Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie opcja z wynajęciem pokoi jako garaż jest ciekawa (zwłaszcza gdyby pokoje na parterze były) z tym że to nie będzie po 10 pln, bez presady :) Dyszkę bym wolał przeznaczyć na naklejki czy koszulkę jak admin proponował.

Na chwile obecną będziemy chcieli załatwić coś gratis, nie widzę potrzeby żeby płacić za salę w godzinach nocnych kiedy i tak nie będzie użytkowana.

Jeżeli chodzi o kasę która miała być na nagrody to jest m.in. propozycja żeby przekazać to w całości na śniadania dla każdego lub osoby które będą sobie tego życzyły dostaną zwrot pełnej kwoty która zostanie po opłacie noclegów.

Na chwile obecną będziemy chcieli załatwić coś gratis, nie widzę potrzeby żeby płacić za salę w godzinach nocnych kiedy i tak nie będzie użytkowana.

Słuchajcie... naprawdę nie kosztuje to nas wiele (odnoszę się do realiów rynku, a nie zasobności naszych portfeli). Schronisko jest raczej działalnością dochodową, a nie filantropijną. Górale (przynajmniej ci, których ja znam) węszą za dutkami, robią się nerwowi, gdy ktoś ich na zbyt wiele naciąga. Szkoda by było, gdyby gazda już na starcie miał się do nas zrazić. Wydaje mi się, że jeśli zgodzi się zamienić pokoje w "garaże", to już i tak będzie duży ukłon z jego strony. Weźcie pod uwagę, że, póki co, nie wywiązujemy/wywiązujecie się z pierwotnych zobowiązań ilościowych.

Grabarzu nie chodzi o to żeby łoić Bace na kasę bo chce jeszcze jakiego oscypka dobrego zakupić :D.

Pierwotne zobowiązania zostały zweryfikowane z zastępcą Kierownika schroniska na 60osób i z tego mamy zamiar się wywiązać. Nie pytaj jak :) wiem, że będzie komplet. Obecnie mamy jeszcze 30miejsc wolnych.

kubus, ja tez pojade, moze zbierzemy ekipe z okolic/krakowa i pojedziemy razem ? :thumbsup: pociagiem ponoc fajny dojazd jest.

Tak, Kraków jedzie do Nowego Targu, a stamtąd już górami pod schronisko :)

Pytanie do organizatorów, osoby niezarejestrowane mogą bezproblemowo wpłacać pieniądze, podając nicki, z innych for? Chyba nie jest to sprawdzane :D

Na jakie to nowe wieści oczekujesz Daid'zie ;) ?

Noclegi są, miejsce na rowery jest, śniadania na 90% będziemy mieli w cenie 50zł które wpłaciliśmy(dzisiaj oficjalne info), pogoda też ma być :).

Tylko ja kurde mam jakieś problemy z mięśniami pleców i obecnie ledwo się ruszam :).

Pozdrawiam!

Marcin

chociażby to co z rowerami zrobimy, o swój się nie martwię, ale nie mógłbym zasnąć wiedząc, że Twój nowy nabytek nie jest chroniony odpowiednio;)

a czy Organizator przewiduje ekipę niewiast do masowania zmęczonych łydek? ]:->

te problemy to od ciągłego podnoszenia nielota i sprawdzanie czy aby nie przytył :)

ja w międzyczasie obczaiłem, że do mojego auta mogą wejść nawet 3 rowery, oto potwierdzenie znalezione w necie

7091c128ed1d3ffb.jpg

jak widać jest jeszcze miejsce na jeden, tylko czy 6 kół i bagaże się zmieszczą

Hmm... szczerze mówiąc chętnie wybrałabym się na taki zlocik ale proszę opowiedzieć mi co się na nich robi - no bo Pieniny to raczej nie miejsce na szosowanie a więc jak nie szosa to co- moja maszynka to kolarzówka więc górzysty teren odpada? Zresztą nigdy nie byłam na takim zlocie dlatego pytam. Acha czy jakieś dziewczę oprócz mnie znalazłoby się??

Mam pytanko do już zapisanych - czy ktoś będzie może przejeżdzał w okolicach Opola-Gliwic samochodem i będzie miał wolne miejsce?

Chetnie wybrałbym się na zlot, ale do podróży pociagiem mam uraz więc wolałbym zabrać się z kimś.

Na paliwko oczywiście zrobimy zrzute :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...