Skocz do zawartości

[ZLOT] II Ogólnokrajowy międzynarodowy ZLOT Forumrowerowe.org

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

taaa a jak rok temu miałem biedną 0,5 i nie mogłem nikogo znaleźć chętnego do pomocy aż w końcu się Zgud "zlitował" i pomógł ;)

Napisano

taaa a jak rok temu miałem biedną 0,5 i nie mogłem nikogo znaleźć chętnego do pomocy aż w końcu się Zgud "zlitował" i pomógł :)

Hej! to gdzie ja wtedy bylem???? :)

Napisano

Hej! to gdzie ja wtedy bylem???? :)

w innym miejscu niż pan Tadeusz :)

w tym roku można nadrobić, Got3n ponoć szykuje coś nowego :)

Napisano

Słuchać ekipa bo dwa razy nie będziemy powtarzali ;) ;).

Na chwile obecną z racji chłodnego przyjęcia ilość miejsc w schronisku ograniczamy do 60głów.

W każdej chwili jak entuzjazm wzrośnie możemy ilość pogłowia zwiększyć do 86 o ile Boss schroniska nie odstąpi tych miejsc innej ekipie.

Pozdrowienia z rawickiego więzienia :)

Marcin

Napisano

Cholera moja pamięć płata figle. Dotychczas byłem przekonany, że wypadek w grupie turystycznej odniósł kolega z trzebnicy. Dzisiaj zostałem wyprowadzony z błędu.

Czy ktoś kojarzy pod jakim nickiem kryje się "lotnik" z grupy turystycznej?

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

Biorac pod uwage ekhem... srednio entuzjastyczne przyjecie oplaty przedzlotowej o ogolnie "letni" klimat pogwarek nie dziwie sie ze sprawa nie istnieje nazrazie...

Szacunek...

I.

Napisano

W ubiegłym roku z koszulkami wystartowaliśmy bardzo wcześnie i mówiąc językiem ustawodawców "projekt leżał w zamrażalce".

Na wykonanie koszulek potrzebujemy 2tyg. Na projekt i rozpatrzenie szacuje, że max kolejne dwa.

Nasz nadworny grafik SEL ma temat już podany. Jeżeli są chętni do przedstawienia swoich projektów zapraszam do przesłania ich do mnie lub do Lookasa i puscimy ankiete taka jak w ubiegłym roku.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Dzięki za odpowiedź.

Właśnie tak się zastanawiałem dlaczego tak cicho jest na forum na ten temat, faktycznie rok temu było o tym dużo wcześniej. Dobrze, że tak czy tak będą - nie zważając na ilość osób. Zawsze jest z takiej koszulki dobra pamiątka.

Myślę, że może się wydłubie jakiś projekt.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja oczywiście o koszulkach pamiętam jednak trochę zajęty teraz jestem :blink: Jeszcze chcę wystartować w konkursie na logotyp pewnej szkoły bo dość sowita nagroda tam jest a później zabieram się za koszulki.

Napisano

No dobra ludziska co jest grane czy to naprawdę wszyscy chętni?

Wiem o kilku ukrytych osobach które zapiszą się w kwietniu ale to nadal mało.

Jeżeli macie jakies propozycje żeby zachęcić do odwiedzenia II Zlotu i uatrakcyjnić jego oprawę będziemy wdzięczni za info.

Zlot się na 100% odbędzie, od Was tylko zależy jak liczne będzie grono i czy pomyślimy nad Zlotem 2011.

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Ja będę na 99% , walczę z wolnym terminem, wyjaśni się na dniach. :)

Co do formy promocji to może umieszczę info na swoim blogu Bikestats, to chyba nie będzie zbrodnia jak w kolejnym wpisie dam info o zlocie.

Napisano

Zlot celów ma kilka a jeden z nich to rozpropagowanie forumrowerowe.org. Użytkownicy już fr.org znają więc mile widziane osoby spoza forum.

Wojtku a możesz sobie nawet baner na największym Krakowskim rondzie postawić :P:) :)!

Pozdrawiam!

Marcin

Napisano

Mnie bez przerwy z zapisaniem się hamują sprawy finansowe. No, i najpierw muszę mieć złożony do końca rower. Wtedy można myśleć... Ajjj... dziwnie się te losy toczą

Napisano

Pisał bym się :P ale ostrzegam że bardzo lubię tymbarki :P Po za tym, maszynka już powoli wygląda jak rower :) pewnie uda mi się wyrobić. Ale kto tam wie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...