1415chris Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 To i ja sie zapowiem, bedzie milo sie spotkac. Jak termin na 100% to moge bukowac bilety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Klaniam, To ja standardowe pytanie Marcinie: o przekimanie sie do poniedzialku rana samemu walczyc nada? Rozumiem ze kolega 1415chris ze wzgledu na lokalizacje z Londka bedzie raczej frunal do Kraka? Bo ja chyba z East Midlands... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witam! Jako tubylec oczywiście przyjadę Może nawet zamieszkam, pomimo, że od domu mam tylko 5 km do ośrodka. Rozmawiałem z Ivanem , przyjeżdża ze znajomymi w kwietniu, to przejedziemy planowaną traskę zlotu - mam nadzieję, że się przydam - więcej info jak coś gg. 9006438 lub Ivana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dobrze rozumujecie kolego IvanMTB Przywozisz bike, czy cos masz tam na 'miejscu'? Teraz tylko niech wladza potwierdzi termin i mozna zaczac rozgladac sie za biletami, chociaz nie wiem czy mozna az z takim wyprzedzeniem? No i w koncu bede musial zakupic torbe a raczej walize na nowy pojazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Klaniam, Przywoze, przywoze... A za biletami juz sie sam rozgladalem. I wyglada ze mozna nawet z tak kosmicznym wyprzedeniem kupowac. Co do latania z rowerem to ostzregam ze Ryan od 1 pazdzierniak wprowadzil nowy limit na rowery. Wraz z opakowaniem max 20kg takze walizy z miejsca odpadaja bo waza okolo 12-14 kg sztuka. Dobra, wyscielana torba albo Polaris Bike POD. Cale szczescie ze Wizir i Easy jeszcze maja normalny limit na roweru 32kg... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Cena za bike w ryanair £80!!! jeszcze bardziej nie cierpie tej linii, easy £30. BA juz nie lata do Krakowa u nich bez dodatkowych oplat jesli do 23kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jedyna rada, złozyć lekki rower i owinąć folią bombelkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Dowcipas wtorbeubogi Sam sobie tak zrob Jak jechalem na Karpatke w 2007 roku to mimo wyscielanej torby pogieli mi tylna tarcze, a w zeszlym roku mimo walizy mialem lekko skrzywiony hak przerzutki... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Czyli hak i tarcze w bagaż podręczny Ivan o sztycę pytałem, niestety zero odpowiesdzi od paskudnego niemiaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Teraz nie bedzie problemu bo od Pryszcza hak mozna odkreciec ale w Inbredzie byl to ekhem lekki problem Od Karpatki juz zawsze demontuje tarcze. A Niemiec jak to Niemiec... Sztuczka kusa Zobaczymy co sie objawi kolo marca... Dzienx anyway... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczavik Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Widzę, że wybieracie się niedaleko moich rejonów(60km). Jeśli nic nie będzie stało na przeszkodzie to pojawię się. Jeśli będę miał czas to mogę pomóc w organizacji ale teraz tego zagwarantować nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ilość miejsc w ośrodku 3domy dalej czy ja dobrze rozumiem ze grono frorum rowerowego mialo by byc podzielone na dwa calkiem osobne domy (kilka niewygodnych sytuacji jakie moga z tego wyniknac, nasuwa mi sie do glowy) !! czy to aby na pewno dobry pomysl ?? oczywiscie pytam tylko z czystej ciekawosci, ale byc moze i szukam dziury w calym , bo jeszcze waznym jest jak daleko sa te 3 domy dalej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Że tak to ujmę: Lecim do Szczawnicy U siebie nie widzę żadnych przeszkód żeby się pojawić. Ba! Grzechem by było tego nie zrobić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ..... czy ja dobrze rozumiem ze grono frorum rowerowego mialo by byc podzielone na dwa calkiem osobne domy.... Osobno kobiety i mężczyźni , a dzieci w trzecim.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Temat podziału nie jest jeszcze do końca pewny ale już pisze z czego może wynikać. Z Orłem mieliśmy jasny układ. Mamy minimum 60osób i całe schronisko nasze. Teraz mamy problem żeby dorwać schronisko które zgodzi się na taki układ. Wyjścia są dwa. Bierzemy 60osób do schroniska które ma 50miejsc i śpimy piętrowo lub na karimatach itp. lub robimy cywilizowane warunki ale dzielimy sam nocleg na dwie grupy. Śniadania, ognisko i cała trasa przebiega tak jak w ubiegłym roku czyli wspólnie. Inna opcja bierzemy 50miejsc w schronisku a spóźnialscy na własną rękę. To mi się jednak najmniej podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Klaniam, Nie ma co wydziwiac Podzial z czysto logistycznych wzgledow ma sens. A jak Prezio napisal i tak to co ma byc razem, bedzie razem... Przy okazji: jako ze Uszolot jest miejscowy mam jakies pomysly na traski - bedziemy je objezdzac w kwietniu, ale jak by ktos mniej lub bardziej zblizony do Szzcawnicy mial jakies dodatkowe pomysly lub chcial sie przylaczyc do Przed-Zlotowego przecierania szlakow to bardzo SI... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Wojtekkraków no chyba Cie z tym podziałem... Co do dzielenia, najchętniej bym go nie robił bo to trochę klimat psuje. Jak by co, przez moje pozlotowe plany mogę się przekimać na karimacie i w śpiworze (na 90% będę miał ze sobą, pozostałe 10% wyklaruje się z czasem). Więc jedno miejsce już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Słuchajcie pojawiła się szansa na super lokal w terminie 11-13czerwiec. Schronisko "Pod Durbaszką" chętnie nas ugośći za jedyne 20zł od noclegu. Śniadania i kolacje po 7zł od posiłku. Odniosłem pozytywne wrażenie po rozmowie z właścicielem więc myślę, że można spróbować. Na chwile obecną wszystkie schroniska z którymi rozmawiałem zażyczyły sobie jednak wpłaty rezerwacyjnej więc lada chwila radzę odsupłać skarpety. Co powiecie o Durbaszce? www.durbaszka.pl Ahia i jedyny minus to dojazd z PKP ok 40km. Jak to powiedział Uszolot "raczej z góry" więc jak będzie podjazd on wiezie torby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Jak to powiedział Uszolot "raczej z góry" więc jak będzie podjazd on wiezie torby . Raczej z góry nie oznacza cały czas z góry:D - zdarzy się też podjeździk:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 "Szczał" w dyszkę i termin jak najbardziej ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 A ja kompletnie zapomniałem o Piwnicznej Zdrój - zdecydowanie bliżej, bo tylko 15 km do schroniska na Durbaszce, lecz za to około 10 km pod górkę asfaltowym podjazdem. Według mnie, to o wiele lepszy pomysł niż wleczenie się 40 km ruchliwą drogą... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Wyglada ladnie szczegolnie w zimie To by oznaczalo z Krakowa 4h polskimi kolejami wow.....ale co tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale według mnie lepsze to, niż jechanie 40 km ruchliwą drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Jasne ze lepsze najwyzej te 10km (mam nadzieje ze nie z 'hakiem') rozloze sobie na 2 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 9 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Myślę, że Durbaszka będzie bardzo OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.