got3n Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 taaa a jak rok temu miałem biedną 0,5 i nie mogłem nikogo znaleźć chętnego do pomocy aż w końcu się Zgud "zlitował" i pomógł
Szoppers Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 taaa a jak rok temu miałem biedną 0,5 i nie mogłem nikogo znaleźć chętnego do pomocy aż w końcu się Zgud "zlitował" i pomógł Hej! to gdzie ja wtedy bylem????
zgud Napisano 7 Stycznia 2010 Napisano 7 Stycznia 2010 Hej! to gdzie ja wtedy bylem???? w innym miejscu niż pan Tadeusz w tym roku można nadrobić, Got3n ponoć szykuje coś nowego
Mod Team Lookas 46 Napisano 14 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 14 Stycznia 2010 Uwaga na dzień dzisiejszy ilość miejsc na zlocie jest ograniczona do 60 !!!
MarcinGoluch Napisano 14 Stycznia 2010 Autor Napisano 14 Stycznia 2010 Słuchać ekipa bo dwa razy nie będziemy powtarzali ;). Na chwile obecną z racji chłodnego przyjęcia ilość miejsc w schronisku ograniczamy do 60głów. W każdej chwili jak entuzjazm wzrośnie możemy ilość pogłowia zwiększyć do 86 o ile Boss schroniska nie odstąpi tych miejsc innej ekipie. Pozdrowienia z rawickiego więzienia Marcin
MarcinGoluch Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Napisano 18 Stycznia 2010 Cholera moja pamięć płata figle. Dotychczas byłem przekonany, że wypadek w grupie turystycznej odniósł kolega z trzebnicy. Dzisiaj zostałem wyprowadzony z błędu. Czy ktoś kojarzy pod jakim nickiem kryje się "lotnik" z grupy turystycznej?
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 18 Stycznia 2010 Klaniam, To jest jakis ponury zart czy faktycznie ktos Cie szarpie formalnie i sadowo Prezesie? Szacunek... I.
MarcinGoluch Napisano 18 Stycznia 2010 Autor Napisano 18 Stycznia 2010 nie Ivanie, nikt mnie nie szarpie. Po prostu chłopaki z ekipy "lotnika" pracowali w firmie z mojej branży czyli obróbka metali więc szukam do nich kontaktu . Pozdrawiam! Marcin
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 18 Stycznia 2010 uuUUUUUUuuuUuUfff-ooo... A juz myslalem ze Hameryka dotarla do Kraju-Raju... Szacunek... I.
agenciara Napisano 20 Stycznia 2010 Napisano 20 Stycznia 2010 o rajusiu, dlaczego ja myślałam że do 15 stycznia zamknięta jest lista osób na zlot
freediver Napisano 20 Stycznia 2010 Napisano 20 Stycznia 2010 miejscówka jest blisko granicy, to tez podejzewam będą wycieczki do naszych sąsiadów o ile przejscie będzie w miare blisko
Patryke Napisano 21 Stycznia 2010 Napisano 21 Stycznia 2010 Jak wygląda sprawa koszulek zlotowych? Są w ogóle planowane na tą edycję?
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Stycznia 2010 Mod Team Napisano 21 Stycznia 2010 Klaniam, Biorac pod uwage ekhem... srednio entuzjastyczne przyjecie oplaty przedzlotowej o ogolnie "letni" klimat pogwarek nie dziwie sie ze sprawa nie istnieje nazrazie... Szacunek... I.
MarcinGoluch Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Napisano 22 Stycznia 2010 W ubiegłym roku z koszulkami wystartowaliśmy bardzo wcześnie i mówiąc językiem ustawodawców "projekt leżał w zamrażalce". Na wykonanie koszulek potrzebujemy 2tyg. Na projekt i rozpatrzenie szacuje, że max kolejne dwa. Nasz nadworny grafik SEL ma temat już podany. Jeżeli są chętni do przedstawienia swoich projektów zapraszam do przesłania ich do mnie lub do Lookasa i puscimy ankiete taka jak w ubiegłym roku. Pozdrawiam! Marcin
Patryke Napisano 22 Stycznia 2010 Napisano 22 Stycznia 2010 Dzięki za odpowiedź. Właśnie tak się zastanawiałem dlaczego tak cicho jest na forum na ten temat, faktycznie rok temu było o tym dużo wcześniej. Dobrze, że tak czy tak będą - nie zważając na ilość osób. Zawsze jest z takiej koszulki dobra pamiątka. Myślę, że może się wydłubie jakiś projekt.
Sel Napisano 5 Lutego 2010 Napisano 5 Lutego 2010 Ja oczywiście o koszulkach pamiętam jednak trochę zajęty teraz jestem Jeszcze chcę wystartować w konkursie na logotyp pewnej szkoły bo dość sowita nagroda tam jest a później zabieram się za koszulki.
MarcinGoluch Napisano 9 Lutego 2010 Autor Napisano 9 Lutego 2010 No dobra ludziska co jest grane czy to naprawdę wszyscy chętni? Wiem o kilku ukrytych osobach które zapiszą się w kwietniu ale to nadal mało. Jeżeli macie jakies propozycje żeby zachęcić do odwiedzenia II Zlotu i uatrakcyjnić jego oprawę będziemy wdzięczni za info. Zlot się na 100% odbędzie, od Was tylko zależy jak liczne będzie grono i czy pomyślimy nad Zlotem 2011. Pozdrawiam! Marcin
premier2 Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Hm, ja się pewnie zapiszę i pojadę, ale jeszcze zwlekam z z ostateczną deklaracja . Więcej będę wiedział w kwietniu...
wojtekkrakow Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Ja będę na 99% , walczę z wolnym terminem, wyjaśni się na dniach. Co do formy promocji to może umieszczę info na swoim blogu Bikestats, to chyba nie będzie zbrodnia jak w kolejnym wpisie dam info o zlocie.
MarcinGoluch Napisano 9 Lutego 2010 Autor Napisano 9 Lutego 2010 Zlot celów ma kilka a jeden z nich to rozpropagowanie forumrowerowe.org. Użytkownicy już fr.org znają więc mile widziane osoby spoza forum. Wojtku a możesz sobie nawet baner na największym Krakowskim rondzie postawić :)! Pozdrawiam! Marcin
Robert Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Mnie bez przerwy z zapisaniem się hamują sprawy finansowe. No, i najpierw muszę mieć złożony do końca rower. Wtedy można myśleć... Ajjj... dziwnie się te losy toczą
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Lutego 2010 Mod Team Napisano 9 Lutego 2010 Robert z rowerem czy bez i tak zapraszam Najwyżej stworzymy ekipę podtrzymującą ogień, która jednocześnie opiekowała się będzie zapasami "tymbarków"
Robert Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Pisał bym się ale ostrzegam że bardzo lubię tymbarki Po za tym, maszynka już powoli wygląda jak rower pewnie uda mi się wyrobić. Ale kto tam wie
Mod Team Lookas 46 Napisano 9 Lutego 2010 Mod Team Napisano 9 Lutego 2010 Niestety ale istnieje szansa, że ja się ze swoją maszynką nie wyrobię i przyjedzie na zlot tak jak stoi teraz w projektach :/
Robert Napisano 9 Lutego 2010 Napisano 9 Lutego 2010 Lipa ;/ bo chciałem dotknąć ja pewnie wersję na ten rok przedstawię w marcu. Może ciut szybciej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.