Mod Team Lookas 46 Napisano 10 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Jak widzicie jest wiele opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryszniok Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 I którąś będzie trzeba wykorzystać Fajnie by się znowu było spotkać z ludźmi z forum, więc trzeba się chyba do nauki nagonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Oj trzeba, trzeba.. Miejscówka wydaje się świetna. Pod okiem Prezesa wszytko będzie pewnie znowu cacy! Więc dołączam się do sugestii o wywieszenie skarpety i zbieranie wpisowych Choć jak mam być szczery to wcześniejszy termin był mi bardziej na rękę bo 11-13 to weekend bezpośrednio przed sesją u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Akurat się zrelaksujesz i odstresujesz Ściepa zostanie wywieszona i ogłoszona jak już będziemy mieli dograne ceny oraz termin na 100% - trwają jeszcze negocjacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No też racja.. To super, będę wyczekiwał na oficjalne informacje o tym kiedy, gdzie i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcupine Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Witam ,po tym jak zobaczyłem zdjęcia tego ośrodka pod Durbaszką zrobię wszystko żeby stawić się na zlocie, cudowne miejsce na taki wypad,co za widoki.Może jeszcze ktoś bedzie wybierał sie z Lubelszczyzny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Wiec na chwile obecna wygląda to następująco: Durbaszke znacie termin 11-13, ceny 20zl ale bede negocjowal. Stare wierchy zaproponowaly 30miejsc w schronisku i pole z namiotów wojskowych , dość ciekawa opcja. Wyzywienie sniadania i kolacje po 8zł. Klub Sportowy Sokolica 55miejsc w pokojach z łazienkami po 25zł/os, 20miejsc w pokojach z lazienkami na pietrze w cenie 20zł/os. Od siebie mogę im zaproponować że pogwiżdże jakiś sparing ich klubu piłkarskiego . Szalay niestety brak terminów. Nie dostałem jeszcze kilku odpowiedzi m.in. z Przehyby, Waligóry, Chatki Gocha i 2 innych lokalizacji. Jakieś sugestie, propozycje? Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dla podgrzania atmosfery: http://bikeboard.pl/index.php?d=turystyka&g=31&art=542 Ten potok na pewno ominiemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dubraszka już mi się podoba "...Absolutnie musisz...: 1. poza Durbaszką pojechać minimum jeszcze na można by powiedzieć kultową dla kolarzy górskich Prehybę, a jeśli czasu wystarczy to także pod Trzy Korony, przejechać słowacką dróżką rowerową Przełomem Dunajca,...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Przehybę odwiedzimy. Na Trzy Korony można wejść na nogach, wjazd do PPN jest zabroniony (kiedyś mnie złapali:D) Słowacja dróżka jest nudna, chyba, że ktoś lubi 10km płaskiej jak deska szutrówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jakieś sprzeciwy jeśli chodzi o Durbaszkę? Czekam na odpowiedzi do jutra godz. 15 i rezerwuje Durbaszkę na II Zlot fr.org. Płaskie szutrówki z widokami też mogą być ciekawe. Z PPN będę rozmawiał i na pewno otrzymamy zgodę, moje umiejętności negocjacyjne nie znają granic :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jakieś sprzeciwy jeśli chodzi o Durbaszkę?Czekam na odpowiedzi do jutra godz. 15 i rezerwuje Durbaszkę na II Zlot fr.org.Płaskie szutrówki z widokami też mogą być ciekawe. Z PPN będę rozmawiał i na pewno otrzymamy zgodę, moje umiejętności negocjacyjne nie znają granic :D. Tylko, że na najważniejsze góry Pienin nie da się wjechać, tylko po schodkach na nóżkach:D. EDIT: http://farm3.static.flickr.com/2156/2062274662_f9d308c567.