Rulez Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Od której strony ? , bo od Małej Radziejowej można spoko wjechać. PS Gdzie ten filmik z wjazdu pod schronisko ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Nawet jak ja jeżdżę w tych okolicach (a miejscowy jestem) nie zaliczam Radziejowej z prostego powodu - nie chce mi się wynosić bika... Pffff... Leniwa ta mlodziez dzisiejsza. A maratony chca wygrywac... To sie zaprawiaj. Bo ja Ci tego gorka nie odpuszcze nygusie Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Leniwa, bo nie chce jej się stawać, żeby zamocować aparat, którego zapomina się z domu kiedy wyjeżdża się na rower o 7 rano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEBAQ Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Sebaq w ubiegłym roku były dwie grupy z nazwy "turystyczna" i "ta druga" które podzieliły się praktycznie już na starcie. Główna trasa była jechana w sobotę. Długość jak dobrze kojarzę oscylowała ok 40km z tym, że na koniec dopadł nas deszczyk. Zapewne wielu z Was stwierdzi phi co to jest 40km, chciałbym jednak zwrócić uwagę, że są to góry i w wypadku Sowich wcale nie takie lajtowe. Jeżeli masz wątpliwość czy dasz radę to rozwieje Twoje wątpliwości "spokojnie dasz radę". W ubiegłym roku bylem słaby ale w tym aż się boję bo praktycznie o 9miesięcy jak mi się urodził Syn nie jeździłem. Jeżeli stwierdzisz, że mało jazdy to jest ekipa która zrobiła znacznie więcej i tu patrz Tobo i reszta elektronicznych mordulców . Pozdrawiam! Marcin DZieki za odp bardziej obawiam sie ze przy tak duzej grupie z wycieczki rowerowej zrobi sie piesza bo trzeba bedzie zawsze na kogos czekac(np na mnie moze ).chodzi jeszcze o to gdzie np beda rowery (nie zeby moj kosztowal 100000000 zl;) zreszta nie wazne ile kosztuje nawet 100 zl nikt pewnie nie chce wracac bez lub niekompletnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Tak było i czekaliśmy na tych którzy nie nadążali, jakoś narzekania nie było, ale zawsze można było wybrać łatwiejszą grupę, chyba nikt nie stracił roweru , choć były sprzęty za niezłą kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A jak komuś dla odmiany czekanie nie odpowiadało, to i ucieczki były. Choć grupy ściganckie nie były tak liczne jak turystyczna i pokrewne, to też mile spędzały czas, tyle tylko, że z większą średnią Mając 3 dni można zrobić nawet 5 tras, każda w takim gronie, jakie komu odpowiada. PS. Pozdrawiam zeszłoroczną ekipę pod wezwaniem Świętego Golinogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEBAQ Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 czyli od wyboru do koloru dla kazdego cos milego )) .od strony technicznej ile osobowe sa pokoje i gdzie spia rowery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n4k5 Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 O noclegownię dla rowerów miał podpytać uszolot10, a o pokojach była mowa i z tego co kojarzę to będą 3 osobowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jeśli chodzi o pokoje to w ubiegłym roku wszysycy pakowali się na wstępie do małych pokojów a finalnie i tak spali w większych. Im większy pokój tym lepsza zabawa! Jeśli chodzi o sypialnie dla bikeów to na pewno będzie to pomieszczenie zamknięte lub przynajmniej odpowiednio strzeżone i to nie podlega dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEBAQ Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jeśli chodzi o sypialnie dla bikeów to na pewno będzie to pomieszczenie zamknięte lub przynajmniej odpowiednio strzeżone i to nie podlega dyskusji. czyli bo namiot tez mozna zamknac na klodke lub w szope .prosze o info.chyba sie nie czepiam............. i mam nadzieje ze dla reszty forumowiczow badz potencjalnych zlotowiczow to wazna informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No faktycznie Sebaq trochę się czepiasz ! Jeżeli trzeba będzie to zorganizujemy warty i postawimy ludzi pod bronią. Jak stoję przy swojej zabawce staram się nie mrugać okiem żeby ktoś mi nie odjechał więc możesz mi wierzyć, że sprzęt będzie bezpieczny! Jak byś chciał zabezpieczyć bike'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daid Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 zawsze można tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 phi.. znacznie więcej >>> jak pamiętam to na liczniku w naszej grupie po powrocie wybiło mi cos powyżej 60km więc tylko 20km więcej i w naszej grupie co jak co ale było dosyć lajtowe tempo zwłaszcza pod koniec. Tempo jak dla mnie było przyzwoite, pod sam koniec podchodząc pod schronisko w deszczu już trochę umierałem ale było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SEBAQ Napisano 5 Maja 2010 Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 zawsze można tak o moje foto to juz wiecie jak wygladam hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Tempo jak dla mnie było przyzwoite, pod sam koniec podchodząc pod schronisko w deszczu już trochę umierałem ale było warto moja wina moja wina moja bardzo wielka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rakso1992d Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 witam wszystkich mam taki problem z kumplami chwielibyśmy jechać tylko jest problem z dojazdem, jak by ktoś miał miejsca wolne z okolic karkowa to piszcie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Cześć ja już właśnie wysłałem kase za 3 os. Mam pytanie od której godz. można się zgłaszać ? i jak z jedzeniem czy w tym schronisku można coś zjeść czy trzeba brać swoje żarcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 witam wszystkich mam taki problem z kumplami chwielibyśmy jechać tylko jest problem z dojazdem, jak by ktoś miał miejsca wolne z okolic karkowa to piszcie pozdro To jest jakis zart czy prowokacja? Z Krakowa problem z dojazdem? Problem z dojazdem, kolego bardzo sympatyczny, to mam ja. Ale z UK. Bo jak sie mily wulkan na Islandii nie zamknie to nie polece i bedzie bryndza PKP, prosze ja kogo z Krakowa Plaszowa do Rytra lub Piwnicznej i dalej jakies 15km z pedala. Chyba nie jest tak zle? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 A wpław to już nie laska ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nie koniecznie wpław : http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Waterfiets2.JPG&filetimestamp=20060617145431 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 6 Maja 2010 Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 moja wina moja wina moja bardzo wielka.... Trzeba będzie napompować dętki wodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Maja 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Rulez jak dopłyniesz tym pod schronisko to krata "trunku: dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 To niech będzie na bogato - dorzucę drugą ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro86 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Heja. Wybiera sie na ten zlot ktoś z Rzeszowa lub okolic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 7 Maja 2010 Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Ja końcem maja będę widział, czy pojawię się na kolejnym zlocie Chciałbym dotrzeć na rowerze, a czy pogoda mi to umożliwi? Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.