Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie miałem to zrobić dawno temu, ale wyleciało mi z głowy. Przelew dokonany. :icon_wink: Mój projekt praktycznie zakończony na ten sezon :) muszę tylko dorwać gdzieś upatrzoną kierownicę.. i będzie od razu lepiej :D

• Root Admin

cholera, czekałem na nowy plan, miałem nadzieję, że na ostatnim roku odpuszczą nam, jak zawsze i już w maju będę wolny... a tu kicha... do 21 czerwca musze kiblować :P może na 3. uda mi się wpaść :D. W każdym razie powodzenia!

• 2 tygodnie później...

No i dałem radę ogarnąć całe 26 stronek :) I sianko już przelane. Już nie mogę się doczekać!!! Jak widzę szykuje się świetna atmosfera. Tylko jak z tym piwkiem... Następny dzień to też szkoda by zmarnować ;] Po pierwszym ssanie się załączy i nic nie wyszło . A co tam. Zaszyję się i problem z głowy :)

ivan daj ludziom czasu, proporcjonalnie ze zbliżającym się zlotem ilość stron tego tematu będzie rosła, tak samo jak lista zapisanych bikerów gwarantuje :)Ktoś z jadących myślał nad przedłużeniem swojego pobytu?by the way tez sie szykuje na zlot.

Spokojnie Panie i Panowie! Mamy 64miejsca zaklepane i zapełnimy je po brzegi. Jak trzeba będzie załatwi się więcej miejsc.

Lada chwila będzie info o możliwości wykupienia posiłków.

Wiem, że kilka osób z ubiegłorocznej ekipy odpadło z forum lub bywają tu znacznie rzadziej. Ale jest też spore grono "młodych" użytkowników.

Ahia i jadąc z kierunku wrocka lub poznania mam w aucie(lecimy kombiakiem) jeszcze dwa wolne miejsca. Chętnych zapraszam ale warunkiem wpisania się na listę transportową jest już obecność na liście zlotowej.

W razie pytań wiecie jak mnie znaleźć <_<.

Pozdrawiam!

Marcin

Spokojnie Panie i Panowie! Mamy 64miejsca zaklepane i zapełnimy je po brzegi. Jak trzeba będzie załatwi się więcej miejsc.

Lada chwila będzie info o możliwości wykupienia posiłków.

Wiem, że kilka osób z ubiegłorocznej ekipy odpadło z forum lub bywają tu znacznie rzadziej. Ale jest też spore grono "młodych" użytkowników.

Ahia i jadąc z kierunku wrocka lub poznania mam w aucie(lecimy kombiakiem) jeszcze dwa wolne miejsca. Chętnych zapraszam ale warunkiem wpisania się na listę transportową jest już obecność na liście zlotowej.

W razie pytań wiecie jak mnie znaleźć :confused:.

Pozdrawiam!

Marcin

Rozumiem, że muszę uściślić :) Jestem już na liście. Piotrulek84=Piotr K. Pisałem do Lookasa i miał poprawić tyle, że zapomniał chyba :) Ale to moje gapiostwo. To jak, jest szansa wskoczyć do bagażnika? :]]]

Witam wszystkich. Od niedawna jestem na forum. Czy istnieje szansa na zapisanie sie na II zlot? Bo jak sie doczytałem jest po terminie?

Pozdrawiam

Jak koledzy napisali wcześniej liczy się kolejność wpłacania sianka. A na liście zlotowej jest dopiero kilkanaście osób. Czyli miejsca pod dostatkiem

No ja własnie rowniez myslalem ze po zawodach, ale wlasnie zrobilem przelew i chyba 19 ty na liscie jestem :)

dzieki dla wojtekkrakow :P

a tak a'propos to autkiem bym sie wybral na imprezke z kolem na dachu. Moge pozbierac slask czy malopolske :)

łoo tak mało osób się zapisało? przez to myślałem że jest nie aktualizowane... no i coś słabo widzę podróż z ludźmi z krk ;)

Ja będę dymał z Krakowa. Tyle że zamierzam jechać PKP, wysiąść wcześniej i do schroniska przejechać pasmem górskim, ewentualnie jak nie starczy dnia/sił to wskoczyć na asfalt i resztę dokręcić po szosie.

Pozdrawiam

Ja osobiście postaram się zorganizować paru kumpli, ale jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek spekulacje, w każdym razie ekipa Krakowska musi się zastanowić czy jedziemy PKP z wysiadką w Nowym Targu i zwiedzamy pobliskie pagórki po drodze, czy jedziemy Blachosmrodami do Szczawnicy.

Panowie jak lista będzie się kończyła to na pewno wszystkich o tym poinformujemy. Na chwile obecną możecie wpłacać na spokoju bo miejsc ci u nas dostatek.

Jeśli chodzi o mój pojazd to już niestety po ptakach, wszystko zajęte.

Proponuje żeby osoby z pojazdem zbierały ekipy na forach regionalnych w ktorych umieszczałem wątek zlotowy.

Pozdrawiam!

Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...