Sel Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Wszystko fajnie tylko w koszulkowo bodajże czyli tam gdzie zamawialiśmy jest takie zastrzeżenie że mogą być maksymalnie 3 kolory - ale nie pamietam dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
insideee Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 No to byłyby 3 kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Hmm w sumie Nie wiem jak ja licze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam, Czytałem wątek przez jakiś czas, ale nie mam możliwości przejrzenia 29 stron z postami, patrzę na pierwszy post, widze że były 3 propozycje itd. itd. Czy organizator mogłby zrobić przyklejony zamknięty wątek z finalnymi informacjami dotyczącymi daty, ceny, lokacji i liczbie pozostałych miejsc(aktualizowanej). Jako ze na tym forum nie jestem stałym gościem i nie znam nikogo chciałbym zorganizować ekipę z rodzimego forum aby poczuć się trochę pewniej. EDIT SLEPY JESTEM, FAKTYCZNIE JEST, DZIĘKI EDIT2 widzę że mnie nie będzie bo mam sesję w tym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Sesja nie zając nie ucieknie. Jak będziesz pozytywnie naładowany po zlocie łatwiej będzie zdać w poprawce . A ekipe tak czy inaczej mozesz zebrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Co wy macie egzaminy w weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Sesja trwa uczyc się trzeba. Matematyka dyskretna, Analiza II, Programowanie obiektowe, Architektura komputerów i sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Sesja trwa uczyc się trzeba. Matematyka dyskretna, Analiza II, Programowanie obiektowe, Architektura komputerów i sieci. Bollocks... Juz widze tych studentow co to zakuwaja dzielnie w sobote i niedziele. Jesli nie robia studiow zaocznie to dla mnie taka wymowka o sesji i koniecznosci dziobania to poprostu pitoliciehipolicie... Jakbym sam nie byl studentem... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Panie Ivan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Panie Ivan jakbym obecnie sam nie był studentem ;P A na zlocie tak czy siak będę ! Są terminy 0, pierwszy, powtórkowy więc o co chodzi ? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 na poprzednim zlocie byłem mimo sesji [studia dzienne]; na II zlocie o ile los pozwoli też się pojawię pomimo sesji [studia zaoczne] wszystko da się pogodzić, a terminów na zaliczenia jest co najmniej "n", także proszę nie pierdzielić farmazonów, tylko słać przelewy i przybywać - studia nie zajęc nie uciekną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Studia, srudia. Weźcie się ożeńcie i wtedy spróbujcie przyjechać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Sol ja się ożeniłem, na tydzień przed I Zlotem straciłem prace, a Żonka była na początku 8 miesiąca w ciąży. Mimo to mnie wypchała na Zlot żebym jechał. Ktoś ma jakąś wymówkę z sesją, niech mnie przebije ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Emm, jakoś tak nigdy do końca nie rozumiałem ocb w tym powiedzeniu, że wyjątki potwierdzają zasadę. Teraz już wszystko wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Prezesie Ciebie po prostu nie mogło zabraknąć ^^ Rodzina byłaby niepełna tj. ta zlotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Studia, srudia. Weźcie się ożeńcie i wtedy spróbujcie przyjechać ... No sprobowalem, udalo sie. I zyje, i znowu przyjade Wszelkie wymowki sa tylko przykrywka do tego ze tak faktycznie to nie zalezy... Jak zalezy to czlowiek na uszach stanie a sie zorganizuje. Nie takie giganty juz ludzie odwalali... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Hmmm, studia juz dawno temu skonczone, ozeniony, dziecko...... ...kurde juz wiem..... nie mam w co rower spakowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervan Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Tak w ogóle to ja mam pytanko, jak wygląda plan takiego zlotu? To po pierwsze, a po drugie, jak wyglądają te wszystkie trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Spanie, zerowanie, jazda, jazda, jazda, prysznic, zerowanie, ognisko, ciszanocnazaklocanadziekiemotwieranychbutelek, spanie, zerowanie, jazda, jazda, jazda, prysznic, zerowanie, loteria, ognisko, powtorka z ciszynocnej. A w miedzyczasie Czas Wolny Na Interakcje i Socjalizowaniesie Trasy wygladaja tak jak je zaplanuja przewodnicy... Tak z grubsza ofkors... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervan Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No ale chodziło mi o to czy będą trudne i czy będziemy po nich jeździć szybko bo generalnie w tym sezonie nie mam co liczyć na upgrade'a roweru (szosę doprowadzić do porządku trzeba...) i nie wiem czy z tym moim chyba ponad 13,5kg nie zostanę ostro z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Dervan 13,5kg to zaledwie 50% wagi bikea który miała Kubusiowa. Co prawda ona dostała za to nagrodę hardkora Zlotu ale Ty już się nie załapiesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No ale chodziło mi o to czy będą trudne i czy będziemy po nich jeździć szybko bo generalnie w tym sezonie nie mam co liczyć na upgrade'a roweru (szosę doprowadzić do porządku trzeba...) i nie wiem czy z tym moim chyba ponad 13,5kg nie zostanę ostro z tyłu Kolego! To jest Zlot a nie wyscig... Poza tym moj Pryszcz aktualnie pokazuje na skali 14.3kg i na pewno nie bedzie najciezsza machina na Zlocie. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 No sprobowalem, udalo sie. I zyje, i znowu przyjade Wszelkie wymowki sa tylko przykrywka do tego ze tak faktycznie to nie zalezy... Jak zalezy to czlowiek na uszach stanie a sie zorganizuje. Nie takie giganty juz ludzie odwalali... Szacunek... I. Noo, ale u mnie akurat chodziło o prztyczek w nos jęczących. Mnie tam żadna żona nie pokona, nawet własna i EOT . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dervan Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Ahh, to spoko ;P No ja wiem? NIektórzy lubią sobie dla rozrywki pojeździć 40km/h pod górkę pewnie ;P Jak znajdę jakiegoś znajomego to się wybiorę może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 ... i tacy byli, i tez pewnie sie pojawia na Zlocie w tym roku. I dlatego dzielimy sie na grupy aby cyborgi niepotrzebnie nie stygly na szczycie podjazdow a ludziki z kondycja rekreacyjna nie musieli wozic ze soba defibrylatora i strzykawy z adrenalina do strzalu w serducho Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.