Janisław Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wprawdzie z pomorza, ale przez Crack-off będę przejeżdżał z bagażnikiem na dachu. Na razie 2 miejsca mam jeszcze wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Wprawdzie z pomorza, ale przez Crack-off będę przejeżdżał z bagażnikiem na dachu. Na razie 2 miejsca mam jeszcze wolne No to umówmy się że jedno, ja się pisze na podróż Przyjmiesz skromnego rowerzystę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Ja bagażnik mam na 4 rowery, ale delikatny i biorę tylko rowery l-b. Fulle <10kg, HT < 9kg A tak btw to rzeczywiście dyskusje o dojeździe można przenieść na fora regionalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Moja podstawa waży 10,5 ale odchudzanie, dopiero przed nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 25 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 D;aczego mnie nie ma na liscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Lutego 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Bo byłem w pracy Dziś rano doszedł przelew ok 10- już jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaDymek Napisano 26 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Cześć Lookas 46 . Już zaczynałem sie martwic Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Przygotowałem taką moją wersję koszulki zlotowej, jakieś pomysły, zastrzeżenia zawsze mile widziane Biała: http://img72.imageshack.us/img72/4759/koszulkawhite.png Czarna: http://img42.imageshack.us/img42/7053/koszulkablack.png P.s. MarcinGoluch coś nie można do Ciebie wysłać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Patryke dobre, naprawde dobre ! ! ! Nie wiem tylko czy do wykonania te drobne listki. Ale mi się naprawde podoba. Aaaaaaaaa kto mi zaśmiecił skrzynke , już można pisać mam wolne miejsce. Miło, że podziemie działa . Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Kto to wpadł na pomysł z Dubraszką ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Samą Durbaszkę wynalazł Marcin, ja zapodałem Jaworki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 No nie przypisujcie mi Durbaszki, mi też ktoś ją podsunął ale zabijcie nie pamiętam. Grind czy z lokalem cosik jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 No nie przypisujcie mi Durbaszki, mi też ktoś ją podsunął ale zabijcie nie pamiętam. Grind czy z lokalem cosik jest nie tak? Źle nie jest tylko wydaje mi się że te Jaworki są wygodniej usytuowane i łatwiej tam dojechać pkp/pks i atrakcyjne tereny http://digart.img.digart.pl/data/img/vol4/62/42/download/2148602.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Nie chwaląc się to byłem JA. A co do Jaworek, według mnie lepiej, jak podczas zlotu zatrzymamy się w górach, w końcu to bardziej pasuje do MTB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucios92 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 ja bym sie pisał na koszulke jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 atrakcyjne tereny http://digart.img.digart.pl/data/img/vol4/62/42/download/2148602.jpg hehe... Atrakcyjne tereny to tam chyba wszedzie sa dookola. Licze na projekt koszulki by Sel. Po zeszlorocznych wyczynach to moj faworyt-projektant Dzis zrobilem sobie male-blotne-powitanie wiosny i znowu cisnienie skacze Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Patryke dobre, naprawde dobre ! ! ! Nie wiem tylko czy do wykonania te drobne listki. Ale mi się naprawde podoba. Aaaaaaaaa kto mi zaśmiecił skrzynke , już można pisać mam wolne miejsce. Miło, że podziemie działa . Pozdrawiam! Marcin Dzięki W sumie też tak zastanawiałem się z tymi małymi listkami... Trzeba będzie się ich zapytać jak byłoby z wykonaniem tego. Trochę poprawek zawsze można narzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Jestem tylko ciekaw jeśli będą te same koszulki czy ktoś w tym roku weźmie XXXL (bo ta chyba była największa?) - śmiechu miałem co nie miara jak zobaczyłem ją ;P Pudzian by w niej pływał także uprzedzam tych co nie wiedzą - numeracja koszulek może być kopnięta i rozmiary radzę oceniać po wymiarach tj. szerokości i długości Dzisiaj oficjalnie rozpoczynam robienie projektu koszulki ! ^^ Podoba wam się coś w stylu: http://img28.imageshack.us/img28/2128/koszulkab.jpg Totalnie brak weny dzisiaj, nie patrzcie na brak napisów/niedociągnięcia - ot taki szkic po prostu No i pytanie czy taka koszulka byłaby wykonalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 hmm na taką koszulkę to może i ja bym się skusił ale zdecydowanie w wersji black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ta wersja black, tył jest idealny ale na przodzie hmmm... ciut za pusto jak na mój gust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 http://img28.imageshack.us/img28/2128/koszulkab.jpg Krok we wlasciwym kierunku. FS Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ta koszulka dyskryminuje posiadaczy HT, sprawa oprze się o Strasburg ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sel Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A może coś takiego wolicie: http://img59.imageshack.us/img59/6910/koszulka2.jpg Oczywiście powstaną wersje białe jak i czarne tak jak w tamtym roku, na przodzie myślę żeby dać znaczek FR - kwadrat z owalnymi narożnikami a w środku FR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 ta poprzednia 100 razy lepsza , ta wygląda jak by miała tylko taką dziwną nalepę z rowerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 no jak na brak weny to niezle, tylko ja was wszystkich prosze...w tym roku bez kokonu na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.