DAMIAN24 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ale pomyślcie z jaką radością górale by wracali z równin , cieszyli by się, że zlot się skończył i mogą porządnie pośmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 IvanMTV O kurde, Ivan robi karierę w Mjuzik Telewiżyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 haha, niezła literówka i całkiem ciekawy pomysł na nowy login Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 O kurde, Ivan robi karierę w Mjuzik Telewiżyn Co? Zazdrosny? Sie czlowiek obraca Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 DAMIAN, ja bym Ci radził zastrzec prawa autorskie do tego nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 [Ale tak po prawdzie to ciagle podtrzymuje ze wiekszosc aut off-road'owych w Kraju-Raju najwieksze co pokonuje to krawezniki. A to o czym piszesz to tylko wyjatek potwierdzajacy regule... Jeśli kierowca jest idiotą lub lanserem,to możebyć tak jak piszesz, ale z reguły jeśli ktoś jeździ terenowym autkiem z terenowymi oponami to ma ku temu powody, a że akuratjest czysty.. może dopiero co go umył? gdzie nie rzucisz kamieniem to podjazd lub zjazd. Gory juz tak maja I w górach (np.wzdłuż rzek, w kotlinach) znajdą sie płaskie odcinki No i jest jeszcze kwestia przewyzszen na naszych pomorskich podjazdach. Tu niestety juz zupelnie nie wytrzymujemy poludniowej konkurencji.p.[/goute]Kwestia wyboru trasy po gorach morena juz tak nie cieszy jak kiedys... Tu się mogę zgodzić, jednak nie przesadzałbym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a ja mam pytanko..... dlaczego tylko 6 osób jest zapisanych na Zlot?? W sen zimowy pozapadali rowerowi napaleńcy czy jak?? Albo jeszcze żyją zlotem poprzednim tak było fajnie hehehe Ja bym z miłą chęcią przyjechała i już się wpisała na listę, ale mam psa na karku...... i muszę wymyślić czy i jak i komu go upchnąć... tudzież zabrać ze sobą hmmm miał by swój prezent na 1'sze urodziny, w górach jeszcze nie był Tomek - jedziesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 I tak chodzisz/jeździsz z psem na karku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 I tak chodzisz/jeździsz z psem na karku ? na razie chodzę i biegam... może nie dosłownie z nim na karku a pojeżdżę jak urośnie na co bardzo bardzo czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Agenciara pies to kiepska wymówka na dwa dni zawsze komus go "sprzedasz". Spodziewam się, że llista wystrzeli po nowym roku. Z każdym dniem narasta problem jak zapełnić schronisko. Jakie propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 W części pokoi umieścimy psy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Jeśli kierowca jest idiotą lub lanserem,to możebyć tak jak piszesz, ale z reguły jeśli ktoś jeździ terenowym autkiem z terenowymi oponami to ma ku temu powody, a że akuratjest czysty.. może dopiero co go umył? ... a moze poszli do lasu? Regula jest taka ze 90% ludzi z terenowkami i terenowymi oponami sie lansuje i/lub ma poprostu takiego filma i im sie takie samochody i opony podobaja. Nic mi do tego ale ciagle sie bede upieral ze naprawde niewielki procent terenowek jest uzywana w terenie... I w górach (np.wzdłuż rzek, w kotlinach) znajdą sie płaskie odcinki No i jest jeszcze kwestia przewyzszen na naszych pomorskich podjazdach. Tu niestety juz zupelnie nie wytrzymujemy poludniowej konkurencji. Kwestia wyboru trasy I czego to dowodzi? Niczego Fakty sa takie ze w gorach nie tzreba wybierac i przebierac aby znalezc wyboisty lub bardzo wyboisty teren. Nie ma sie co spierac bo jak juz przytomnie tu zauwazono z gor nie zrobimy nizin i odwrotnie... po gorach morena juz tak nie cieszy jak kiedys... Tu się mogę zgodzić, jednak nie przesadzałbym... Ja przynajmniej tak mam. Po powrocie z gor zawsze mam "dola" jak wjezdzam na znajome smieci... Jak to kiedys napisala Ecia po powrocie z gor nawet brazylijski serial nie cieszy tak jak kiedys Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ivan przestań, wszyscy oprócz Flash3M wiedzą, że masz rację, jego nie warto przekonywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 wszyscy uuuuu to niezwykle DUZE slowo... Ja bym tam nim specjalnie nie szafowal. Tak samo jak "nigdy", "zawsze" i jeszcze paru podobnymi... Poza tym dobry zapychacz tematu sie kreci. Nie zbijaj mnie z panatalyku jak sie dopiero zaczynam rozgrzewac Rulez. