Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Dziś gadałem z naczelnym szamanem i załatwi pogodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Klaniam, Jak zalatwi jeszcze ograniczenie aktywnosci wulkanicznej to trzecia kratka ode mnie Wplaw nie wyda. Jestem lekko hydrofobiczny Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Tak patrzę i co widzę ? Radziejowa ominięta Radziejowa ominięta bo trase my zgubili troche. Ale i tak było wnoszenie rowerów na niebieskim szlaku za Dubraszką. Kilka fotek z wyprawy http://picasaweb.google.c...dSadecki010305# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Nie otwieraja się te foty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 mi to ogólnie coś link szwankuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Poprawiam http:// picasaweb.google.com/kosiarzpx/BeskidSadecki010305# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Nareszcie są jakieś foty Już się nie mogę doczekać... (zdjęcie 70) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Pochwalony! Promieniowany z kilku stron nie byłem się w stanie dłużej opierać pokusie. Przebrnąłem przez temat, żeby durnych pytań nie zadawać w przyszłości (uff – się udało). Prawie podjąłem decyzję o dołączeniu do Was (prawie, bom jeszcze nie zapłacił). Urlop już prawie zaklepany (jeszcze tylko formalnie wniosek złożyć muszę). Zanim jednak powiem wiekopomne TAK, o kilka rzeczy zapytam: - przyjazd w piątek z Gdańska uważam za bezsensowny. Jeśli już, to przynajmniej w środę. Jaka jest możliwość zalogowania się w Durbaszce już od środy? - posiłki deklarować (i ewentualnie opłacać) już teraz, czy na miejscu? - gdy do człeka powoli czwórka podchodzi i do tego ostro przepracowany na urlop wyrusza, nie zawsze się ma ochotę na harce do rana Jest jakaś opcja wcześniejszego dobrania się z innymi lamusami w zestawy pokojowe? - a nie znaleźli by się chętni także na koszulki kolarskie? Wiem, że cena dużo wyższa (trza kole stówki liczyć), ale może warto by taką opcję rozkminić? - moje Woblery spieniły się na kotwicach srodze, gdy usłyszały o ich rzekomym uśpieniu. Niniejszym oświadczam w ich imieniu, że prawdą to nie jest. Gniew zapalczywy nimi targa, woblerosteron juchę burzy, na wojnę morderczą ruszyć by chciały by kłemi kręconymi grdyki szarpać. Niestety nastały czasy ponurego pokoju. By jakoś go przeżyć, boje zacięte w MMA toczą, przyjmując uprzednio postać humanoidalną. Wszystkie wychodzą zwycięsko z pojedynków, zagrożone jest życie sędziów, którzy do KO doprowadzić niektórym nie dali. POSTRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 8 Maja 2010 Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 no właśnie sam jestem ciekaw jak tam z tymi pokojami, w zeszłym roku można było sobie ekipe wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Pochwalony! Promieniowany z kilku stron nie byłem się w stanie dłużej opierać pokusie. Przebrnąłem przez temat, żeby durnych pytań nie zadawać w przyszłości (uff – się udało). Prawie podjąłem decyzję o dołączeniu do Was (prawie, bom jeszcze nie zapłacił). Urlop już prawie zaklepany (jeszcze tylko formalnie wniosek złożyć muszę). Zanim jednak powiem wiekopomne TAK, o kilka rzeczy zapytam: - przyjazd w piątek z Gdańska uważam za bezsensowny. Jeśli już, to przynajmniej w środę. Jaka jest możliwość zalogowania się w Durbaszce już od środy? - posiłki deklarować (i ewentualnie opłacać) już teraz, czy na miejscu? - gdy do człeka powoli czwórka podchodzi i do tego ostro przepracowany na urlop wyrusza, nie zawsze się ma ochotę na harce do rana Jest jakaś opcja wcześniejszego dobrania się z innymi lamusami w zestawy pokojowe? - a nie znaleźli by się chętni także na koszulki kolarskie? Wiem, że