Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Jestem tylko ciekaw jeśli będą te same koszulki czy ktoś w tym roku weźmie XXXL (bo ta chyba była największa?) - śmiechu miałem co nie miara jak zobaczyłem ją ;P Pudzian by w niej pływał...

To ja dla brata chwyciłem i to było 7XL :laugh:

Koszulki Patryke fajne są ale czy nie za bardzo cukierkowe ... ?

Insidee ja Cie przepraszam ale nie chce żeby ktoś dobrał nam się za propagowanie treści lub znaków które mogą być traktowane jako propagowanie sekt. Możemy sobie robić uśmieszki ale są ludzie którzy to mogą źle odebrać.

Twoj projekt usuwam.

Pozdrawiam!

Marcin

Witam wszystkich :) Jako, że II zlot forum będzie bardzo blisko mnie bo mieszkam w Rytrze :) (praktycznie za górą) więc muszę się pojawić :wub: , ale jeżeli już to tylko na jeden dzień (sobota), ewentualnie w piątek się pokaże ale nie wiadomo jak wyjdzie z czasem. Zapisałbym się na cały zlot, ale nie wiem jak będzie z czasem, bo w tym roku obrona licencjata. Nie wiadomo też jak z egzaminami, oraz zaliczeniami(studenci mnie zrozumieją :) ). 11-13 wypada w 1 tygodniu sesji więc wszystko powinno być zaliczone, ale jeszcze pozostają egzaminy. Jeżeli egzamin będę miał 14 czy 15 to nie ma szans nawet myśleć o zlocie :P:D:P :P .W tym roku mają być 2 więc może jakoś się to rozłoży w czasie pomyślnie dla mnie :) . Widzę że na razie jest 19 os więc miejsce jest. Zobaczę jak to wygląda na uczelni i będziemy myśleć. Ale zobaczyć was 1 dzień to też miłe doświadczenie :) . A i jeszcze muszę popracować nad formą :D .

studenci cie nie zrozumieja, bo albo sie uczy, albo idzie na rekonesans, a nie zabiera do roboty 2dni przed :P poza tym sesja jest dluga...a ewenementu z egzaminami nigdy nie ogarne, ot sobie zaliczenie jak ok 20 innych w sesji

innymi slowy zlot>sesja

• Mod Team

Hmmm... To moze obok Oficjalnej Grzecznej Koszulki zrobicby takze Andergrandowa, Nie-Grzeczna?

Jakies Blotne Komando czy insza Kawaleria Szatyna :thumbsup: ?

Kto ze mna? :icon_mrgreen:

Ja niestety mam dwie lewe irenki do obrobki fot, jotpegow i podobnego szmelcu. Ale Zdoli i Potrafiacy sie juz nie raz objawili na tym Forum.

Mozemy sie przeniesc na PRV aby nie burzyc Oficjalnie Politycznie Poprawnej Linii Administracji :icon_wink:

Szacunek...

I.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...