Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem o co najmniej 10 osobach które lada chwila pojawią się na liście ale to nadal mało.

Ilość miejsc które posiadamy zarezerwowane na chwile obecną to 64.

Czy są jeszcze osoby na które możemy liczyć, że pojawią się na Zlocie?

Witka! Od dłuższego czasu obserwuję ten wątek i były tam jakieś przymiarki do wybrania się na ten zlot. Niestety kilka dni temu oficjalnie dowidziałem się o terminach egzaminów ustnych - wypadają w weekendy wcześniej przez was zaproponowane (4-6 lub 11-13.06) - tak więc, sorki ale ni ma szans. Nawet Polanicę będę musiał odpuścić :confused:

Może innym razem.

... a ja mogę mieć mały problem z przyjazdem na zlot...

obecnie znowu pracuję i to raczej z określoną datą zakończenia pracy - 1 września.

o ile poprzednio mogłem brać wolne to teraz trochę mi szkoda, bo wyjątkowo lubię nowe miejsce, pracę i ludzi...

mam trochę czasu jeszcze ale...

eh...

no nas dwóch zapisanych, ale może będzie więcej, zapracowani koledzy czekają z decyzją,

namówiłem też dwóch nowych na rowerowanie, byliśmy dziś nawet w Decathlonie we Wrocku po rowerki, ale ta kretyńska firma to jakaś pomyłka organizacyjna, mimo że dzwoniliśmy itd... jak się okazało dla jednego kolegi rower się sprzedał (rozmiar M) a dla drugiego był (XL), ale i tego nie kupiliśmy bo po 3 godzinach czekania na decyzję o ratach pani stwierdziła że zamyka sklep, wielka niby firma a okazuje się wielkim DNEM, do tego pracownicy kłamią z żywe oczy, co im zresztą wytknąłem :icon_wink:... ale cóż ... a i uważajcie na nabite wiórami uszczelki amortyzatorów po cięciu rur sterowych, nikt w tym molochu nie by6ł na tyle inteliGIENTY żeby przy cięciu osłonić amorki :thumbsup: ...

dam znać jak będzie ktoś chętny, uprawiam też reklamę fotkami z poprzedniego zlotu na Naszej Klasie :)

Też planuję wybrać się na zlot razem ze znajomym. Wolny czas jakoś się wygospodaruje ale przyznam że nie chce mi się samemu wybierać w taką podróż. Tak więc jeżeli ktoś z Łodzi jeszcze będzie kierował się w kierunku zlotu to może jakaś wspólna wycieczka ?

... a ja mogę mieć mały problem z przyjazdem na zlot...

obecnie znowu pracuję i to raczej z określoną datą zakończenia pracy - 1 września.

o ile poprzednio mogłem brać wolne to teraz trochę mi szkoda, bo wyjątkowo lubię nowe miejsce, pracę i ludzi...

mam trochę czasu jeszcze ale...

eh...

Wybacz ale takiej możliwości nie ma ! Zwłaszcza że dwa ptaki to nie jeden (bo Marcin pewnie będzie na 100%) ;)

• Mod Team

Obwieszczam wszem i wobec, że kombinuję dobrą wagę do ważenia sprzęta :) Sprzęta będzie można zważyć w całości i nie będzie ważony niczym ryba z jeziora (zwisem) tylko stojąc na kołach :P Proponuję umyć sprzęta przed ceremonią ważenia - będzie lżejszy :thumbsup:

Niebawem będę testował kombinacje ;)

Witam.

Właśnie się dopisałem do listy uczestników. Prawdopodobnie pojadę z Rudy Śląskiej samochodem i będę dysponował wolnym miejscem dla 1 pasażera i jednego roweru. Chętni z okolicy mogą się zgłaszać. Organizator wyprawy zastrzega sobie prawo wyboru współtowarzysza podróży :laugh:

ufff... chyba się uda i jade z wami :) namawiam tez osobe towarzysząco-kontrolującą :D ale ona sie cyka bo zescie popisali ze taaakie góry i mysli ze nie da rady nawet z tymi z grupy wzajemnego wsparcia (czy tam oparcia o rower) :D kasiorke wpłacimy jak to tylko będzie możliwe, ja kółka kupiłem i mnie nie stać nawet na piwo teraz(tzw. biedny student), i jak na zlosc rajd pk sie zbliza, potem juwenalia , potem sesja a po egzaminach wiadomo.... oj bedzie ciezko te 50 zl uzbierac :/ ale cos wymysle :D czy ktos z krakowa by nas zabral ? (2 osoby)

Kurde noo...

Po oglądnięciu filmiku z 1 zlotu i poczytaniu tematu zaczynam nabierać chętki... :blush:

Znaczy ostro się zastanawiam :D

I chociaż mnie tu nie było długo chętnie bym Was wszystkich poznał :)

A że tak zapytam: jedzie ktoś ze śląska? okolice Bielska?

Bo na regionalnym są info z poprzedniego zlotu ;)

a nie jedziesz na około przez Lubin;)

po oglądnięciu filmiku mocno się zastanawiam czy się nie wybrać, już nawet wstępnie urlop zarezerwowałem w robocie;)

Ty się nie zastanawiaj tylko uderzaj na Zlot. Jak coś będzie transport z Wrocka lub z Rawicza do którego dostaniesz się bez problemu.

A teraz UWAGA ;). Lada chwila wracam w rodzinne strony więc na Zlot być może będę jechał z Lubina ponieważ mam tam zamiar mieszkać :).

Wybiera się ktoś z okolic poznania - wiadomo samemu trochę brak chęci :P

Poznań będzie na pewno reprezentowany w solidnym gronie. Jak coś to PKP do nowego targu i tam albo 30km rowerem do schroniska albo zorganizujemy transport autem.

Kyloziom pytaj ekipę jadącą z Wawy na regionalnym. Na pewno będzie Lookash z ziomkami. Myślę, że stolica będzie w większym gronie.

Miło, że temat się ruszył.

BĘDZIE OGIEŃ :P !

siemano:) ja również ze szczawnicy to pewnie zjawie się na zlocie, jeszcze zależy czy szkoła pozwoli spać na durbaszce czy pare km dalej w domu:) w związku, że jestem jeszcze świeżak to pasuje wbić się w klimat prawdziwych bikerów i może też w schronisku przenocuję;) Są jakieś plany tras?

Hmm, dojazd niby dojazdem, ale ja i moja stritówka + 30 km asfaltem niekoniecznie z górki to troszku niebaódzo. :devil: ktoś z okolic wrocławia będzie śmigał czterokołowcem? jeleń + miejsce rowerowe szuka transportu.

a co, pojadę na zlot. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...