Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Też będę dłużej. Tylko nie wiem, czy przed, czy po. Decyzja zapadnie pod koniec maja. Zależy od tego, ile wiary przybędzie wcześniej, a ile zostanie dłużej. W sumie to chciałbym przyjechać wcześniej. Wyszaleć się, a na ognichu, które pewnie w sobotę będzie najmocniejsze nie żałować piwka :icon_wink:

• 2 tygodnie później...

Hejas Zuchy! :D

Jako ze czas zlotu zbliza sie nieublaganie ;) chcialem sie pochwalic, ze moj rowerek przestal wazyc > niz 13kg :thumbsup:

wyobrazcie sobie! :P ze wiadomka.. koolka byly skladane dawno temu zeby przetrwac TransCarpatie.. i wtedy nie interesowalem sie totalnie waga szpeju (o ja nierozumny ;) te wsio podjazdy).. ale moje dotychczasowe koolka mogace uniesc mamuta wazyly... tadam! 2460g :D czyli tyle co 1/4 roweru Tobo :D

Takowoz zlozylem nowe koleczka.. wciaz odpowiednie dla wagi wlasciciela ;) i powiem jedynie tyle ze NA SERIO JEST ROOZNICA KIEDY TRZA WPRAWIC W RUCH 600G MNIEJ ;) i jest to UST do ktoorego wsadze nie przebijalne potwory ;) (bo na razie w portfelu rosnie mech i jezdze na detce i starych kapciach)

Ok.. zebyscie nie moowili ze gadam farmazony.. jest niedziela.. jutro dyzur.. a alkohol pulsuje ;)

pozdro dla tych co maja kooleczka po 1399g --> U fuc**n cheaters!!! :D

ps. dla tych co chca sprawdzic swoja "noge" --> kooleczka sa do wypozyczenia i zobaczycie jak to jest podjezdzac na takich smokach :P

Dzieki piękne, a mam jeszcze pytanie czy bedzie jakaś zbiórka czy kazdy na włąsną reke dostaje sie na wskazane miejsce??

Generalnie na własną rękę ale większość zbiera się w grupy które z poszczególnych rejonów polski docierają bądź transportem prywatnym lub komunikacją zbiorową.

• 2 tygodnie później...

Zapytam tutaj bo na regionalnym jakos cicho.

Czy ktos zmotoryzowany z Krakowa z wolnym miejscem wybiera sie na zlot we czwartek, wtedy przylatuje i byloby cool sie zalapac na transport :D

Jadę w czwartek, tyle że ze stolycy. Jeżeli więc nie lądujesz o jakiejś nieprzyzwoitej porze, możemy się zgadać.

Wiem o co najmniej 10 osobach które lada chwila pojawią się na liście ale to nadal mało.

Ilość miejsc które posiadamy zarezerwowane na chwile obecną to 64.

Czy są jeszcze osoby na które możemy liczyć, że pojawią się na Zlocie?

Jeżeli macie pomysły w jaki sposób możemy zapełnić schronisko będę wdzięczny za info.

Pozdrawiam!

Marcin

Wiem o co najmniej 10 osobach które lada chwila pojawią się na liście ale to nadal mało.

Ilość miejsc które posiadamy zarezerwowane na chwile obecną to 64.

Czy są jeszcze osoby na które możemy liczyć, że pojawią się na Zlocie?

Pozdrawiam!

Marcin

Ja chcę się wybrać na zlot, pytałem się też znajomego ale on, jeżeli się zdecyduje to raczej w ostatniej chwili.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...