cena dużo wyższa (trza kole stówki liczyć), ale może warto by taką opcję rozkminić? - moje Woblery spieniły się na kotwicach srodze, gdy usłyszały o ich rzekomym uśpieniu. Niniejszym oświadczam w ich imieniu, że prawdą to nie jest. Gniew zapalczywy nimi targa, woblerosteron juchę burzy, na wojnę morderczą ruszyć by chciały by kłemi kręconymi grdyki szarpać. Niestety nastały czasy ponurego pokoju. By jakoś go przeżyć, boje zacięte w MMA toczą, przyjmując uprzednio postać humanoidalną. Wszystkie wychodzą zwycięsko z pojedynków, zagrożone jest życie sędziów, którzy do KO doprowadzić niektórym nie dali. POSTRO! Ahoy! Odpowiadam Ad1. Dzwoń do schroniska i rezerwuj, powołaj się na Zlot. Ja zaznaczyłem, że będą osoby indywidualnie dzwoniły z dodatkowymi rezerwacjami. Ad2. Posiłki myślę, że zrobimy tak jak poprzednio czyli śniadania, płatne na miejscu(7zł). Obiad myślę, że nas zastanie w terenie a kolacja przy ognisku. Zapisy na śniadania ruszą w tygodniu jak sklecę jakiś wątek z finalnymi ustaleniami. Ad3. Pokoje jak i śniadania pojawią się w tygodniu. Nie mamy jak dobrze kojarzę dwójek(muszę się upewnić) bo zajmujemy dolne piętro schroniska. Zapisy jak najbardziej będą prowadzone jak pojawi się wątek z finalnymi ustaleniami. Ad4. Jeśli chodzi o koszulki kolarskie jeżeli ktoś się rozezna w temacie zainteresowanych(realnie zainteresowanych!) to temat do obgadania. Będzie temat do ogniska . Ad5. Czy Ty z Ivanem macie jednego lekarza ??? Pozdrowienia i już się kurde doczekać nie mogę ! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 moja wina moja wina moja bardzo wielka.... to chiba nie twoja wina, bo ja byłem w grupie która zatraciła Patryke. A wpław to już nie laska ;> Nie wiem jak laski dostaną sie na zlot - to chyba zależy od tego ile będzie tych kaemow wpław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 zaDymek W tym roku byliście? Zdawało mi się , że was widziałem na tym moście w Szczawnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Ad5. Czy Ty z Ivanem macie jednego lekarza :wallbash:??? Klaniam, KAZUMI tez byl sie zwykl u onego konowal leczyc ale ostatnimi czasy jakos tak slabo u niego z regularnoscia wizyt. Przeszedl na krzakoterapie, oklady z borowin i mlodych piersi Nie lekcewaz Potegi Woblerostwa! Mocz jest z nami i szregi nasze puchna wszerz i wzdluz. A koszulke kolarska to TYLKO z wizerunkiem Kaplicy Wielkiej i Wszechmocnej Kotwicy zaakceptuje... zaDymek W tym roku byliście? Zdawało mi się , że was widziałem na tym moście w Szczawnicy... Oj Uszolot, Uszolot... Przecie w opisie albumu jest 2005. Wtedy to jeszcze z drabina na poziomki chadzales, na chleb mowiles bep a na muchy tapty Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Nie masz racji - 05 odnosi się do miesiąca Maja Zresztą zobacz Zdjęcia użytkownika kosiarz2004 Informacje o zdjęciu Ładowanie… 01-05-2010 1200×1600 piks. – 235 KB (nie chce mi się obcinać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Starosc nieradosc... Czlek juz niedowidzi... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 9 Maja 2010 Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 zaDymek W tym roku byliście? Zdawało mi się , że was widziałem na tym moście w Szczawnicy... W tym roku (2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 !! WAŻNE INFO dla osób jadących na zlot !! Jako, że mamy obecnie raptem 29osób chętnych na zlot informuję wszem i wobec, że nie będziemy przeprowadzać losowania nagród. Dodatkowa dycha, którą wszyscy wpłacają zostanie zwrócona podczas zlotu. Inna opcja dla osób, które będą chciały zamówić koszulki - po prostu będzie te 10zl taniej. Lub jeśli macie inne propozycje zagospodarownaia tych pieniążków proszę o info do mnie lub