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dobra, sprowokowałeś mnie, chciałem być miły, i tak zdecydowana większość wie , że się pomyliłeś, terenówki to jedyne pojazdy nadające się do wożenia dzieci do szkoły w miejskiej dżungli, a góry niczym się nie różnią od reszty kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 ... a moze poszli do lasu? Regula jest taka ze 90% ludzi z terenowkami i terenowymi oponami sie lansuje i/lub ma poprostu takiego filma i im sie takie samochody i opony podobaja. Nic mi do tego ale ciagle sie bede upieral ze naprawde niewielki procent terenowek jest uzywana w terenie... Jeszcze kwestia tego co nazwiesz terenówką, bo wszelkiego rodzaju X5, Q7, ML i tak dalej to koło terenówek chyba nawet nie stały. Napęd na 4 kapcie nie klasyfikuje auta do terenówek A z ludzi których ja znam, posiadających Defendery, wspomniane Parchole, Samuraie czy inne Geländewagen to owszem, na tygodniu może i bujają się z dzieciakami do szkół czy przedszkoli ale w weekendy to auta siedzą potopione w bagnach Aaa, byłbym zapomniał - ja tam lubię wracać na niziny, zwłaszcza po tygodniowej jeździe po górach. Power w nogach wtedy taki, że nawet największa górka w okolicy nie wyciska nawet kropelki potu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Napęd na 4 kapcie nie klasyfikuje auta do terenówek Fiat Panda też jest w wersji 4x4 Ja polecam jazdę starym Mercedesem G po prawdziwym terenie, dla tego woła roboczego nie ma przeszkody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Właśnie G klasę zdarza mi się czasem pilotować O tego dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A ja polecam przejechać się starym UAZEM - tym wszędzie wyjedziesz. Dla rekomendacji dodam, że jak miejscowa straż graniczna dostała Defendery, to po pierwszej akcji chcieli swoje stare UAZY z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Listopada 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Klaniam, Przejrzalem fotki. Niezla maskara Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Foty kosmos. Janisław, zdradził byś jakieś szczegóły zabawy . Podrzucił jakiegoś linka czy coś. Jak zacząć taką zabawę, gdzie i takie tam Oczywiście tyle ile możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 nie zebym sie zadzil ale wsumie chyba dyskusja zbacza z tematu :P a co do tej zabawy to troche tez mialem z tym doczynienia i fajowo ale kaski trzeba miec od zaj.... :D wiec moze wrocmy do tematu a Tobie janislawie proponuje utworzenie nowego tematu i a noz na forum rowerowym powstanie klub pasjonatow terenowek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ... a moze poszli do lasu? Regula jest taka ze 90% ludzi z terenowkami i terenowymi oponami sie lansuje i/lub ma poprostu takiego filma i im sie takie samochody i opony podobaja. Nic mi do tego ale ciagle sie bede upieral ze naprawde niewielki procent terenowek jest uzywana w terenie... Są ludzie co mają też terenówki by dojechać na wypiździejewo... do domu swego... niskim, miejskim lansiarskim samochodem tam nie wjadą, bo problemy mają na "śpiących policjantach" a co dopiero na wybojach hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Hehe, to po kolei Klaniam, Przejrzalem fotki. Niezla maskara Szacunek... I. Fotki tego nie oddają, bo przeważnie są robione tylko gdy jest na to czas. A gdy nie ma czasu robić fotek to jest dopiero masakra edit: Znalazłem album fotografika - Tutaj są ciut fajniejsze fotosy Foty kosmos. Janisław, zdradził byś jakieś szczegóły zabawy . Podrzucił jakiegoś linka czy coś. Jak zacząć taką zabawę, gdzie i takie tam Oczywiście tyle ile możesz Lepiej nie zaczynać takiej zabawy O ile w przypadku rowerowania kwota na rower i osprzęt rzędu 3000 zł wydaje się spora, tak w przypadku rajdów 4x4 trzeba ją pomnożyć przynajmniej przez 10. Samo wpisowe na taki rajd to od 500zł do ponad tysiaka od załogi. Jak chcesz spróbować to popytaj wśród znajomych, może ktoś śmiga po takich rajdach i mógłby Cie zabrać jako pilota - zabawa naprawdę przednia tylko musisz być przygotowany na brodzenie po pas w bagnie, bieganie z liną i ostrą popijawę po rajdzie Ja właśnie tak się bujam z bratem okazjonalnie jako pilot wyżej wspomnianego Geländewagen. Stronkę mogę polecić np. tą, jak i tamtejsze forum. nie zebym sie zadzil ale wsumie chyba dyskusja zbacza z tematu :P a co do tej zabawy to troche tez mialem z tym doczynienia i fajowo ale kaski trzeba miec od zaj.... :D wiec moze wrocmy do tematu a Tobie janislawie proponuje utworzenie nowego tematu i a noz na forum rowerowym powstanie klub pasjonatow terenowek :P Tu padło pytanie, tutaj udzielam odpowiedzi Jeżeli administracja uzna to za niestosowne, wówczas wydzieli odpowiedni temat i tam się pociągnie dalej. A temat ten to i tak tylko zapychacz do czasu zlotu, więc wolna amerykanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 27 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Taaa, masakra , a jak byś to nazwał : Żeby to wyciągnąć, 20 tonowy samochód musiał się przypiąć do 15 tonowej ładowarki J już po 4 godzinach było tak : Mam różnych takich fotek więcej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.