Rulez Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A i jeszcze kombinuję nad bardziej interesującym środkiem transportu Camperem ? A może Autobusem z tymi kolesiami : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No to lokej... Szef byl dzis w dobrym humorze zatem zostaje do wtorku ranka Zawsze to jeden caly dzionek wiecej na smiganko. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Ja chyba tez zawitam na nieco dluzej, zlot, rodzina, jak pogoda dopisze to z tej drugiej opcji postaram sie cos urwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No ja Ciebie prosze 1415chris... Tylko bez takiego angielskiego gadania o pogodzie... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 http://tnij.org/panienkajedlicze Zobaczcie! Ale tak ogólnie to jesteś zdrowy? Lookas a o jakim połączeniu mówisz że jest takie dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Też będę dłużej. Tylko nie wiem, czy przed, czy po. Decyzja zapadnie pod koniec maja. Zależy od tego, ile wiary przybędzie wcześniej, a ile zostanie dłużej. W sumie to chciałbym przyjechać wcześniej. Wyszaleć się, a na ognichu, które pewnie w sobotę będzie najmocniejsze nie żałować piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam Mam pytanie odnosnie tego drugiego zlotu planowanego na 4-6 lub 11-13. Czy to impreza dla wszystkich którzy są zainteresowani takim wypadem na rower ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 28 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Zlot odbędzie się 11-13 czerwiec i data jest sztywna od dłuższego czasu. Zlot jest dla wszystkich. Z twoich rejonów szykuje się spora ekipa więc zapraszamy serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Hejas Zuchy! Jako ze czas zlotu zbliza sie nieublaganie chcialem sie pochwalic, ze moj rowerek przestal wazyc > niz 13kg wyobrazcie sobie! ze wiadomka.. koolka byly skladane dawno temu zeby przetrwac TransCarpatie.. i wtedy nie interesowalem sie totalnie waga szpeju (o ja nierozumny te wsio podjazdy).. ale moje dotychczasowe koolka mogace uniesc mamuta wazyly... tadam! 2460g czyli tyle co 1/4 roweru Tobo Takowoz zlozylem nowe koleczka.. wciaz odpowiednie dla wagi wlasciciela i powiem jedynie tyle ze NA SERIO JEST ROOZNICA KIEDY TRZA WPRAWIC W RUCH 600G MNIEJ i jest to UST do ktoorego wsadze nie przebijalne potwory (bo na razie w portfelu rosnie mech i jezdze na detce i starych kapciach) Ok.. zebyscie nie moowili ze gadam farmazony.. jest niedziela.. jutro dyzur.. a alkohol pulsuje pozdro dla tych co maja kooleczka po 1399g --> U fuc**n cheaters!!! ps. dla tych co chca sprawdzic swoja "noge" --> kooleczka sa do wypozyczenia i zobaczycie jak to jest podjezdzac na takich smokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 No to teraz trudniejsza część upgrade - zrzut sadła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szoppers Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 True true spoczko dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Ja też muszę ...przed zlotem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 taa... a ja muszę przytyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dzieki piękne, a mam jeszcze pytanie czy bedzie jakaś zbiórka czy kazdy na włąsną reke dostaje sie na wskazane miejsce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 to się jeszcze zobaczy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrulek84 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Jak mam jechać pociągiem to poproszę chociaż kogoś kto będzie autem, żeby mój plecak zabrał. 40km wzdłóż rzeki się jedzie ale potem ten podjazd do schroniska jeszcze jest do zrobienia. Bez bagażu może być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Dzieki piękne, a mam jeszcze pytanie czy bedzie jakaś zbiórka czy kazdy na włąsną reke dostaje sie na wskazane miejsce?? Generalnie na własną rękę ale większość zbiera się w grupy które z poszczególnych rejonów polski docierają bądź transportem prywatnym lub komunikacją zbiorową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Zapytam tutaj bo na regionalnym jakos cicho. Czy ktos zmotoryzowany z Krakowa z wolnym miejscem wybiera sie na zlot we czwartek, wtedy przylatuje i byloby cool sie zalapac na transport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OtakarMtb Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 A czy jakies imprezy badz spotkania beda miały miejsce w okolicach Świdnicy w tym roku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 OtakarMtb, pytaj w tym wątku ;] http://www.forumrowerowe.org/topic/20252-widnica/page__st__2360 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Zapytam tutaj bo na regionalnym jakos cicho. Czy ktos zmotoryzowany z Krakowa z wolnym miejscem wybiera sie na zlot we czwartek, wtedy przylatuje i byloby cool sie zalapac na transport Jadę w czwartek, tyle że ze stolycy. Jeżeli więc nie lądujesz o jakiejś nieprzyzwoitej porze, możemy się zgadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wiem o co najmniej 10 osobach które lada chwila pojawią się na liście ale to nadal mało. Ilość miejsc które posiadamy zarezerwowane na chwile obecną to 64. Czy są jeszcze osoby na które możemy liczyć, że pojawią się na Zlocie? Jeżeli macie pomysły w jaki sposób możemy zapełnić schronisko będę wdzięczny za info. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Może jakaś reklama w szkołach/na uczelniach/w pracy ? A nóż widelec trafi się podobny maniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Wiem o co najmniej 10 osobach które lada chwila pojawią się na liście ale to nadal mało. Ilość miejsc które posiadamy zarezerwowane na chwile obecną to 64. Czy są jeszcze osoby na które możemy liczyć, że pojawią się na Zlocie? Pozdrawiam! Marcin Ja chcę się wybrać na zlot, pytałem się też znajomego ale on, jeżeli się zdecyduje to raczej w ostatniej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Panowie na pewno macie ekipy z którymi jeździcie a w śród nich ludzi którzy wzieli by udział w takim Zlocie. Wszelka reklama i kontakty mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.