jaki kij ferment i narzekania co drugą stronę? Chcesz bliżej parking zaparkuj na Homolach i płać za każdą godzinę. Miałem tego nie mówić ale usłyszałem temat który zwalił mnie z nóg. Po telefonie do schroniska usłyszałem od Kierownika, że są jakieś akcje sprawdzania mnie i Lookasa czy na pewno mamy rezerwacje, że ktoś dzwoni i nas lustruje po podejrzewa, że zachowaliśmy kasę dla siebie i zbieramy jakieś dziwne zaliczki. Sorry ale jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości zapraszam do mnie lub do Lookasa na gg, tel lub o inną formę kontaktu osobistego. Nie jesteśmy na forum od wczoraj, Zlot robimy po raz drugi ale po takich akcjach jak dziwne tematy wychodzą dalej naprawdę traci się chęci. Mamy zamiar dobrze się bawić i na chwile obecną nic i nikt nam tego nie zepsuje . Pozdrawiam! Marcin Czytając to śmiać mi się chce, czarny humor bo czarny ale mimo wszystko śmieszne a śmieszą mnie Ci ludzie którzy robią problemy, sprawdzają organizatorów. ###### panowie co to ma być ? Nikt wam nie kazał, w tamtym roku było wszystko dopięte na ostatni guzik więc myślę że Marcinowi można ufać zwłaszcza że zaangażował w to mnóstwo czasu oraz pieniędzy (chociażby na telefony). Osobiście żałuje że mnie nie będzie ale cóż widać komuś się nudzi w sobotę żeby poprawki akurat robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.