zaDymek Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 W zasadzie opcja z wynajęciem pokoi jako garaż jest ciekawa (zwłaszcza gdyby pokoje na parterze były) z tym że to nie będzie po 10 pln, bez presady Dyszkę bym wolał przeznaczyć na naklejki czy koszulkę jak admin proponował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Na chwile obecną będziemy chcieli załatwić coś gratis, nie widzę potrzeby żeby płacić za salę w godzinach nocnych kiedy i tak nie będzie użytkowana. Jeżeli chodzi o kasę która miała być na nagrody to jest m.in. propozycja żeby przekazać to w całości na śniadania dla każdego lub osoby które będą sobie tego życzyły dostaną zwrot pełnej kwoty która zostanie po opłacie noclegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 12 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Póki co czekam na odpowiedź ze schroniska Jak tylko odpiszą dam znać jakie mamy bądź nie mamy mozliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 12 Maja 2010 Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Na chwile obecną będziemy chcieli załatwić coś gratis, nie widzę potrzeby żeby płacić za salę w godzinach nocnych kiedy i tak nie będzie użytkowana. Słuchajcie... naprawdę nie kosztuje to nas wiele (odnoszę się do realiów rynku, a nie zasobności naszych portfeli). Schronisko jest raczej działalnością dochodową, a nie filantropijną. Górale (przynajmniej ci, których ja znam) węszą za dutkami, robią się nerwowi, gdy ktoś ich na zbyt wiele naciąga. Szkoda by było, gdyby gazda już na starcie miał się do nas zrazić. Wydaje mi się, że jeśli zgodzi się zamienić pokoje w "garaże", to już i tak będzie duży ukłon z jego strony. Weźcie pod uwagę, że, póki co, nie wywiązujemy/wywiązujecie się z pierwotnych zobowiązań ilościowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Grabarzu nie chodzi o to żeby łoić Bace na kasę bo chce jeszcze jakiego oscypka dobrego zakupić . Pierwotne zobowiązania zostały zweryfikowane z zastępcą Kierownika schroniska na 60osób i z tego mamy zamiar się wywiązać. Nie pytaj jak wiem, że będzie komplet. Obecnie mamy jeszcze 30miejsc wolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam. Przelew poszedł, załatwię dodatkowych kilka osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javman Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 kubus, ja tez pojade, moze zbierzemy ekipe z okolic/krakowa i pojedziemy razem ? pociagiem ponoc fajny dojazd jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 No i takie podejście mi się podoba! Jeśli chodzi o miejsce stacjonowania rowerów to wiem, że takie się znajdzie. Niestety to obecnie ustalenia z zastępcą kierownika schroniska. Kiero wraca za 2tyg i wtedy będziemy ustalali co i jak. Pozdrowienia! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 13 Maja 2010 Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 kubus, ja tez pojade, moze zbierzemy ekipe z okolic/krakowa i pojedziemy razem ? pociagiem ponoc fajny dojazd jest. Tak, Kraków jedzie do Nowego Targu, a stamtąd już górami pod schronisko Pytanie do organizatorów, osoby niezarejestrowane mogą bezproblemowo wpłacać pieniądze, podając nicki, z innych for? Chyba nie jest to sprawdzane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Lepiej jeśli w tytule przelewu będzie imię i nazwisko osoby za którą jest wpłata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 jakieś nowe wiadomości odnośnie zlotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Na jakie to nowe wieści oczekujesz Daid'zie ? Noclegi są, miejsce na rowery jest, śniadania na 90% będziemy mieli w cenie 50zł które wpłaciliśmy(dzisiaj oficjalne info), pogoda też ma być . Tylko ja kurde mam jakieś problemy z mięśniami pleców i obecnie ledwo się ruszam . Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 chociażby to co z rowerami zrobimy, o swój się nie martwię, ale nie mógłbym zasnąć wiedząc, że Twój nowy nabytek nie jest chroniony odpowiednio;) a czy Organizator przewiduje ekipę niewiast do masowania zmęczonych łydek? ]:-> te problemy to od ciągłego podnoszenia nielota i sprawdzanie czy aby nie przytył ja w międzyczasie obczaiłem, że do mojego auta mogą wejść nawet 3 rowery, oto potwierdzenie znalezione w necie jak widać jest jeszcze miejsce na jeden, tylko czy 6 kół i bagaże się zmieszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Na pewno sie zmieszcza, a wlasciciele rowerow pociagiem do miejsca przeznaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 z rowerami zawsze będzie co zrobić bo w ostateczności można je wziąć do pokoju ale myślę, że jakieś odpowiednie lokum się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek25 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 bede obecny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ania870 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Hmm... szczerze mówiąc chętnie wybrałabym się na taki zlocik ale proszę opowiedzieć mi co się na nich robi - no bo Pieniny to raczej nie miejsce na szosowanie a więc jak nie szosa to co- moja maszynka to kolarzówka więc górzysty teren odpada? Zresztą nigdy nie byłam na takim zlocie dlatego pytam. Acha czy jakieś dziewczę oprócz mnie znalazłoby się?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Będziemy jeździli raczej bo Beskidzie Sądeckim, tylko po górach - kolarka odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hass Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mam pytanko do już zapisanych - czy ktoś będzie może przejeżdzał w okolicach Opola-Gliwic samochodem i będzie miał wolne miejsce? Chetnie wybrałbym się na zlot, ale do podróży pociagiem mam uraz więc wolałbym zabrać się z kimś. Na paliwko oczywiście zrobimy zrzute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Kolego Hass zapraszam do mnie na gg. Jak dotrzesz do autostrady to Cie zabierzemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Pytanko do Lokalsoow ;P Jak wyglada sprawa opadoow i wody w rzekach w rejonie Szczwnicy? sypiecie juz piasek do workoow czy wrecz przeciwnie? we Wroclawiu juz lekko napieta atmosfera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no właśnie przed zlotem takie info się przyda to przynajmniej wiadomo jakie opony założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Będziesz musiał zmienić rower a nie opony : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Waterfiets2.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Najwyżej droga z Czerwonego Klasztoru do Szczawnicy będzie zamknięta Chociaż w okolicy są 2 zapory, więc nie powinno być problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 17 Maja 2010 Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Będziesz musiał zmienić rower a nie opony : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Waterfiets2.JPG a ja myślałem, że swój do takiego czegoś przyczepię http://surfbike.pl/surfbiker/polska/cssimg/rowerpl.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.