Marcina lub po prostu tutaj Kolejny problem jest taki, że nie mamy zamykanego schowka na nasze sprzęty. Będę rozmawiał na ten temat z ludźmi ze schroniska i coś kombinował. Osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji aby nasze sprzęty stały na dworzu lub "przypięte" gdzieś tam " bo tu Paaaaanie nikt nic nie weźmie" wiele osób ma bardzo wartościowe maszyny i taka opcja odpada. Na zlocie będę już w dniu 8czerwca (wtorek) i postaram się coś tu jeszcze dopisać na żywo Przybywam do nowego Targu o godzinie 14:50 Do wszystkich osób, które wpłaciły przedpłatę na zlot wyślę dziś/jutro PW z moim nr telefonu oraz numerem Marcina. W razie jakichkolwiek problemów organizacyjnych podczas zlotu/dojazdu postaramy się pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 !! WAŻNE INFO dla osób jadących na zlot !! Jako, że mamy obecnie raptem 29osób chętnych na zlot informuję wszem i wobec, że nie będziemy przeprowadzać losowania nagród. Dodatkowa dycha, którą wszyscy wpłacają zostanie zwrócona podczas zlotu. Inna opcja dla osób, które będą chciały zamówić koszulki - po prostu będzie te 10zl taniej. Lub jeśli macie inne propozycje zagospodarownaia tych pieniążków proszę o info do mnie lub Marcina lub po prostu tutaj Kolejny problem jest taki, że nie mamy zamykanego schowka na nasze sprzęty. Będę rozmawiał na ten temat z ludźmi ze schroniska i coś kombinował. Osobiście nie wyobrażam sobie sytuacji aby nasze sprzęty stały na dworzu lub "przypięte" gdzieś tam " bo tu Paaaaanie nikt nic nie weźmie" wiele osób ma bardzo wartościowe maszyny i taka opcja odpada. Na zlocie będę już w dniu 8czerwca (wtorek) i postaram się coś tu jeszcze dopisać na żywo Przybywam do nowego Targu o godzinie 14:50 Do wszystkich osób, które wpłaciły przedpłatę na zlot wyślę dziś/jutro PW z moim nr telefonu oraz numerem Marcina. W razie jakichkolwiek problemów organizacyjnych podczas zlotu/dojazdu postaramy się pomóc zamiast zwracać po 10 zł wynajmiemy 2-3 pokoje na same rowery? zamkniemy na klucz i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 11 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 zamiast zwracać po 10 zł wynajmiemy 2-3 pokoje na same rowery? zamkniemy na klucz i po kłopocie Ta opcja też jest brana pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mówiłem, że jadę, to jest już 30 osób . A opcja z wynajmem pokoi na rowery mnie pasuje. Przynajmniej rumaki wyśpią się w komfortowych warunkach i dobrym towarzystwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 A opcja przenocowania roweru przy własnym łóżku nie wchodzi w grę? Ewentualnie w łóżku jeżeli ktoś ma pogłębioną cyklozę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zgłaszam się jako stróż hehehe Poświęce się i będę spędzał noc z rowerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grabarz Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Pochwalony! Nie znam przyczyn niskiej frekwencji, ale czuje się w obowiązku powiedzieć, dlaczego nie wpłacam pieniędzy: może jestem paranoikiem, ale sytuacja na kolei nie daje gwarancji, że uda się Z ROWEREM dojechać z Pomorza w góry. Na wszelki wypadek zapytam: czy otwarty termin wpłaty nadal jest aktualny? Opcja pokoju dla rowerów jest niezła. Mimo, że jeszcze nieformalnie i w sposób nieuprawniony - jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 11 Maja 2010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zgłaszam się jako stróż hehehe Poświęce się i będę spędzał noc z rowerami taaa... i w nocy wyprowadzić po cichu co lepsze sprzęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Nie siej fermentu . Salka z Orła wyglądała okazale ja zrobiliśmy z niej garaż . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.