Rulez Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Zjazdowców nieco było ... podjazdowców zresztą też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Grupa hardkorowcow-cyborgow tez az tak straszna nie byla Zreszta jak ktos bedzie mial kryzys na trasie to cala grupa poczeka nie wazne jaka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ja panowie będę obstawiał tyły Mój Giant waży jakies 15 -16 kg, ale mnie to nie martwi bo rower mam dla przyjemności bujania się po górkach a nie na wyścigi. Koledzy z którymi śmigam maja rowerki za 9 - 12 tysi a zabawa jest równa ( z tą różnicą że mają serwis droższy hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Podkreślmy jeszcze raz to jest zlot a nie wyścig Użytkownicy co droższych egzemplarzy będą co najwyżej podziwiani tylko przez resztę P.S. Teraz mi się przypomniało, mam nadzieję że "znalazca" zeszłorocznej opony z Ibisa pociął ją na pierwszym wyjeździe ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Sel nie pisz o tym, bo odstraszysz...i nie bede mial w czym wybierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A zalatwisz mi ta rame ? Moze byc ta od Dejota jak nie zmienil roweru ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Moze ktos potwierdzic przybycie na RK 2.2 SS w dobrym stanie i ewentualnie na jakis lekkich tublessach, to sie powstrzymam przed zakupami, bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ty to nie zabieraj w ogole roweru, zaoszczedzisz na samolocie, a cos sie znajdzie na miejscu - objasniajac dla tych, ktorzy nie byli - dlatego wlasnie jezdzimy w grupkach, najszybsi jada na rowerach i na szczycie czekaja na piechurow, dla ktorych juz zabraklo maszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A tak już na serio miejmy nadzieje że podobnego incydentu z oponami już nie będzie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 A zalatwisz mi ta rame ? Moze byc ta od Dejota jak nie zmienil roweru ^^ Zmienił Ale może byłbyś Scottem ranomem zainterere ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 13 Marca 2010 Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Jak go zostawisz na korytarzu to przygarne ;P A tak na serio zależy ile waszmość by sobie zażyczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Trochę offtop się zrobił ale za 2.6 oddam z pompką i 2 rodzajami haków tylnego koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Spanie, zerowanie, jazda, jazda, jazda, prysznic, zerowanie, ognisko, ciszanocnazaklocanadziekiemotwieranychbutelek, spanie, zerowanie, jazda, jazda, jazda, prysznic, zerowanie, loteria, ognisko, powtorka z ciszynocnej. A w miedzyczasie Czas Wolny Na Interakcje i Socjalizowaniesie Trasy wygladaja tak jak je zaplanuja przewodnicy... Tak z grubsza ofkors... Szacunek... I. Ej, no nie przeginaj już z tą ilością pryszniców. Toż to cały zapach Macho zejdzie po takich wybrykach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ej, no nie przeginaj już z tą ilością pryszniców. Toż to cały zapach Macho zejdzie po takich wybrykach napisał, Ten co niby pod prysznic nie chodził!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Klaniam, Janislaw to Twardziel. Chodzic chodzil, ale wody nie odkrecal. Takie to meskie i jakie ekologiczne Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Oblukałem dziś jeszcze raz miejscówkę zlotu i nie mogę się doczekać :D Ide na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja mam zgoła inne pytanko: Przyjeżdża ktoś kilka dni przed zlotem (albo kilka dni zostaje po nim)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ivan pewnie zostanie, ja też byym chciał, mam nadzieję, że się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ja się modle zęby ktoś cisną koleją na zlot z mazowieckiego albo lubelskiego bo samemu nie widzi mi sie jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja mam zgoła inne pytanko: Przyjeżdża ktoś kilka dni przed zlotem (albo kilka dni zostaje po nim)? Ja mam coś takiego w planach, tyle że czy przed czy po to się jeszcze okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ja chce albo wcześniej zawitać albo później wyjechać , na 90% będę jechał ciufcią z wawy - jest bardzo dobre połączenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Jak dużo osób się zbierze to afterek będzie można zrobić w tydzień po zlocie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Klaniam, Ja tez poszedlem za sugestia Lookasa i poszedlem na rower. Traska bylejaka, bo bylejaka ale zawsze lepsza od zadnej No i sie natchnalem tym wiesiennym powietrzem i poczynilem pewne czyny. Bilet zaklepany, zatem bede ladowal na bliskim perymetrze - Rytro - w srode 9 czerwca wieczorem. Zakosami przez gorki na Durbaszke powinienem przed polnoca dotrzec. Od czwarteczku rana jestem otwarty na wszelkie propozycje pedalarskie Zostaje na pewno do rana poniedzialku 14 czerwca a jak sie uda wyzebrac jeden dzien wiecej wolnego to do wtorku. Z kwietniowych przeszpiegow z mojej strony niestety nic nie wyjdzie gdyz moj Bracki postanowli uczynic sobie krzywde i sie ozenic. Niestety na dwa urlopy w kwietniu nie mam co liczyc Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Też miałem od razu takie skojarzenia Cóż mi te liście naprawdę nie podchodzą.. nie wiem jakiegos grunge brusha może użyj ;P Powiedzmy, że chodziło o taki powiew liści za rowerem Dzięki za opinie, coś jeszcze w wolnym czasie wykombinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 14 Marca 2010 Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Klaniam, Janislaw to Twardziel. Chodzic chodzil, ale wody nie odkrecal. Takie to meskie i jakie ekologiczne Szacunek... I. Nie no, w sobotę odkręciłem. Przepisowo raz w tygodniu należy się trochę ochlapać Co do przed i po - ja planuję zostać do wtorku, bo na sam weekend jak rok temu to tak ciut mało. A i jeszcze kombinuję nad bardziej interesującym środkiem transportu, ale to wyjdzie w praniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.