Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...15 stronek musiałem nadrobić. A więc tak: Byłem na początku miesiąca na terenach Pierwszego Zlotu. Mój pierwszy wyjazd w góry :) Mieszkałem w Wałbrzychu. Zrobiłem m.in. Chełmiec, Waligórę i oczywiście Wielką Sowę :) Dużo kręciłem z młynka. ALE WIDOCZKI! Zaraziłem się i nie mogę się doczekać Zlotu nr2. Z tą powodzią to tylko nie wiadomo jak mostki i kładki. Musiałby ktoś z Lokalsów obcykać przed Zlotem, bo na stronie przykładowo Szczawnicy zdjęcia uszkodzonych po powodzi są. Ogólnie się nie martwię. Przyjadę choćby mnie miało zmyć

Napisano

Nasi przewodnicy Ukasz i Kierownik zaprzęgli w tym roku pogodę żeby kilka przepraw zrobić. Grupa turystyczna już ma doświadczenie w łażeniu nad przepaścią :laugh:.

Panowie i Panie ja tam się cieszę, że nie będzie cały czas młynkowania. Szykuje się poza kręceniem troche przygody, przepraw i brodzenia w potokach :D.

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na Zlot!

Marcin

Napisano

Wniosek urlopowy oficjalnie zatwierdzony, poszła kasiora :laugh:

Janisław!

Rozeznam się w połączeniach, ale chyba pozostanę przy wersji PKP - w ten sposób będę na południu w czasie, gdy Ty będziesz startował z północy. Przepraszam za ewentualne zamieszanie, ale, podobnie jak Ty, chcę jak najwięcej godzin wyrwać z tego wyjazdu na jeżdżenie.

Napisano

Dzięki Wszystkim którzy się sprężyli z zapisami!

Wychodzi na to, że zmniejszenie ilości do 60miejsc było strzałem w dziesiątkę, choć nie ukrywam, że była mała nutka wątpliwości czy zbliżymy się do tej ilości Zlotowiczów.

Z początkiem tygodnia wstawię wskazówki końcowe jeśli chodzi o sam Zlot. Będzie m.in. już konkretna informacja o parkingu dla zmotoryzowanych, telefon do Lokales dla osób które zabłądzą w rejonie Zlotu lub będą miały problem z dotarciem i kilka innych cennych wskazówek.

No i cały czas mamy wolne miejsca więc zapraszamy :)!

Ahia grupa z rejonów Wrocław i Poznań ok 6:30 w piątek czyli 11.05 wystartuje autostradą z Wrocka w kierunku Katowic. Jeżeli ktoś chciałby swoim transportem jeszcze do nas dołączyć to zapraszamy do kawalkady :). Na chwile obecną lecimy już w 5 aut więc będzie wesoło :).

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Właśnie obejrzałem w tv wiadomości i trąbią, że będzie lało cały kolejny tydzień ... :)

jak wykraczesz deszcz, to na ochotnika będziesz mył wszystkim rowery po jazdach :)

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Z przykroscia donosze ze niestety nie pojawie sie na Zlocie. Co gorsze czeka mnie najprawdopodobniej okolo 2 miesieczna abstynencja rowerowa :(

Oto dzisiejszy "nabytek" i przyczyna...

p5310612.th.jpg

Niniejszym prosze o przekazanie moich koszulek Grabarzowi. Przy okazji sobie od niego odbiore...

Szacunek...

I.

Napisano

Ja już wyrażałem swoje "zadowolenie"... Po raz kolejny w góry jadę bez druha, o którego moja białka zaczyna być zazdrosną: "kto to jest ta Ivana?" ;)

Współczucia.

Napisano

Ivan - współczuję... ale co 2 miesiące, to nie 8 ;) . Dasz radę :thumbsup: .

Przy okazji - witam po długim niebycie :) .

Napisano

@Ivan: Ziom najgorzej to zasiasc w chacie i czekac na efekt.. dawaj rozruszasz na rowerku sprawnie :thumbsup: cos odwalil? zlamana czy syto skrecona? :/

Napisano

Nie no raczej trochę trzeba odczekać aby wszystko doszło do siebie ;)

W każdym bądź razie wracaj szybko do zdrowia i rób koniecznie uzdrawiające okłady z młodych piersi :thumbsup:

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Podobno nie zlamana tylko solidnie wykrecona. na razie nie robie przy niej nic no ale to raczej zrozumiale, ledwo 24h minelo od kraszu.

Niezwykle niefartowna podporka na trasce, przy zjezdzie... Pech jak ta-la-la...

Mam juz kule - przynajmniej sobie troche na obrecz barkowa i lapki przypakuje :) a we srode wizyta u konowalow z zapytanie co dalej?

Bawcie sie dobrze tam na Zlocie i mozecie za moje zdrowie jakiegos izotonika wychylic...

Szacunek...

I.

Napisano

Co to niektórzy nie zrobią żeby na zlot nie przyjechać, nawet se młotkiem noge obtłuko ... lipa Panie straszna , że Pana nie bedzie.

Napisano

Klaniam,

Z przykroscia donosze ze niestety nie pojawie sie na Zlocie. Co gorsze czeka mnie najprawdopodobniej okolo 2 miesieczna abstynencja rowerowa :D

Oto dzisiejszy "nabytek" i przyczyna...

p5310612.th.jpg

Niniejszym prosze o przekazanie moich koszulek Grabarzowi. Przy okazji sobie od niego odbiore...

Szacunek...

I.

Łojj, Ivan. Tylko kapcie SPD musisz większe kupić (w sumie wystarczy prawy ino) i da radę :)

Powaga: zdrówka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...