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ale czadowy northshore A tak poważnie na takiej szutrówce przynajmniej jakaś grupka się zmieści i będzie można też pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom3 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Slowacja jest nudna ale fakt, widoki tam ladne choc da sie z niej pojechac na Sedlo Cerla - Sedlo Targov zjechac do Lesnicy i stamtad na szafranowke? o ile da sie tam podjechac? bo swoja podroz skonczylem na lesnicy . Przehyba to obowiazek z wieloma wariantami wjazdu i zjazdu Szkoda jednak ze niemozliwy ten termin 4-6 czerwca bo jednak 3 czerwca wolny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Krótko co właśnie uzyskałem od właściciela Starych Wierchów. Mój mail: "Dziękuję bardzo za odpowiedź! Nie chcemy rozbijać grupy ponieważ ekipa zjechała się z całej polski i części europy żeby stacjonować właśnie w jednym miejscu. Ciekawą opcją jest pole z namiotów wojskowych. Czy można prosić o wycenę noclegu i określenie ilości osób jakie mogły by spać w tych namiotach? Czy ewentualne łóżka np. kanadyjki Państwo zapewniają czy to już kwestia dowiezienia swojego posłania? Rozumiem że przy korzystaniu z namiotów również możemy mieć dostęp do pryszniców, sanitariatów?" Odpowiedź: "jak namioty to z kanadyjkami . nie uda mi się zapewnić takiej ilości pościeli więc śpiwory konieczne. cena noclegu w namiocie to 10zł. opłata obejmuje dostęp do sanitariatów i pryszniców. co do ilości to namiotów rozbijemy tyle ile zamówicie miejsc z jakimś naddatkiem --tak na wszelki... jest też opcja zapewnienia pewnych atrakcji. paintball , łuki , boisko do siatkówki , zaprzęgi psie, pokazy slajdów podróżniczych. , czy ściągnięcie na zlot serwisu rowerowego. , przy niewielkim wysiłku możemy zamknąć droge z Obidowej i zrobić mini zawody w downhillingu. lub tor do trialu." Co Wy na to? Ahia i jeśli chodzi o namioty mamy długi czas kiedy zgłaszamy ostatecznie ilość chętnych. Według właściciela ystarczy zgłosić kilka dni przed Zlotem. Oczywiście zrobimy to nieco wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Jakieś sprzeciwy jeśli chodzi o Durbaszkę? Rezerwuj wasc bo miejsce wydaje sie byc zacne. Z PPN będę rozmawiał i na pewno otrzymamy zgodę, moje umiejętności negocjacyjne nie znają granic To wytarguj jeszcze jakis odstrzal lokalnej fauny na ognisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Te Stare Wierchy brzmią nieźle, skoro dostęp do pryszniców jest, nie drogie wyżywienie. Klimat już buduje mi się przed oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 To ja chce downhilling i paintball ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Osobiście jestem za Durbaszką. Wszelkie dodatkowe atrakcje wyglądają fajnie, ale weekend to ciut za krótko żeby zrobić to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 namioooooooty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Klaniam, Absolutnie i kategorycznie odmawiam omijania potoku To bedzie zjazd jakich malo... Jako stary harcerz proponowalbym sie tak nie rozpedzac z namiotami. Sa tanie, maja swoj klimat i wogole ale jak pamietacie w zeszlym roku pogoda specjalnie nas nie piescila i w nocy robilo sie kosciscie. A ja juz swoje odespalem w namiotch i doceniam pozytki plynace z cieplych papuci i miekkiego papieru toaletowego - czyzbym sie powtarzal Glos za Durbaszka pomimo ze ciekawie brzmi zapis z "o osrodku": woda ciepła dwa razy dziennie - dostępne dla gości nocujących. Jak pisze Robert, dodatki sa fajowe ale mamy tylko weekend i ja zamiaruje spedzic w siodle tak wiele czasu jak to tylko mozliwe. Nawet za cene czyrakow Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Ivanie Ilekolwiek razy jadę ten zjazd, tym bardziej ocieram się o śmierć - tym bardziej, że teraz jest nieco lajtowniejszy niż na zdjęciu, ale... don't worry, pokażę Ci go w kwietniu Respect!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 No risk - no fun Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 12 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 popieram durbaszke - i mysle ze jedyny powod to faktyczny brak czasu jaki bedzie Nam doskwieral podczas weekendu. Fakt atrakcje super i w ogole ale kiedy moglbym postrzelac czy poscigac sie na zamknietym odcinku? mysle ze kazdy kto byl na I Zlocie potwierdzi ze dwa dni, ba nawet dwa i pol albo trzy(liczac od piatku) zleca nim sie zdarzy z "roweru zsiasc" ! a tak w ogole to mysle ze atrakce blekna w blasku ogniska z browarkiem i wspolnym zapoznawaniu(a i na to nie bylo czasu na I Zlocie - chociaz wielu preznie walczylo przy ogniu do godzin rannych) !! TAKZE DURBASZKA !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Już zbieram zlotówki na redbulle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.