Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czytałem wątek przez jakiś czas, ale nie mam możliwości przejrzenia 29 stron z postami, patrzę na pierwszy post, widze że były 3 propozycje itd. itd.

Czy organizator mogłby zrobić przyklejony zamknięty wątek z finalnymi informacjami dotyczącymi daty, ceny, lokacji i liczbie pozostałych miejsc(aktualizowanej). Jako ze na tym forum nie jestem stałym gościem i nie znam nikogo chciałbym zorganizować ekipę z rodzimego forum aby poczuć się trochę pewniej.

EDIT SLEPY JESTEM, FAKTYCZNIE JEST, DZIĘKI

EDIT2 widzę że mnie nie będzie bo mam sesję w tym terminie

• Mod Team

Sesja trwa uczyc się trzeba. Matematyka dyskretna, Analiza II, Programowanie obiektowe, Architektura komputerów i sieci.

Bollocks...

Juz widze tych studentow co to zakuwaja dzielnie w sobote i niedziele. Jesli nie robia studiow zaocznie to dla mnie taka wymowka o sesji i koniecznosci dziobania to poprostu pitoliciehipolicie... Jakbym sam nie byl studentem...

Szacunek...

I.

na poprzednim zlocie byłem mimo sesji [studia dzienne]; na II zlocie o ile los pozwoli też się pojawię pomimo sesji [studia zaoczne]

wszystko da się pogodzić, a terminów na zaliczenia jest co najmniej "n", także proszę nie pierdzielić farmazonów, tylko słać przelewy i przybywać - studia nie zajęc nie uciekną :D

• Mod Team

Studia, srudia.

Weźcie się ożeńcie i wtedy spróbujcie przyjechać ... ;)

No sprobowalem, udalo sie. I zyje, i znowu przyjade :)

Wszelkie wymowki sa tylko przykrywka do tego ze tak faktycznie to nie zalezy... Jak zalezy to czlowiek na uszach stanie a sie zorganizuje. Nie takie giganty juz ludzie odwalali...

Szacunek...

I.

• Mod Team

Spanie, zerowanie, jazda, jazda, jazda, prysznic, zerowanie, ognisko, ciszanocnazaklocanadziekiemotwieranychbutelek, spanie, zerowanie, jazda, jazda, jazda, prysznic, zerowanie, loteria, ognisko, powtorka z ciszynocnej.

A w miedzyczasie Czas Wolny Na Interakcje i Socjalizowaniesie :wub:

Trasy wygladaja tak jak je zaplanuja przewodnicy...

Tak z grubsza ofkors...

Szacunek...

I.

No ale chodziło mi o to czy będą trudne i czy będziemy po nich jeździć szybko :thumbsup: bo generalnie w tym sezonie nie mam co liczyć na upgrade'a roweru (szosę doprowadzić do porządku trzeba...) i nie wiem czy z tym moim chyba ponad 13,5kg nie zostanę ostro z tyłu :wub:

• Mod Team

No ale chodziło mi o to czy będą trudne i czy będziemy po nich jeździć szybko :D bo generalnie w tym sezonie nie mam co liczyć na upgrade'a roweru (szosę doprowadzić do porządku trzeba...) i nie wiem czy z tym moim chyba ponad 13,5kg nie zostanę ostro z tyłu :thumbsup:

Kolego! To jest Zlot a nie wyscig... Poza tym moj Pryszcz aktualnie pokazuje na skali 14.3kg i na pewno nie bedzie najciezsza machina na Zlocie. :wub:

Szacunek...

I.

No sprobowalem, udalo sie. I zyje, i znowu przyjade :P

Wszelkie wymowki sa tylko przykrywka do tego ze tak faktycznie to nie zalezy... Jak zalezy to czlowiek na uszach stanie a sie zorganizuje. Nie takie giganty juz ludzie odwalali...

Szacunek...

I.

Noo, ale u mnie akurat chodziło o prztyczek w nos jęczących. Mnie tam żadna żona nie pokona, nawet własna i EOT :D.

• Mod Team

... i tacy byli, i tez pewnie sie pojawia na Zlocie w tym roku.

I dlatego dzielimy sie na grupy aby cyborgi niepotrzebnie nie stygly na szczycie podjazdow a ludziki z kondycja rekreacyjna nie musieli wozic ze soba defibrylatora i strzykawy z adrenalina do strzalu w serducho :D

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...